Аутопсията потвърди: Кристиян е починал преди 14 дни

Днес погребват 16-годишното момче в Триград
23 юли 2017 11:50, Александър Попов
80
Аутопсията потвърди: Кристиян е починал преди 14 дни
Снимка: Булфото, архив

В Триград днес ще бъде погребан 16-годишният Кристиян Младенов, чието тяло бе намерено вчера в скалите в района на Триградското ждрело, съобщиха от кметството, цитирано от БТА.

Първоначалните данни от извършената аутопсия потвърждават версията, че момчето е починало още в нощта на катастрофата, при която Кристиян удари с кола четирима пешеходци.

Още по темата

Триград е покрусен от смъртта на Кристиян. Съдебно- медицинската експертиза все още не е изготвена, но се натрупват все повече данни, че младежът се е самоубил, скачайки от скалата след преживения шок.

Аутопсията е потвърдила, че смъртта е настъпила преди около 14 дни. Кристиян изчезна след полунощ на 9 юли, когато с колата на баща си блъсна туристи край Триград. По тялото са открити множество фрактури, получени при падането от скалата. Ученикът е паднал или скочил от около 120-метрова скала, в подножието на която се намира входът на пещерата "Дяволското гърло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
12
 
13
 
! Отговори
? преди 6 години
Мир на праха му ако е починало и съболезнования на роднините. Но, лято е и по ваши данни са минали НАД седем дни от смъртта. Това е труп, който на третия ден почва да вони. Буклвално. Искате да ми кажете, че нито полицаите нито кучетата не са го надушили? Ако е така... ? Историята ви е толко скалъпена, че няма повече накъде.... ЧИИ са останките? Кой ги подхвърли?Има ли ДНК анализ на останките,сравнвн с родителите?( прилича на ОМЕРТА( закон на мълчанието) като се започне от имената на родите
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "още въпроси"Въпросите ти са много глупави и детински.
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е странно, защо не дадоха снимка на момчето. Издирват го, но не се знае как изглежда.
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма пoмак на име Кристиян и никога не е имало. Какви ги плещите?
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най фрапиращото е не инцидента а самото търсене 14 дена и то при хубаво време уж техника незнам си кво и накрая са се отказали роднините да си го търсят
17
1
 
11
 
! Отговори
бивш полицай преди 6 години
Не са нужни повече коментари Той сам си произнесъл присъдата която е много прибързана и не знае че унас смъртна присъда няма .Жалко за младоста му.Мир на праха му .
16
8
 
13
 
! Отговори
още въпроси преди 6 години
1.Нищо не се каза РАЗПИТАХА ли момичето, което е било с него.2.КОЙ е сигурен, че това е лицето Кристиян( ДОри не се се споменава БАЩИНО и ФАМИЛНО име.)3.Как се "РАЗПОЗНАВА" разложен труп.Може да е ВСЕКИ ( хвърлен там) .ТРЯБВА да има ДНК анализ съпоставка с родителите на лицето Кристиян и намерения труп.4.Никъде не се даде портрет на Криситян, за да можем да го издирваме.МНОГО неясно.Родителите- НЕЗНАЙНИ, лицето Кристиян- също.Дори за Йоан Матев убиецът от Борисовата градина се създаде пред
15
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе сега мънкате като ученички, а преди 2 дена ви бяха много смели коментарите като не се знаеше какво се е случило, е тва е българщина, много знаете и говорите и после гледате като пребозали и обяснявсте каква е трагедия. Толкова сте страхливо племе, че ви е страх от тоя дето не съществува, като има какво поне си го кажете, много бързо се извъртяхте, гъзолиззци.
14
9
 
50
 
! Отговори
Край преди 6 години
Нелепа съдба. Няма виновни а всички страдат. Донякъде упреквам баща му че е допуснал да кара кола. Ама съм сигурен че се е кефил като го е гледал какво мъжкарче е. Всъщност това можеше да стане и на 18г. и с книжка. Много малко мислим. После е късно.
13
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Преследван, объркан, може да е паднал...Но като се е качил да кара колата на баща си на 16 г. без книжка в полунощ да вози момиче не е бил объркан... и баща му защо него е спрял.Сега щеше да е жив.
12
6
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
В тъз жега 14 дена ...сигурно е .....
11
31
 
11
 
! Отговори
Един от матрЯла преди 6 години
Можеше да се очаква такъв край за голямо съжаление ! Какво друго му е оставало на момчето, след като тръгнаха да го залавят потери полиция, гранична полиция - хора с униформи и кучета доколкото знам! На кой ден от издирването операцията стана спасителна? Преследван, объркан, може да е паднал докато се е опитвал да се скрие от тях. Бог да прости на него и на нас!
10
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също като в турска сапунка - ще вози моми в колата, ще строши колата, ама си строши и главата. "Пехливан бей" - 1234 епизод
9
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те да се самоубиват им е заложено по дифолт, демек, честта да запазят. Помните ли едно момиче, студентка по медицина от Анадола как се метна от 6 етаж в Студентски град. Приятелят й я зарязал, а тя била спала с него. Анадолската рода само дойде да прибере трупа без да каже и гък!
8
13
 
54
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Нелепа смърт в следствие на липса на морално-ценностна с-*** и добро възпитание. Ако не се беше качил на кола и не беше бутнал хора след, което да избяга като жалък страхливец без да се поинтересува как са бутнатите от него хора щеше да е още жив. Всяко наше действие си има последствие добро или лошо. За това възпитанието и обкръжаващата среда са изключително важни. Жалко е, че не е направил квото е трябвало и когато е трябвало и е платил с живота си. Но за глупоста се плаща.
7
5
 
20
 
! Отговори
от Триград преди 6 години
по,мак се цензурирало,бре!
6
9
 
12
 
! Отговори
от Триград преди 6 години
До Анонимен 5хааха кой е българин бе, комунист? *** е, не гледай името. То е по софийски:))
5
6
 
32
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Жалко за момчето. Дали е скочил или паднал няма особено голямо значение. При положение, че е паднал никой не знае как е щял да реагира като се успокои след шока. Вече няма как да знаем. Жалко наистина.
4
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4 Той е българин бе фашист
3
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Турците така са възпитани, страх от бащата. По-добре полет, отколкото шамар от баща му.