Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив

Загиналият е семеен с две деца
Обновена: 13 май 2017 18:07 | 13 май 2017 17:55,
301
Джип блъсна и уби на място 36-годишен полицай в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Джип уби полицейски служител на пловдивския бул. Санкт Петербург. Инцидентът стана този следобед в района на парк Лаута.

36-годишният катаджия слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещ се джип, управляван от жена. Той е пометен от превозното средство. От удара обзорното стъкло на автомобила е счупено.
"Джипът профуча покрай мен с висока скорост. Катаджията беше на платното и вдигна палката, за да спре колата. Тя обаче буквално го помете", разказа очевидка на инцидента пред Dnes.bg

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото, а колата е успяла да спре чак след 70-80 метра.

Водачката е откарана в болница, за да й бъде взета кръвна проба и да се направи тест за наркотици. На място в момента има шест полицейски коли и няколко мотора на звено "Сигма". Огледът на мястото на катастрофата продължава.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.
Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца. В парка се провежда народен събор и най-вероятно загиналият полицейски служител е бил дежурен на шосето. Пътят е блокиран.

Във връзка с трагичния инцидент, се прекратяват представленията на двете сцени на Народен събор - Пловдив, съобщиха от общината.

Обявената за днес и утре програма се отменя по решение на организаторите.
„Изказваме дълбоки съболезнования към семейството, близките и колегите на загиналия полицай”, заяви кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: Пловдивполицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
40
 
! Отговори
христо преди 6 години
Случки :1.Чакам в КАТ да си получа книжката за първи път.До мен момиче с очила диоптър +20 с мама, казват й името, става и се удря в стола пред нея, добре, че мама я заведе до гишето с книжките.2.Освидетелстван шизофреник, наблъскан с хапчета с 2 тежки катастрофи зад гърба си, снове из града с разбитата си кола.3.Годишен технически преглед, бус без спирачки се пуска като годен.4. Дядо на 80 г. паркира пред блока, жулейки съседни коли.5.Дупки, гърбициГЕРБ в Стара Загора управлява.........
102
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големият проблем е, че КАТ Пловдив реално не работи. Тази институция е абдикирала от задълженията си тотално. По улиците на града цари хаос и всеки си прави каквото иска. Докато не заработи контролният орган както си му е реда, нищо няма да се промени. Превенцията е свързана с това контролните органи да си вършат качествено работата, после идва превенцията с камери и глоби (това изцяло липсва на този етап). Няма камери, които да снимат и да се налагат глоби. Жалко за загиналия човек!
101
2
 
34
 
! Отговори
от илия преди 6 години
това е жената на шефа на 2-ро рпу всичко отива по дяволите.
100
2
 
11
 
! Отговори
от балкана преди 6 години
не знам от какво пестят 121 но утре може твойто семейство да тури плоча с твоя лик НЯКЪДЕ и твоето семейство ще стане най-съзтрадателното на този свят.независимо от балкан-поле,гражданин-селянин....
99
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете номера на джипа , като го видим , че да се пазим
98
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъ.па.та ***, защото кара джип, сега ще се отърве, нали?
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До от балкана 121Защото пестят от правия ток който вразумява!
96
3
 
25
 
! Отговори
от балкана преди 6 години
защо бе хора,защо този красив и хубав град се превърна в това нещо.всеки ден в самия град смърт защо.а така го харесвах и беше спокойно в пловдив.не е нормално.
95
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те вече я оневиниха , не само , че не й казват помиарското име ами полицаят тръгнал да спира колата пред нея и тая за да избегне "сблъсъка" свила в дясно и го ударила , като го хвърлила на 20 метра ...... време е властимащите ( мутрите ) да ги заведем на стадионите за ак47 терапия :)
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето докъде я докарахме време е институциите да спрат тия беззакония ко не ще гледаме страшни неща аиде на работа
93
6
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Поредната жертва на "Борисов 3".
92
5
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Много жени шофьорки има , които за никакъв не стават , ама плащачите спонсорират убийци ... супер неадекватни са , не знаят знаци , правила , нищо ... явно само дудуци и други работи са им в главите ... чалга , кафета , кръчми , пари ... другото което е - в големите градове са главно вече от селата и малките градчета , другите , читавите отдавна са зад граница !
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още една жертва в диспансера "България"! Трябва вече да почнат да прилагат електо-конвулсивната терапия като крайна мярка защото е очевадно че 'апчетата отдавна не помагат!
90
2
 
21
 
! Отговори
Nona преди 6 години
Жалко за човека,на негово място трябваше да е един от съдиите,които четвърта година позволяват на едно 'но да ги разиграва след като мъртво пиян и избягал от местопроизшествието уби човек!!!Извода е,че няма държава!
89
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако има пари като фигуриста, нема да влезе у затвора.
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гууууем праз като жужеете по 15- па джаасе и билиа пожеке година у странство.истинските мъже са си в Булгария, слушаме ко говори от Бустан Парлименто Феисал, Тиква Бей и ко му Везир Кратуцецун му ради пасиансо. радваме се че ви нема и цувните ви едни теквиа омазани с изходни материяли
87
2
 
18
 
! Отговори
аз преди 6 години
Дали след този случай катаджиите ще продължават да си затварят очите за джигитите по улиците?
86
2
 
21
 
! Отговори
До: 102 преди 6 години
6 реда си изписал без да прочетеш, че не е при подаден звуков и светлинен сигнал, а е слязъл от колата, за да спре джипа и тогава го помитат. Никой не излиза на пътя, за да убие някого, пък бил той и полицай, но със шофьорката със сигурност трябва да получи най-тежкото наказание, каквото и да е то. Улиците са пълни с комплексирани или дрогирана, които само лагер ги оправя.
85
4
 
35
 
! Отговори
Зад граница преди 6 години
Добре че и аз успях да изчезна от тази дупка.Вече 15г се наслаждавам на океан и слънце, културни хора, усмихнати и живот като бял човек. Съветвам ви и вие да направите същото, все едно съм прероден
84
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че вече 21 години не живея в Бьлгария