Леля Гошка "развърза" милионите: Купи си палат в Мадрид

Къщата била в богаташки квартал, с голям двор и огромен басейн
18 апр 2017 14:07, Екип на Dnes.bg
61
Леля Гошка "развърза" милионите: Купи си палат в Мадрид
Кадър: Youtube

Леля Гошка, която се превърна в най-известната българска тото милионерка, е решила да харчи ударно джакпота, който удари от испанска лотария.

61-годишната жена си е купила огромна къща в Мадрид. Палатът се намирал в един от богаташките квартали на испанската столица. Имотът бил с двор от около два декара, в него имало и голям басейн. 

Кварталът бил от затворен тип, а леля Гошка и семейството й планирали да се преместят в новата къща през лятото. Това разказаха пред Dnes.bg жители на град Искър, Плевенско. Това е родното място на Гошка, откъдето тя заминава на гурбет в Испания преди години.

Още по темата

Както Dnes.bg писа тото милионерката се върна в родния Искър преди няколко седмици за погребението на майка си. Тя изглеждала угрижена, отслабнала и се държала недоверчиво. В града останала само ден и веднага си тръгнала за Испания.

В Искър говорят, че освен голямата къща, леля Гошка "развързала" милионите и за нова кола на внучка си Гергана.

Доскоро хората разказваха, че младата жена се сърди на баба си, че не иска да й даде от голямата печалба за ново возило.

Хората в Искър говорят, че тото милионерката не била от най-щедрите. Нейните роднини й се сърдели, че не им е дала пари. Тя дори не платила самолетните билети на сестрите си, пристигнали заедно с нея от чужбина в Искър за погребението на майка им преди седмици.

Местните разказват, че леля Гошка се е заела и с външния си вид. Тя била дала солидна сума пари, за да оправи зъбите си. Тото милионерката се оплакала на свои близки, че била ядосана на тотаджийката, продала й печелившия билет, защото била извикала медиите и дала гласност на печалбата и самоличността й.

От общината пък секнали намерението на богаташката да купи старото училище до църквата. Намеренията й бяха да го ремонтира и превърне в старчески дом. Кметът на Искър обаче кандидатствал по европроект за ремонт на затворената сграда и искал да я превърне в спортен комплекс.

Леля Гошка живее в испанското село Кинтанар дел Рей със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно там тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария "Примитива". Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
15
 
86
 
! Отговори
one преди 7 години
да си ги харчи със здраве женатано неразбирам защо има злобни коментари-какво като е от ромски произход или че не била с добре изглеждащи зъбинали сега ще си ги оправи/ или вече си ги е оправила.аман от злобни душички
20
40
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами тая мангупарка да даде едни 5 к евро поне да си оправи зъбите и кравешката физиономиия.
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Lelya Goshka e rudar da e jiva i zdrava.Ide rech za slednoto,rodata ne sa ya poglejdali predi kato e bila bedna,a sega iskat pari i az bih gi izgonil.Kmeta kuhiya iskal sporten centur za babite li bre neshtastnik??Goshka e iskala da napravi starcheski dom da ima kude da izkarat babite i dyadovcite ni...eei mnogo e pros.t toia kmet..Bravo Goshke!!!!
18
5
 
17
 
! Отговори
Ромче преди 7 години
Сложила е златни душицата.
17
10
 
81
 
! Отговори
Умник преди 7 години
Честито да им е на супер богатите мадридчани, броили милиони за къщи в най-престижния район, сега си имат за съседи български ц.и,г.ани.
16
9
 
64
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Е, не бе. Да не е луда да дойда в ***, мутрите и мафията да я изнудват и отвличат. Ако си купи къща я Бояна съседи ще са й мутра-мафиот, полит-мафиот, червен олигарх-ченге, контранадист, ДеДеСар и прочие ***. Един безплатен съвет от мен, да вземе да отиде на стоматолог, може да си го позволи.
15
4
 
56
 
! Отговори
ДДТ преди 7 години
Гошка се появява в новините периодично,след приключване на коледните и великденски преяждания и касапници по пътищата. Нейната мисия е да събира хорските мечти и склонност към даване на финансови съвети. Там,където "си е купила палат" такива милионери са тема за няколко дни и след това ги забравят. Тя обаче вечно ще бъде между нас, земя и небо,звяр и природа все песни за нея ще пеят.
14
6
 
25
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
тази в зъбите прилича на Роналдо (бразилеца) :D
13
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типична ***.
12
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най умното което може да направи с тези пари е да наеме някой който разбира от това да и казва какво да прави с тях
11
6
 
29
 
! Отговори
Огретенов преди 7 години
Добре че спечели, та единия от комиците на Славито да си намери призванието. Ролята много му пасва.
10
5
 
61
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Имаш крава - пиеш мляко,естествено че ще си купи каквото иска.Но кой го интересува че непрекъснато ни я завирате на фона на проблемите които имаме.
9
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станала е вече доня Гожка.
8
19
 
53
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
До 5 години леля ви Гошка ,ще е профукала всичко ,и понеже се съмнявам да има елементарна финансова грамотност ще си продължи да чисти *** за оцеляване.Тоя палат няма да може да го подържа дълго и милиард да спечели .Някой хора не заслужават пари ,защото не могат да се справят с отговорността.Нека им накупи коли ,че да имат поне някакво имущество да разпродават после.
7
9
 
53
 
! Отговори
в преди 7 години
Да е жива и здрава жената и да си харчи парите с кеф! Не ги е крала, за да дава на разни хрантутници!
6
7
 
4
 
! Отговори
Кина преди 7 години
До КинаО, нещо не ми се бяха показали коментарите Ви - извинявайте !
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя па първия стига си блещил глупусти ле стига с тоя комунисти. То и преди тях нямаше да се случи.
4
8
 
49
 
! Отговори
Кина преди 7 години
Чудесно ! Със здраве да си ги харчи ! Дай Боже повече такива новини за българи ! И защо няма коментари, бе хора !? Толкова ли е голяма завистта, че думите не идват ! И защо пък трябва да обгрижи цялата си рода ?
3
4
 
14
 
! Отговори
траф преди 7 години
До сминдух енд чесъне в полите на витоша с комунистически *** и мутри ! явно не си ходил в по-луксозни квартали в мадрид!!
2
10
 
29
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Правилно по добре в Мадрид ,в полите на Витоша ще и е под нивото.