Нов ден, ново ромско насилие. Жертвата – българин, живеещ в Англия

Насилниците били перфектно организирани от Кольо Тарзана
14 авг 2017 12:37,
229

 Снимка: Христо Захариев

За поредно нападение на роми без причина алармира живеещият в Англия Христо Захариев във Facebook.

Инцидентът се е случил в село Дунавци, а нападателите са били около 25.

Нападателите на Христо били добре организирани, а водачът им бил Кольо Тарзана. Пробвали да го намушкат с нож, да го свалят на земята. Мъжът се разминал с леки порязвания по лицето, въпреки тежките удари по тялото.

Ромите откраднали телефоните и кредитните карти на Христо и неговите приятели.

"В България става страшно... призовавам всички да бъдат екстремно внимателни... понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници", пише живеещият в Англия българин.

Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора", но е шокиран от самото нападение. Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.

Мъжът обещава да търси правата си, надява се и органите на реда да свършат работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още по темата: насилиероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
19
 
! Отговори
Валентин Радев МВР преди 6 години
"Мъжът обещава да търси правата си, надява се и органите на реда да свършат работата си."Не живеем в мутренски времена, ало измамниците не работят в МВР и въпреки скорошните случаи на пребивания и изнасилвания, престъпността намалява, въпреки усещането за обратното.
58
0
 
5
 
! Отговори
Цветан преди 6 години
До 56: Виж, че има кавички. Ако не знаеш, да ти обясня - това означава цитат на потърпевшия, а не думи на авторката.
57
1
 
17
 
! Отговори
Циник до 56 преди 6 години
Цитат от статията:"Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора"Колега, не разбрах само - какво те смущава?Всичко си е вярно - до последната запетая!
56
2
 
9
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Абе тук оня ден някой се радваше че не ги допускали в някакво барче в Шумен. Я да ви видя сега дали сте толкова отворени?
55
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трий!Христо определя себеси за либерален човек дори кьм тези подобия на хора!-----------------------------------Браво на авторката за тия думи, не сьм чел до сега такова расистко писанце!
54
0
 
31
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Имаме 25-*** кандидати за тазгодишните ни награди за "Човек на годината". Наградата се връчва на всеки, който е пребил или убил етнически българин. Изборът на крайният победител ще е труден. Да благодарим все пак на нашите брюкселски закрилници, че ни защитават от закриване както в Унгария, така и на цялата територия на съюза.
53
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То дано не го намерим Бай Тошо. Пак да вдига фабрики и да ги пълни с ***, дето взимат пари за подпиране на метлата.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва босовете им да са под контрол,бат Бойко,защо не реагира?Преди доста години един от борците се опита да се разпрявя с тях и те го взривиха,едвам оживя,след дълго лечение.
51
1
 
26
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Много ми е интересно, тези които "претеглят човека по снимката" колко фотогенично ще изглеждат, когато катун роми им разкраси физиономиите.Опитваме се да станем "част от цялото", когато нещо подобно сполети нас, или близките ни - а дотогава сме печени, и отсъждаме в полза на ромската глутница - само защото някой не ни е харесал на снимката!Затова роми ще се гаврят безнаказано с нас - защото са сплотени, и имат ясно изразено чувство за принадлежност! Но иначе ние сме "COOL"
50
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го търсите вие бай Тошо,ама няма да го намерите.Днешните политици са свалили *** пред ***,защото това е основния им електорат.
49
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявай се на справедливост,търсейки правата си.На тази територия няма да ги намериш.
48
1
 
37
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Трябва да се вземат крайни мерки срещу тия ароматните ! Иначе виждате какво става бият без причина и знаят че няма да бъдат преведени под отговорност, а напротив ....дошлите българи за отмащение ще бъдат спрени от жандарите ! Жандарите въоражени до зъби с цената на собствената си сигурност ще бранят ароматните племена от възмездие !? България не ви ли следвало да играе ролята като на БХК само че за българите ? Ако 25 наши пребият едно чАвек ще се вдигне олелия до небето ?
47
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага БХК да осъди пребитият, че е накеръл човеко подобните- човеко подобни. Закрилникът на Сорос- ЕС да се самосезира и да хвърли целият си ресурс да обяви пребития за популист, крайнодесен, расист, проруски настроен и антиевропеец, целящ да разруши хармонията на съюза.
46
0
 
5
 
! Отговори
Boiko преди 6 години
Aide hodete pak da pravite miren prostest...az shte uredq uredbata,za da igraete horata....
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХахаха,ами къде ти е въоръжението?Това да не ти е Америка,всеки да има право на оръжие?Сега нали патриотите ни представят в парламента,питайте ги какви мерки ще предприемат,за да затворят подобни банди и агресивни роми за дълго в затвора.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, агнетата ги пекат и ядат.Виж, да опечеш и изядеш хищник, е доста трудно.
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора", но е шокиран от самото нападение."Ето там ти е проблемът- либералност и търпимост. Все пак има надежда за тебе- вече си наясно, че са само подобия на хора.
42
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази етническа група ще ни опече и изяде бавно и славно. Време трябва само.
41
21
 
12
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Сигурен съм че тоя същия е гласувал за бб или за друга дясно дезориентирана партия, къде ББ? за който си гласуеал от него ще си патиш . Благодари на америка срещу България, цру и шорош
40
14
 
5
 
! Отговори
ha-ha-ha преди 6 години
samoto zaglavie na statiata e Provokacia kum Balgarite a 4ovekat ot snimkata si e narkoman koito ima profesionalen opit kato ohranitel i vladee boini izkustva ,,Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.