Дете, гайда и... варненец мята от тераса гореща вода по малчугани

А децата просто си играели на детска площадка
Обновена: 22 юни 2017 18:31 | 22 юни 2017 18:24, Камелия Цветанова
88

 

Клип, публикуван в социалната мрежа, предизвика гневна на варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж полиетиленов плик с вода върху децата, които играят на площадката пред блока му.

За щастие пострадали няма. Причина за агресията е момче, което свири на гайда и според мъжа, вдига невъобразим шум.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера на детската площадка до блок 209 във варненския квартал "Кайсиева градина".

Свидетелка  разказа, че момченцето свирело много хубаво на гайда, децата на площадката играели хоро, а минувачите спирали, за да им се порадват.

"После чух, че децата се разпищяха и отгоре литна една черна торбичка и уцели децата. Децата пищяха, бяха доста шокирани, това за мен е недопустимо", разказа тя.

Свиренето на гайда обаче подразнило и други живеещи в блока.

"Една жена от горните етажи псуваше детето... не можела да си чуе телевизора, да ходел да свири другаде", каза жена, също станала свидетел на инцидента.

Оказа се, че доста обитатели на блок 209  се оплакват от децата.

"Тук има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите", каза Гинка Димова пред БНТ.

Родителите на малки деца бяха на друго мнение. Според един от тях - Александър Желязков, след като има детска площадка пред блока е нормално малчуганите да играят там.

От полицията заявиха, че няма подаден сигнал за инцидента, но ще направят проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
13
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
С всичко съм съгласен само не и с определението "аутистчета" ... човече, има и деца аутисти, но що трябва това да е обидно?!?!? Според мен не е ... но е обидно за теб да мислиш по този начин! Сори, но децата аутисти не са ти виновни, нито заслужават да бъдат спрягани в подобен тип ситуации!
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста грешна реакция от съседа. Трябваше да слезе и да вдигне скандал примерно. Ама той скрит от балкона обстрелва .. Гайда е малко прекалено даже и да е свирило дете.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17Чети! В случая не става думи за трилентови колони 16 ома и усилвател (Марац-да кажем) 600 вата! Ето как един културен човек би постъпил! Ще слезе, ще се усмихне и съвсем любезно би помолил за малко по тихичко! Ей, блага дума - железни порти "кърти"! Но който си е *** сам си го завира при това на дълбоко!
18
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
През лятото на някои хора дъските се разсъхват и се разхлопват от жегата...
17
5
 
17
 
! Отговори
български примати преди 6 години
Това да измислиш как да построиш детска площадка под терасите на всеки жилищен блок наистина трябва да си някакъв анти гений.Бай *** чупи *** по всякакви критерии.Има хора принудени да работят на две места и вместо да си почине трябва да слуша писъците и ревните на тумба аутистчета през целия ден.Тоя дебел прасун даже му е връчил и гайда за да е по "забавно".Ходи го закарай в гората,ако искаш му дай и барабани и тъпани,*** *** бай ***!!!!
16
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Номер 14 -разби:)
15
5
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Варна, морето, сините вълни,слабо.умно старче децата обгори.Отмора няма в Кайсиева градина,със ръчната граната очистиха стотина.
14
3
 
21
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Е хубаво де, като имат право дай да изкарат пред вас мощни колони и да ти надуят главата с например нещо адски досадно за слушане, като компилация от цялостното творчество на Фики Стораро, та да те видим! Десет, два, три, пет ... какво значение има часът? Някой може да е бил нощна смяна, друг да е болен, трети махмурлия! А иначе като слушм речника на децата ... баш са си бащичковци!!!
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Който не е в състояние да живее у градо (където има деца) да се измете на село! Или може би там петлите ще изкарат по една торба топла вода! Абе лекувайте си нервите бре хорица! Не си го изкарвайте на децата! Има литий, ламиктал, перхизан, санакс, диазепан, миртазапин, прозак, циталопрам, тегретол и амитриптолин!
12
1
 
17
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Трябва да намерят някакво компромисно решение- децата хубаво си играят, но ако са прекалено шумни и другите хора не са длъжни пък да търпят гюрултиите им
11
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Има си часове през които децата имат пълното право да си играят и да вдигат шум! Те за това са деца! Ако това стане в 1 часа през ноща е съвсем друга работа! Тогава се насмитат родителите!
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На никой не ме му се слушат гайди! Не може да натрапваш на някой свирня на гайда, щото на теб ти е кеф, след като живееш с други хора, трябва да се съобразяваш и с тях!Ако много им се свири на децата, то нека родителите им ги запишат в някой културен дом в който има група по свирене на гайда ... примерно! Иначе, днес.бг са манипулатори - "мята гореща вода" ... айде де, гореща вода в найлон не стои! Пробвайте ако не вярвате, даже пробвайте с кауфлансдка торба! Аман от засилвачи!
9
11
 
5
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Трябваше да хвърлят нещо по-голямо и тежко или евентуално стъклено. Децата на площадката са длъжни да пазят тишина.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Чоф'ка с афти се затваря за да не мирише! А при наличието на гореща вода в ситуацията човката се затваря в много силен ритник! :))))))))))))))
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се казва колко време е продължила тая свирня, та да се ядосат хората от блока. Явно им е дошло в повече.
6
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
7 годишни виакт "затвраряй си тъпата чоФка уеее".Още малко гореща вода им трябва.
5
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плик с вода хвърлен от 5-7 ми етаж убива!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво? И? Ти па много питаш. Отидоха, чесаха се... Казаха, че било НЛО и не било за тях. За въздушни войски било.
3
1
 
23
 
! Отговори
ууу преди 6 години
Невъзпитани деца, арогантни родители, изперкващи живущи в блока .... а преди няколко дни имаше масло в София на детска площадка. Зачитането на чуждата неприкосновеност (шум, битова престъпност) .... къде останаха?
2
0
 
6
 
! Отговори
Момо преди 6 години
И?