Тягостно в Триград: Вината ли погуби Крис?

Местните: Липсата на тротоари е причина за трагедията!
24 юли 2017 09:23,
82
 Тягостно в Триград: Вината ли погуби Крис?
Снимка: Facebook

Обстановката в Триград е тягостна. На никой нито му се яде, нито му се пие, коментира кметът на селото Цветан Славков по повод решението си да отмени ежегодния празник, планиран за уикенда.

Още по темата

"Момчето (Крис – бел.ред.) беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата", прогнозира той.

Край пещерата "Дяволското гърло" няма изградени тротоари за пешеходците и хората са принудени да вървят на пътя, посочиха пред Нова тв жители на Триград, дни след като в района беше открито тялото на 16-годишния Кристиян Младенов.

Преди две седмици момчето блъсна хора и избяга. Двете основни версии са, че младежът или се самоубил, или се е подхлъзнал и е паднал от високата 120 метра скала.

Вчера цялото село изпрати тийнейджъра в последния му път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 16 морето е до колене , що лети все се яде ... и т.н.Сбъркало е момчето, кой не бърка ? Не е реагирало правилно ... явно стреса му е бил в повече или възпитанието недостатъчно , никой не може да каже . Ако няко може да изпита какво му е минало през главата .... разбирам, но мисля , че никой не може . Взел е грешно решение. За всички които го съдят ... смятам ,че е платил и повече от колкото трябва !
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗПРАТЕН ПО МЮСЮЛМАНСКИЯ ОБИЧАЙ!!??
52
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРИВЛЕКАТ ТУРИСТИ САМО В ТРИГРАД ЧУДЯТ КАК ДА ГИ ИЗГОНЯТ.
51
6
 
11
 
! Отговори
попа преди 6 години
Ако обичате престанете с това " Мир на праха му"-той не е кремиран !!! Казва се "Лека му пръст"..."Царство му небесно" или "Бог да го прости" ! Интилигентни хора сте уж...Хубав ден от мен на всички !Ако почна да плача за всички в тая държава...сълзите няма да стигнат...достатъчни ми са починалите близки и роднини...а те са трицифрено число .
50
5
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
"Момчето (Крис бел.ред.) беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата.Отговорният човек не шпори като улав.
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за това дете, но да му даваш автомобил на 16г е пълна безотговорност от страна на родителите, децата възпитавани да имат много голяма свобода, рано или късно правят големи бели и после се чудят всички от, къде им е дошло.
48
3
 
13
 
! Отговори
1221 преди 6 години
МАЙНАТА ИМ НА ТРОТОАРИТЕ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ХОРАТА .
47
2
 
11
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
моите съболезнования към скърбящите му близки, мисля че вината е на цялото общество, че отглежда една боледуваща ментално младеж, че изгражда грешни ценности, че адреналина надделява над разума. Да търсим кой крив кой прав в такъв момент е безсмислено, мир на прахта му
46
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не случайно книжка за категория B се дава на 18 години, а не на 16.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лекарПо принцип е трудно, но:1. Момчето е познавало района като петте си пръста.2. Ако мястото на инцидента е изисквало особено усилие падането да се случи, при условията на т.1 това е повод да се направи предположение, че актът е бил доброволно предизвикан, а не случаен.Разбира се, всичко това са предположения, абсолютна сигурност не може да има - едва ли момчето е оставило предсмъртно писмо...Бог да го прости, наистина нелепа, незаслужена смърт!
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В едно от предаванията един участник бегло спомена, че полицията е имала съмнения за прикриването на малкия престъпник. Обвиненията са били към родителите. Всичко, което се показва в медиите е по тяхно собствено усмотрение. Нищо не е така както изглежда.
43
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много са ви *** коментарите,всичките станахте писатели.
42
8
 
8
 
! Отговори
Само да напомня.. преди 6 години
..че момчето наистина е направило голяма глупост. Но и заплати възможно най-високата цена за нея, живота си... При това - по собствена воля, сам се е осъдил и сам е привел в изпълнение присъдата си. Колцина от нас биха се държали по този начин в подобна ситуация?Мир на праха му!
41
0
 
13
 
! Отговори
лекар преди 6 години
Интересно ми е в тази ситуация как може да се различи нещастен случай от самоубийство.
40
0
 
17
 
! Отговори
i'm преди 6 години
До КметоИмаш ли идея къде е Триград и къде е Кресненското дефиле? Тамън "в тоя район са..." Очевидно е, че отдавана му е позволявано да кара и мотор и кола без книжка! И понеже книжката кола/мотор не кара, то явно вината е и някъде другаде.
39
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Липсата на тротоари е причина за трагедията!"За по-голяма глупост конкурс да бе обявен, нямаше кой да се сети.Липсата на тротоари в гори и планини са виновни, че пищшман-родители са натикали в ръцете на непълнолетните си деца воизила, за които се иска книжка и умения, че не са ги възпитали, а са ги разлиготили до крайност!И после тези хлапета носят травми и смърт, сеят проблеми.виновна е не липсата на тротоари, а хората, които стават родители, без да имат капацитет за това!
38
3
 
15
 
! Отговори
Кмето преди 6 години
Според мен виновен е Хан Аспарух че се се заселил на юг от Дунав и в последствие Българи са се заселили в района на пещерата "Дяволското гърло".....Само простотии се пишат и говорят, момчето си е виновно за катастрофата, няма как да се разшири пътя там без да се унищожи красотата на природата.Ако се сещате преди година пак в този район отново автомобил Audi блъсна Българския алпинист Боян Петров, а причините бяха същите - хора се качват да карат автомобили без грам чувство за отговорност.
37
2
 
19
 
! Отговори
ДА преди 6 години
...Вината ли уби ....Не вината,а родителите,които не са си възпитали детето,оставили са го да прави каквото си иска,да кара каквото си иска.И Стига вече сте писали статии и сте го одумвали по всички видове медии.Мир на праха му!
36
0
 
10
 
! Отговори
Не е единствен преди 6 години
Живея в малък град,почти село и тук имаше един такъв 15-16 годишен който караше авномобил без книжка.Таткото,чичото обаче приятели с кмета и никой не му правеше проблем,полицаите го знаеха,но явно инструктирани въобще не го забелязвха.Младежа е вече на 19г взе книжка и за щастие няма инциденти,на кумовете синът е на същата възраст едва тази пролет го видях да кара колата на баща си след като взе шофьорска книжка.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А доказано ли е, че се е самоубил, а не просто е паднал по невнимание, т.к. еу бил притеснен от последиците, които го очакват в следствие на поведението му?