Роднини и приятели изпратиха убитата Никол

Стотина човека се събраха в ритуалната зала на бургаските гробища
45
Роднини и приятели изпратиха убитата Никол
Снимка: Facebook

11-годишната Никол Йончева от Бургас, която беше нелепо убита в асансьор в блок в "Меден рудник", беше изпратена от роднини и приятели в последния си път.

Още по темата

Момичето беше погребано в бял ковчег. Венец с цветя изпратиха от ръководството на ОУ "П. Р. Славейков", където Никол трябваше да бъде в пети клас през новата учебна година.

Стотина човека се събраха в ритуалната зала на бургаските гробища за погребението на детето.

Жестоката трагедия потресе Бургас в неделя вечерта. В 17:29 часа момиче отворило вратата на асансьора и открило трупа на Никол в локва кръв. След това хората от блока се обадили на полицията.

До фаталния край се стигнало заради спор къде жертвата и убиецът й да пушат наргиле.

Момчето е носело нож у себе си и при скандала е забило хладното оръжие във врата на 11-годишното момиче.

Двете деца са се запознали преди няколко седмици в социалните мрежи. След това са разменили телефоните си и са се срещнали.

Обвиненият в убийството Иван остава в ареста.

Според родителите му и техни съседи 15-годишното момче не е в състояние да уби когото и да било. Те го описват като страхливо дете, което никъде не ходело само.

Родителите му ще упълномощят друг защитник, след което служебният адвокат Камен Кънев ще се оттегли от процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
Ганьо преди 6 години
До грешиш"Учи,чедо,за да не работиш!" го има само у нас!И по света хората работят,и то много---------------аман от кухи ***. Това което цитираш има съвсем различно значение, а не това което ти си мисли. Ама нали си куха лейка стой си така. Няма да образовам ***.
42
2
 
6
 
! Отговори
... преди 6 години
...малките българчета станаха досущ зверчета! Борците вече са история. Общото е, че българинът вече се има за правоимащ и недосегаем...и малък, и голям...и образован, и недообразован...и богат, и беден...и можещ, и неможещ...въобще - хайлайф по нашенски.
41
0
 
10
 
! Отговори
фен на бсп преди 6 години
а като излезе навън да е друго! И ти да се дивиш на подвизите му като отидеш на родителска с недоверчив поглед! Да не говорим че те и самите учители претръпнаха и примерен е този с по имотният родител! Другият вариант е с много натягане и контрол да възпиташ нещо, но той или тя ще е чужд/а и непонятен/на на разкрепостените си връстници- изолиран! И в двата случая на загуба си! Цялостна идея и политика трябва в областта на младежта, колкото и соц. и клиширано да звучи! Това е истината!
40
0
 
12
 
! Отговори
фен на бсп преди 6 години
Не е мястото тука точно под тази статия некролог да се говори за политика, но няма как! Ще кривна на там! Аз бях връстник на тази жертва в онея "лоши" години 1986г. И тогава беше немислимо да идеш с неизрязани нокти на училище, не говорим за някакво неприлично облекло или непрустойно поведение! Тогава Бг все още беше държава! Няма как ти вкъщи да набиваш чумбери и възпитаваш когато детето ти навън вижда че героя е подлият,безчестният и аморалният! Единственото дето ще постигнеш е то пред теб да-
39
0
 
10
 
! Отговори
фен на бсп преди 6 години
До:38,Да точната дума е "АКО"! И аз ще дам пак пример с шофирането: "Ако всички спазваха правилата на пътя нямаше да има катастрофи и жертви! Защо в Бг има понятие като:"Война на пътя" по същата причина дето почнаха да се трепят и децата ни едно друго! Защото няма контрол! Анулирах ме дори брака и семейството а аргумента, че един подпис нищо незначел!? Кой е този дето контролира родителя дали си върши работата!? Няма! Има само едно "АКО" пожелателно, но не и задължително!
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tragediata e ujasna
37
0
 
