След ада край Монтана: Мъртва студентка, изродена родилка...

В болница са приети осем души, състоянието им е стабилно
4 май 2017 08:52, Петя Славова
41
След ада край Монтана: Мъртва студентка, изродена родилка...
Кадър: bTV

Състоянието на пострадалите в снощната катастрофа край монтанското село Смоляновци е стабилно.

При инцидента с автобуса, който падна край пътно дере след удар с камион, загина млада жена - студентка на 21 години.

Още по темата

"За лечение в болницата останаха осем души, които са хоспитализирани. Състоянието на всички е стабилно. Наложи се да се направи оперативна интервенция по спешност на бременна жена в осми месец. За щастие всичко мина добре, бебето е родено здраво", съобщи пред Bulgaria ON AIR шефът на болницата в Монтана д-р Тони Тодоров.

Двама души са в по-тежко състояние - жена със счупени бедра и фрактура на ребрата и възрастен мъж с фрактура на бедрото и гръбначния прешлен. Състоянието и на двамата обаче е овладяно, уточни д-р Тодоров.

Шофьорът на автобуса също е бил приет в болницата с черепно-мозъчна травма, разкъсни травми по лицето и с обща черепна травма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Параграф 22 преди 6 години
До ? 36В тази как го рече?
32
2
 
2
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
Когато беше оная старата милиция така ли е турски тираджия карал като сега????Но сега имало споразумение с Турция да минават само с глоби!Наглостта им няма граници!
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако човек пътува по Е79 има чувството,че е попаднал на трасе по което се провежда рали с тирове!За тираджиите ограничения за скорост,забрани за изпреварване,камери и патрули на КАТ и ДАИ не означават нищо!Не знам кой би могъл да ги възпре да карат така,че да спазват знаците и ЗЗДП.Със сигурност това не са КАТ и ДАИ.Може би трябва да се обърнем към Динко или Перата.Нашите катаджии тираджиите ги вземат за някакви смърфове!
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега новоизбрания ни мин.пре(дсе)дател да обясни незабавно и публично как смята да прекрати убийствата на невинни български жени и деца от турските тираджии!!Правителството прибира таксите за преминаване през България,ако наглите турци въобще ги платят,след това се крие страхливо в ремонтираната и стегната с окрадени отвсякъде пари София - за бедната провинция с разбитите пътища остава да е пушечно месо.
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уличката Е79 не отговаря на никакви пътни норми. Може ли да се води международен път уличка с две платна? На всичкото отгоре и тежкотоварни тирове минават! Е кажете ми тези които са ходили в чужбина има ли там такива международни улички? Но иначе една тиква от банкя се хвали че прави мостове и магастрали. За чих е този мост във Видин като до там няма път бе ***? Преди да се построи мост до този мост първо се прави път! Учи еви учи еви е омръзнами да ви *** бе селянжъри от Банкя!
28
4
 
7
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Това е част от Авто-Джихада на който срязаните правоверни подлагат ежечасно българите по пътищата на страната! Докога?!?!
27
3
 
18
 
! Отговори
Додо преди 6 години
А защо не написахте в статията, че ТУРЧИН МЮСЮЛМАНИН е избил и осакатил хората от автобуса? Защо прикривате този материален факт?
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЪТИЩЕТА В СЕВЕРОЗАПАДА НЕОТГОВАРЯТ НА СЪВРЕМИНИЯ ЖИВОТ.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви имам заглавието.
24
2
 
33
 
! Отговори
шофьор преди 6 години
kучетата си лаят кервана си върви, всички го знаят ама защо да си нарушават рахатлъка,че да контролират тези убийци.всеки се моли на него да му се размине, язък за момичето БОГ да го прости.турците лятото без винетки тировете им постоянно убиват хора ама те знаят,че им се разминава и то си е така
23
5
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 24:Ами защото може би защото шофера е турчин.И понеже много такива случаи има,вече явно може умишлено да предизвикват катастрофи.
22
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Относно по-долните коментари... Не разбрах, какво общо има Турция точно с този злощастен инцидент?
21
2
 
10
 
! Отговори
Емигранта преди 6 години
Ами веднъж на междуградски автобус ме накара да сложа колан ДА(Англия)в България между Казанлък и София путива микробус.....рейсовите ни са меко казано от Африка.Много много сме зле много
20
9
 
32
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да се затвори границата с Турция веднъж завинаги! Само зло сме видели от тази ***, откакто са се появили в Европа преди стотици години. Крайно време е да вземе властта някой БЪЛГАРИН, а не продажник който да изпълнява американски заръки, пагубни за България. Крайно време е това зло да бъде изолирано, за да спре да сее смърт и нестабилност у нас. Няма държава в която да не са си направили гета,както и няма държава в която да ги харесват. Дори и своите не ги понасят. Продажници с ниска хигиена!
19
3
 
10
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Колкото е вината на бабаита с камион, толкова е и на сивите мишки с белите шапки дето искат 2 червени или едно синьо за да може да си вее байрака. Когато няма закон, няма полиция има много жертви !
18
8
 
17
 
! Отговори
къде са патриотите? преди 6 години
Сега е момента да се блокира границата с Турция. Тоталитарна държава, която не спира да ни заплашва и да се меси във вътрешните ни работи, чиито граждани сеят само смърт по пътищата ни, но никога не си понасят последствията. И този ще изчезне ако вече не е. Някой чувал ли е за турски тираджия в бг затвор? БЛОКАДА НА ГРАНИЦАТА !!! Да спасим децата си от турския поробител!!! За нас вече е късно
17
2
 
29
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Не се прави,че не ме разбираш!Естествено,че българите са причинили повече катастрофи,но ние случайно сме в България!Тук минават много чужденци,но най-рискови са турците!
16
2
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 7Ей редовни пътнико, ние също пътуваме по този път! Въпросният завой е с обратен вираж, и нарязан умишлено за по-добро сцепление на гумите с асфалта!А на тypcкият шофер... Аллах да му бере грижата!!
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците пият техен си много силен чай, шофьор съм и съм виждал как незнаят на кой свят са, при обикновена проба за алкохол и наркотици не се отчита нищо. Чаят ги стимулира да карат без прекъсване за почивка и резултатите са видни по пътищата.
14
9
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
До Време Разделноя пък този кви ги плямпа още махмурлия и с висока температура