Слънчев бряг – тих курорт?! Как да го обясним на туристите?

Поредна проверка в "Оксижен", отново е конфискувана техниката
19 авг 2017 14:45,
117

Полиция, данъчни и представители на Община Несебър влязоха в бар "Оксижен" след полунощ и спряха музиката. За втори път в рамките на седмица бе конфискувана озвучителната техника. Този път не се стигна до арести, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Как да бъде обяснено на туристите, които не са от България, че Валери Симеонов изведнъж си е променил решението? В един момент в края на юли се оказва, че държавата смята да прави Слънчев бряг тих курорт, обаче туристите това не го знаят", заяви собственик на клуб.

Според посетителите проверките не са случайни, а хората са отишли да се забавляват.

Купонът обаче в "Бедрум" и "Какао Бийч" продължи и след 12 вечерта.

Вицепремиерът Валери Симеонов не присъства на проверките.

Днес се очаква нов протест в курорта на собствениците на заведения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
24
 
! Отговори
Bay Ivan преди 6 години
Нормалните хора искат спокойствие и законност. Стига с тези слънчаци и ***. Който толкова иска да прави алкохолен-диско-секс-нарко туризъм за пубери, нека да наеме един голям кораб, да го закара на 30 км навътре в морето и да тъпее и куфее денем и нощем. Няма да пречат на никого и никой няма да се интересума от тях. Само морските дяволи. А това дето оня от Ибиза го разправя са пълни глупости. Слънчака може да е златна мина но за няколко човека, не и за държавата и за бюджета.
19
3
 
4
 
! Отговори
месара преди 6 години
другарката *** няма ли да каже нещо по въпроса :) ?! а иначе на туристите могат да им кажат че черноморието не е дискотека за алкохолен туризъм .
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Слънчев бряг тих курорт?! Как да го обясним на туристите?"Много е просто. Казва им се истината. Че има закон и той трябва да се спазва от всички. (Включително и от туристите).Но за българските мутри ... пардон бизнесмени, важи само приницпа: "За парата, продавам си душата".
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13 Мисълта ти е изключително накъсана,разхвърляна,като пинг-понг.Като се поизчистиш, пиши пак.
16
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има всичко за всеки. Който иска музика,партита,алкохол и коб/в/ри-Слънчев бряг.Който иска тишина и спокойствие-Равда,Сарафово,Ахтопол,Синеморец, и много други.Не разбирам какъв е проблема?
15
1
 
3
 
! Отговори
ууу преди 6 години
До Анонимен 13 Забрави да обясниш кой печели и кой страда от дунанмата.
14
1
 
17
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
Думба-лумба имаше чак до сутринта.Подадох сигнал на тел.112 - глас в пустиня !
13
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея в ибиза и работя с туризъм слънчев бряг е най известното място сред тукашните туристи и е една златна мина за България който иска спокойствие да се маха на друго място ,от цяла България лятото отиват хора да работят на слънчака ,този туризъм е най лудия и най харчеш на пари.Ако се провали бюджета на този курорт ще падне с 70% пазете си този луд туризъм *** тук са парите .Ако са само семейства нищо не харчат по цял ден седат по хотелите с гривничката и се стискат .SUNNY BEACH FOREVER
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eвала, много се кефя! Изнесете го тоя курорт и тая *** веднъж завинаги!
11
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Слънчев бряг тих курорт?! Как да го обясним на туристите?"НЯМА НУЖДА НИКОЙ НИЩО ДА ОБЯСНЯВА!90% ОТ ХОРАТА ИСКАТ ТОЧНО ТОВА!!!СПОКОЙСТВИЕ.Само алкохолната мафия иска ДРУГО!
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тва бай *** за бърза печалба е готов на всичко. И коплекса орезилиха ,презастроиха ,превърнаха го в коптор в който идват социално слаби и нискоквалифицирани работници от запад с единствената цел да се наливат и държатза няколко дни в годината като скотове. Богати и състоятелни туристи не припарват до този бардак. Такъв туризъм ли ще развиваме и с това ли ще се рекламираме?
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов не смее да проверява за дрога защото може да му се наложи да полага обществено полезен труд както неговия ортак Сидеров, нищо че е зам-премиер, с наркомафията нема лабаво, че го свитнат от воле!
8
1
 
31
 
! Отговори
българин преди 6 години
В тоя курорт ако влязат чужда полициа,данъчни и всякви др инспектори ще го затворят до 1 седмица
7
1
 
8
 
! Отговори
Забавление преди 6 години
не означава ВИДИОТЧВАНЕ! Има и нормални хора на Слънчев бряг.Защо се стремите към РЕГРЕС?
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И добра дрога се предлага на Слънчака, всчякаква, продава се открито при демокрацията. Важното е да е тихо, никой няма да тръгне да прави проверки на наркодилърите, те знаят на кой да се отчитат и как на изчисляват комисионните при демокрацията.
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обиколил съм всички курорти по Ситония и Касандра, няма такова нещо. Навсякъде е тихо, дори и в големите хотели
4
0
 
17
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Съседните курорти какво да правят с тоя шум от С.Б
3
2
 
28
 
! Отговори
приоиритет преди 6 години
Хубавият български курорт Слънчев бряг стана Содом и Гомор?! Как да го обясним на българите?
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има и от 2-та вида курорти. Мисля, Слънчев Бряг отдавна е със статут на "шумен" курорт, там където ходят младите да се забавляват по цели нощи.На Халкидики големите хотели и заведения са на Касандра, тихите и спокойни кътчета, удобни за семейни почивки са на Ситония...
1
1
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
До АнонименУмишлено го правят... ..само за някои потребители и участници в коментарите! Тия дето не споделят "неолибералните ценности" на господин Со рос!