Голямото пътуване започна, трафикът вече е интензивен

На границата с Гърция засега е спокойно, няма опашки
42
Голямото пътуване започна, трафикът вече е интензивен
Снимка: Булфото, архив

Засилва се трафикът по основните пътища на страната.

Осигурено е оптимално полицейско присъствие в най-натоварените участъци, информира МВР.

Най-натоварени се очаква да са магистралите "Люлин", "Струма" и "Хемус", където на места продължават ремонтните дейности.

След 14 часа трафикът е по-интензивен.

По-натоварено е движението в районите на Симитли, край Чирпан и за кратко - в отсечката след Ихтиман, посока Вакарел на автомагистрала Тракия.

До 20 часа днес е в сила забраната за движение на тежкотоварните автомобили над 12 тона по автомагистралите и част от републиканската пътна мрежа.

Нормална е обстановката по гранично-контролните пунктове с Гърция.

Няма струпване на автомобили, движението е без затруднения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: границатрафикколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви селяни, 80% от колите по Тракия вчера бяха софийски..
31
1
 
2
 
! Отговори
До шеф преди 7 години
Като гледам ти си по голям селянин от служителите ти. Нормално, предполагам си на тате детето, а тате е бил едно време върл ***. Дали имаш 8 клас е спорно. Само да те светна за управител се учи. Много селяни като теб се мислеха за шефове и много изгоряха щото са просто работници!
30
2
 
1
 
! Отговори
шеф преди 7 години
До Селянчо"Хората с пари се прибират"Утре да станеш в шест часа и да дойдеш на време на работа да не миришеш на чесън като дойда в 11 ч. ще те проверя ако не ми харесаш ще ти резна от заплатата. Ще ти дам инструкции, че заминавам на спокойна почивка без нагли ***.
29
0
 
0
 
! Отговори
Zlatna orda преди 7 години
Славна армия пристига! Рая пак дупето да вдига. Не пет, петдесет иска вече, че лакома към злато се затече.
28
2
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
"Осигурено е оптимално полицейско присъствие в най-натоварените участъци, информира МВР."Дрън-дрън, нищо не е било осигурено, имаше една патрулка за цялата Тракия след тунела и разбира се не там, където бяха задръстванията. Прасетата, разбира се, си бъркаха в носовете, докато бай *** си караше в аварийната лента и въобще не го * за нищо.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хемус пак е в ремонт, тунелите пак са двупосочни, както всеки месец от всяка година и всеки празник и така до края на Боковото управление, който се губи нейде отвъд хоризонта. И е излишно да казваме, че по празниците нямаше живо пиле да ремонтира, нищо, че в белия свят се работи денонощно. То тая магистрала никой не я е виждал без поне една тапа и поне една километрична опашка в рамките на всичките ѝ стотина километра.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце каза че хората свикнаха да пътуват по хубави магистпали не да висят в задръствания по тях. Недеите да клатите властта в името на стабилността и предвидимостта такива дописки са не приемливи.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сел с много тараляс.
24
2
 
9
 
! Отговори
Работа се иска преди 7 години
Работа се иска, но Българина е свикнал да си поживява. Докато Света работи, БГ живее. После що ревем че нямаме пари? То не бяха екскурзий, то не беше пътуване, то не беше лежане.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София-Кулата 14,00 часа тапа пред Симитли около 5 км. Същото време, Симитли-Банско тапа 10 км до след с. Градево. Полиция естествено никаква, ТИР-ове и автовози колкото щеш. Добре, че тарикатите с ляв мигач почти ги нямаше.
22
3
 
4
 
! Отговори
край преди 7 години
Пътищата се задръстиха. София се задръсти с бангии. 3/4 от колите не биха минали нормален преглед. Само че електората иска да се вози. Ако пък "кара" вече е върха. *** тровел народа с газове. *** в нормалния свят тия бангии са ги изхвърлили - нема значение Карайте братчета българчета - доберете се до "вашето" място на тротоара пред панелката.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези мини ваканции са благодат за истинските ценители на София.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а за селани не можеза бежанци от малкия Бейрут можемирише ми на дискриминацияплефнелиеф
19
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Край със спокойствието Софиянците се завръщат от родните си Селца. Хубавото е че нямам село и не се бутам в задръстванията на Новите Софиянци. Спомням си пред 30 години когато в София имаше само 100 000 москвича жигулета и лади. Когато с баща ми тръгнехме извън София коли срещахме на 20 км една. В София за където и да тръгнехме пристигахме за минути. От единият край на София до другият разстоянието се минаваше само за 20 минути. Но тогава селяните си работеха на село а не се бутаха в София!
18
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пич, ти ако имаше поне малко мозък нямаше да живееш в софия и изобщо в България. И...кой ти каза че си интелигентен? Доста висока самооценка. А дъртата овца може да е жена ти.
17
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изяли дъртата овца, която наричат агне, изпили допотопната домашна рИкия и пристигат тука да бачкат за жълти стотинки, да чешат шкембаците и да цъкат как само връзкарите взимали добри заплати. А ние, интелигентите хора, се скъсваме да се смеем и да си караме новите коли и да си обикаляме света, докато те ринат дъното. Ами, така е като най-важно за тебе е агнето, винцето, ракийката, салатката. За някои други това е учението, ценностната система, моралът, кариерата. Айде, да доядете дъртата овца.
16
3
 
12
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Чалгарите си идват от Гърция ли?
15
15
 
12
 
! Отговори
Vice President HP преди 7 години
Индивиди, населяващи софия с доход под 1000 лева нето да бъдат депортирани извън столицата, няма място повече за новоселци, още по - малко за такива, които изкарват жалки заплатки, нито за околните са полезни, нито за останалите! Или имаш пари, или излизаш!
14
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От утре на ново,пак задръствания,миекащи,селт***ци готови да работят,за 600-700 лв.Нахални и арогантни сте.Драпате със зъби и нокти да заживуркате в Сф.Вън от София
13
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
След Сандански спираш да се движиш 17: 21ч.