Брутална саморазправа! Ритник за баба на спирка в Бургас

Агресията с нищо не е предизвикана, младежът е арестуван
17 май 2017 08:52,
344

Видео от 9-ти май показва как як мъжага напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо ммладия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.

Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая клоака България не е ли закрита още???
242
1
 
8
 
! Отговори
b0lero преди 6 години
Бургас ... пълно с батки ... няма лабаво бабата продавала дрога в неговия регион неможел да я тръпи наби и шутовете ....
241
0
 
4
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Ама как може, заради нищо? Такова поведение се лекува, с труд на открито в Сибир!
240
0
 
22
 
! Отговори
Боже, пази ни ... преди 6 години
Гледах видеото и това, което видях, е че на спирката имаше няколко индивида с мъжки и женски полови белези, които наблюдавах с безразличие, някаква грешка на природата, загубила човешкия си облик, считаща себе си за мъжкар, и трима, четирима ЧОВЕКА, които в последствие се притекоха на помощ на възрастната дама. Проблема ни е, че държавата ни е пълна а с индивиди, но не с човеци.
239
0
 
25
 
! Отговори
КРУМ преди 6 години
Този *** директно за донор за органи..................Жестоко е ,но очевидно няма как да се превъзпита това *** и е по-добре да се даде възможност за живот на нормални хора....!?
238
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бях тан и далеч от камерата щеше да изпитва същото както на бабичката или по зле.Висок съм 1.70 и никой не е успял да ме духне досега освен един умник и по дребен от мен служител на НСО .Брееей бързака .Този от снимката май е тренирал върху бабички от неговото село .
237
0
 
2
 
! Отговори
F@ck you moderator преди 6 години
Боко Боро пуска всички от пандиза
236
4
 
9
 
! Отговори
премиер? преди 6 години
При такъв премиер толкова.Трето правителство прави , убийствата и побоищата се увеличават .
235
1
 
23
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
"младежът е арестуван"- Престъпникът е арестуван, а не младежът.И освен това е мъж на 26 години . Гледах записа и се възмутих от него,но и от хората наоколо ,които не реагираха и даже не подадоха ръка на падналата жена. Да видим сега отново ли ще има условна присъда.
234
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нее ли имало мъже на тази спирка бе? Ама какви мъже на пеперудена територия? Ако бях наблизо щях да му завра камъка у зад.ника на този шизофрен! Докъде я докарахме направо немога да повярвам! Малииии бах мааму й у територията мутренска!
233
1
 
10
 
! Отговори
Петър преди 6 години
До БългаринДа, било ме е страх и знам, че зад клавиатурата е много лесно. Просто смятам, че като общество нямаме колективното съзнание да се опълчваме срещу неправдите, обзело ни е някакво чувство на безвремие, не можем да се съберем като юмрук нито срещу политици, нито срещу един бияч.
232
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Петър, съгласен съм с теб. Това би била една адекватна реакция. Теб било ли те е страх някога? Опитай се да си спомниш ситуация, в която те е било страх за здравето и живота ти. Проявявам разбиране заради адреналина и стреса - човек не може да мисли, да взима рационални решения, не се държи адекватно. По друг начин реагират единствено тренирани хора. Иначе си прав.
231
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 273Правят го ама не в скапаната България!
230
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е, че бабата е счупила тазобедрена става. Това е равносилно на смърт при възрастните жени. Получават се кръвонасядания и след няколко месеца е пътник. Решението е операцияи изкуствена става, но не се осмеляват да го правят на възрастни хора и пациента си плаща няколко хиляди.
229
1
 
26
 
! Отговори
Петър преди 6 години
До БългаринНе става въпрос да пребиеш гамена, а да помогнеш на жената, ако 10 човека застанат пред нея какво, този всички ли ще изтребе.
228
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
децата на демокрацията вилнеята
227
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Не твърдя, че е правилно или морално, а единствено, че разбирам хората, които стоят и се страхуват за живота си, докато онзи крачи напред-назад и никой не знае дали няма да посегне на следващия. Но няма голяма драма, ако не можете да разберете ситуацията. Някоя друга жертва, може би, ще има щастието да бъде атакувана във ваше присъствие и вие ще защитите слабия. Такива истории са като еднорозите - всички са чували за тях, но никой не ги е виждал.
226
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По Тошовото фараонско време бяха дали много права на полу-грамотни и уникално-прости бабугери да "възпитават" по-младите от тях! Агресията от тяхна страна си беше като модел на поведение и съответно "възпитание"! Сега обаче колелото се е обърнало! Каквото са посяли такова ще жънат! Добре е че полицията е арестувала нападателя! Нека го приберат под стража и лекуват няколко години защото младежа определено не е добре и трябва да се проследят корените на неговата агресия! Психиатри трябват-друго не
225
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вицепремиерът с благословията на президента е обявил война на бабичките. Заплашвали националната сигурност.
224
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дали е платен Сороски тип няма нищо общо със въпроса. Може да е просто някой заблуден, има много заблудени като него.