Клон падна и рани бебе в парк в Кърджали

Детето е било прието в спешното отделение
5
Клон падна и рани бебе в парк в Кърджали
Снимка: архив, БулФото

Четиримесечно бебе е прието в спешното отделение на болницата в Кърджали, след като вчера по обяд клон от дърво пада и го ранява в областта на крачетата.

Още по темата
Инцидентът е станал в парк "Простор", по една от централните алеи, където има много майки с детски колички. Това потвърди пред БТА началникът на отделението д-р Филиз Абидин.

Майката на детето, която е била в шок от случилото се, разказала пред медици, които са приели детето в отделението, че за късмет основната тежест от удара е поета от количката и това е предотвратило по-сериозни наранявания.

По думите на д-р Абидин детето е било с повърхностни наранявания - охлузна рана на бедрото, и след извършените манипулации, е било изписано за домашно лечение.

За случая своевременно е сигнализирано в общинската фирма "Озеленяване, чистота и благоустройство".

Управителят й Раид Идриз се е ангажирал да зачестят правените от екипите му огледи на дърветата в парка и всички сухи клони своевременно да бъдат отстранявани.

Напоследък зачестиха инцидентите с паднали дървета. Вчера клон уби млад мъж в столицата, също наскоро паднало дърво рани жена в Борисовата градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
щатен трол преди 6 години
Оставка на Фандъковаааааа!Какво е това безхабериеееееееее?Ша са махам от тая скапана държавааааааа!
3
0
 
2
 
! Отговори
Живял някога в Кж преди 6 години
А кметът Хасан Азис се занимава с футбола в града -ще пвави детска футболна академия ,,Арда,, ! Понеже всичко му е наред...
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък вървят две новини които се конкурират-едната е за ало измамниците,а другата за паднали дървета,които убиват или раняват хора.Спорно е,за коя от двете случаите са повече.
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС - СИЛАТА НА РАЗУМАГЕРБ - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИДА ЖИВЕЯТ БОЙКО, ДЕЛЯН И ДОГАН!