След катастрофа в Бургас: 20-годишен с опасност за живота

Инцидентът е станал по пътя Бургас-Средец
Обновена: 30 май 2017 19:21 | 30 май 2017 19:00,
5
След катастрофа в Бургас: 20-годишен с опасност за живота
Снимка: архив, БТА

20-годишен младеж е приет в болница в Бургас с опасност за живота след катастрофа между лек автомобил и мотоциклет, съобщиха от МВР.

В 10:47 часа по пътя Бургас-Средец е станала катастрофа между лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 28-годишнен мъж от село Желязово и мотоциклет също с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен младеж от село Русокастро, с който се е придвижвал и 20-годишно момче Средец.

Причината за инцидента е предприет ляв завой от страна на водача на лекия автомобил за навлизане в крайпътен имот, като водачът не пропуска изпреварващия го от ляво мотоциклет.

Пострадало е 20-годишното момче, който е с диагноза "политравматизъм", с множество счупвания в областта на черепа и е настанен в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с опасност за живота, информира "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да пишете глупости. Познавам и трите момчета,и тримата са много-много добри приятели.Никой не е предполагал че може до се случи това.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русокастро 90% са индианци.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този с мотора е тръгнал да изпреварва но "селския комплексар" не е могъл да преглътне че го изпреварват и не му е дал път .
2
1
 
4
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До Анонимен 1НЕ Е толкова просто. Ако колата прави ляв завой на нерегулирано кръстовище, мотористът няма право да изпреварва на нерегулирано кръстовище. Ако има непрекъсната линия и колата прави ляв завой за навлизане в някакъв имот, който не е на кръстовище, виновни са и двамата, защото мотористът изпреварва при непрекъсната линия а колата прави неразрешен завой.От информацията не се разбира, но пък набързо е посочен виновник..
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега, кой е виновен. Ако тоя с колата е дал мигач - моторягата, ако ли не, шефера на колата. Голям казус.