Дете, гайда и... варненец мята от тераса гореща вода по малчугани

А децата просто си играели на детска площадка
Обновена: 22 юни 2017 18:31 | 22 юни 2017 18:24, Камелия Цветанова
88

 

Клип, публикуван в социалната мрежа, предизвика гневна на варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж полиетиленов плик с вода върху децата, които играят на площадката пред блока му.

За щастие пострадали няма. Причина за агресията е момче, което свири на гайда и според мъжа, вдига невъобразим шум.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера на детската площадка до блок 209 във варненския квартал "Кайсиева градина".

Свидетелка  разказа, че момченцето свирело много хубаво на гайда, децата на площадката играели хоро, а минувачите спирали, за да им се порадват.

"После чух, че децата се разпищяха и отгоре литна една черна торбичка и уцели децата. Децата пищяха, бяха доста шокирани, това за мен е недопустимо", разказа тя.

Свиренето на гайда обаче подразнило и други живеещи в блока.

"Една жена от горните етажи псуваше детето... не можела да си чуе телевизора, да ходел да свири другаде", каза жена, също станала свидетел на инцидента.

Оказа се, че доста обитатели на блок 209  се оплакват от децата.

"Тук има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите", каза Гинка Димова пред БНТ.

Родителите на малки деца бяха на друго мнение. Според един от тях - Александър Желязков, след като има детска площадка пред блока е нормално малчуганите да играят там.

От полицията заявиха, че няма подаден сигнал за инцидента, но ще направят проверка.


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МВР-то на малицията пак се почеса мъддро. Каза - "епа, нема труп. Дека че одим да пишем, Жоре.. Ти и без тва не мое а пишеш". Почеса се пак по шкембака и отрече - битов скандал. Да пуснат жалба у управлн, упрвл, така де - там у мврето да пуснат жалба и че видим.