Триград разширява периметъра: Ще търсят Кристиян и в Гърция!

Близките се притесняват, че времето се разваля, а Крис е облечен леко
14 юли 2017 12:47,
85
Триград разширява периметъра: Ще търсят Кристиян и в Гърция!
Снимка: Facebook

Периметърът на търсене на 16-годишния Кристиян се разширява и момчето ще бъде търсено в местностите извън Триград и дори в села в Гърция.

Това обяви кметът на селото Цветан Славков, в което в събота тийнейджърът блъсна туристи със семейното "Ауди" и избяга. Младежът е в неизвестност вече шести ден, а близки и съселяни не спират да го търсят в околността.

Още по темата
В издирването вече се включиха и гурбетчии от Родопите и жители на пограничните села в Гърция.

"Разширяваме периметъра на търсене, включват се и много нови хора в издирвателните акции, снощи сме претърсили необитаемите къщи в съседните села, но няма и следа от него", съобщи кметът, цитиран от "Дарик". 

Той каза и че доброволци и гурбетчии от Родопите са започнали претърсването и на местностите в съседство на Триград, Буйново и Кожари в Гърция.

"Там има доста секачески колиби, където може да се подслони. Ангажирали сме хора от района, които работят там, както и местно население, които добре знаят българския език", обясни Славков.

Хората от Триград започват да се притесняват сериозно за здравето на момчето, тъй като то е облечено леко, а температурите нощем в планината падат доста. Освен това прогнозите за времето в близките дни не са никак благоприятни за оцеляване в планината.

"Няма да го намерят, той ще излезе, когато сам реши". Това каза по-рано майката на Кристиян. Разтревожената жена е убедена, че синът й се крие, защото е в шок.

Полицията вече на няколко пъти правила проверки дали тя не крие детето си.

"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е", каза по-рано майката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пробвайте в софия.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на Луната на пробват.
24
1
 
17
 
! Отговори
Adolf Putin преди 6 години
СЕЛО ТРИГРАД Е НА 6 КМ ОТ ГРАНИЦАТА..И ТАМ НЕ МОЖЕ ДА МИНЕШ ГРАНИЦАТА ПРОСТО ТАКА..А АКО МИНЕШ -- ПАК СИ НА ВИСОКО..СРЕДНИТЕ РОДОПИ СА ДОСТА ВИСОКИ, А НЕ СА НИСКИ КАТО В ЗЛАТОГРАД И МАКАЗА..ТОВА ДЕТЕ СЕ КРИЕ В НЯКОЯ КЪЩА, ИЛИ Е ИЗВЕДЕН ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР ОТ ПРИЯТЕЛ С КОЛА, И СИГУРНО Е В СОФИЯ ПРИ МАЙКА СИ.ЗАЩО ТЪ.ПАТА ПОЛИЦИЯ НЕ ИЗИСКА ДАННИ ОТ ГСМ-ОПЕРАТОРА, ИЛИ ДА ГО ХВАНАТ ПО ДЖИЕСЕМ КЛЕТКИТЕ, СИГНАЛА СЕ ЛОКАЛИЗИРА ДО 2 МЕТРА.
23
0
 
25
 
! Отговори
Адреналинчо преди 6 години
Този няма да си мре в къщи като гледам. Аудита, мотори!Въпроса е колко хорица ще почерни докато раздаде органите си!
22
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е отговорен да. Краде кола, кара без книжка, блъска хора и се скрива като мишка. Сега държавата пръска пари, за да го търси. МНОООГО Е ОТГОВОРЕН !!!
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От както затвориха ТВУ-тата и от както даскалите ги шамарят, а не те да шамарят така стана.
20
0
 
38
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
"Няма да го намерят, той ще излезе, когато сам реши"В превод :-Той е добре, не се беспокойте като му дойде времето ще го покажем...
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може да са го изяли мечките
18
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този отдавна е духнал нанякъде, блзиките му разиграват театър и много добре знаят къде е. Лошото е, че ние плащаме за тяхното театро.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това само показва тъжната истина че границата на България е разграден двор.
16
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
родителите му да си платят и да го тьрсят кметьт оставил работата си и трьгналпо горите ами останалите кои е дльжен да тьрси в тази жега един ид----от коитона 16 години бльска хора а на 26 години какво ли ще прави
15
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пределно ясно е, че копелдака си е вкъщи. Ама нали знаете как става, баща - бизнесмен, "липса на доказателства" и 3 години условно. Честно казано наистина ми се иска да се беше изгубил в планината и сега да умира от глад, жажда и студ. Заслужава си го наглото ***.
14
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Няма да го намерят, той ще излезе, когато сам реши" - щом така е казала майката, явно знае къде е и какво мисли. Възможно е да е скрит у тях. Иначе майка, която търси сина си вече 6-ти ден, без да знае дали е жив, едва ли ще каже подобно нещо.
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т*п и*диот. Дано да го хванат и да го вкарат в затвора... Бил в шок.. Кого лъжете? На видеото се вижда, че ходи съвсем хладнокръвно. Айде стига вече с тея девствени момченца дето са с огромно чувство за отговорност...
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** полицията още го търси, а мечките може вече да са го намерили. Такива дрiсляци не заслужават нито внимание, нито съжаление.
11
2
 
9
 
! Отговори
No More преди 6 години
Споко, те мечките си знаят работата...
10
0
 
31
 
! Отговори
Стига преди 6 години
Стига си губете времето бе хора, при мама и при тати е.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се обадят на Батко Буби от село Б за да вдигне Отряд 28 и всички хеликоптери. Да се открие този отговорен и сериозен младеж, за да се извини на изпочупените хорица, които вървяли където не трябва. Ще ми ходят по шосето, кой им разрешава? Там се движат млади дихатели, узрели физически но не и умствено. Явно, че го крият негови близки и чакат да им писне на полицаите и го оставят. Защо не се пише как и колко са изпотрошени хората? Те нямат никаква вина, че ке;;леша се е правил на мъж!
8
2
 
19
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
хора тоя сега спи сладък сън в някоя безлъдна вилна зона и не му пука хич , пък те и на Марс да идат все тая. Крие се и е близо ще видите.
7
1
 
29
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Покажете му лицето, стига го крихте вече!!!