12
 
! Отговори
До фен на бсп преди 6 години
Ако всеки родител дава адекватно възпитание с набор от морални ценности като чест, достойнство, зачитане на другите, уважение /към хора, закони, труда, материални придобивки, учители, възрастни, връстници и тн/, тогава няма нужда от "борба на парче". Улицата възпитава, ама не съвсем, възпитава се първо у дома, със собстевн пример, с разговори, с посочване на добро и лошо...след това идват училище и улицата. Ако детето не знае какво е редно от семейството си-тогава няма как да го научи никъде!
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял живот са ме възпитавали да бъда добър и възпитан само за да може вече като зрял мъж да трябва да търпя някакви нахалници и наглетци, на които им липсва всякакво възпитание, да се опитват да ме тъпчат. И ще ви кажа едно, в това общество наглите преуспяват! Сбъркана работа е днескашното общество!
35
0
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Анонимен #15прав си за...кУравосърдечността!!!въобще у нашенско всичко е една голяма ***-авосърдечност
34
0
 
19
 
! Отговори
фен на бсп преди 6 години
... тя е за душите на нашите деца и е м/у доброто и злото! В момента в болното ни общество злото обедително печели! Всички сме лоши родители без изключение! Неможе да си затваряме очите когато излезе нов клип на Гери,Криско или Дара и да сме глухи за текстовете им! Това слушат нашите деца драги! Няма реакция! Някакъв майсулко продуцент ни казва че ще вкарва 14 годишна в пошло Шоу! Отново без обществна реакция! Няма как да сме добри докато си траем!
33
0
 
0
 
! Отговори
Хмммм преди 6 години
Аз го открих - имам 290, но има много пълнеж които спокойно мога да изтрия
32
1
 
15
 
! Отговори
фен на бсп преди 6 години
Ще напиша и аз нещо от позицията на родител(макар и начинаещ още)! Примерно много коментари са в духа на 30номер! Само пишат си добри оценки на и опрекват майката! Вероятно са прави за много, но аз мисля че дали ще си добър родител или лош голямо значение няма! То е като да си добър шофьор т.е каква ти е ползата като когато излезеш на пътя с/у теб има 20-30 с купени книжки-загиваш!? Борбата за нашите деца не трябва да се води на парче и по единично! Трябва да я водим тая война като общество...
31
3
 
11
 
! Отговори
фен на бсп преди 6 години
Това дето го направихме на децата си и бог няма да ни го прости за тия 28 вече години на преход! Като гледах снимки от погребението в друг сайт като бумеранг се върнаха думите на нашата лидерка( за който някои я "разпънаха"):"Демокрацията ни отне много!!!" Като видях снимките на "детето" във ФБ и церемонията днес! Аз поне я разбрах! А вие!?
30
1
 
6
 
! Отговори
Хммм преди 6 години
Абе къде пише колко приятели имаш?, че аз съм на 35 и едва ли имам повече от 150 приятели във фейсбук барабар с колегите от работа и няколко знаменитости. Таа.. наистина ви моля защото не знам .... кажете къде и как да погледна колко са ми приятелите?
29
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моето дете започна да излиза само навън /пред блока/ едва когато стана в пети клас, тогава получи и телефон /без екстри и без интернет/, за да може винаги да имаме връзка-ние с нея и тя с нас. След седми клас, когато я приеха в училището, което поиска, тогава получи смартфон, защото си го заслужи. Не е лошо децата да получават и да се възползват от съвременните технологии, но всичко си идва с времето и заслужено за да бъде оценено! Останалото е успокояване на гузна родителска съвест /негодност/!
28
2
 
28
 
! Отговори
Faceshock преди 6 години
Майката на момичето да каже защо е допуснала щерка и да пуска разголени снимки във Фейсбук и да излиза с непознати момчета пак от Фейсбук!Не се ли предполага,че тя има отговорност към нея и,че трябва да и дава добър пример?!
27
0
 
28
 
! Отговори
Мир на праха й преди 6 години
Милото дете, нека почива в мир. Сила и смелост на близките и да понесат случилото се, което едва ли някога ще приемат. На всички останали. Пазете децата си, възпитавайте ги С добро и В добро. Поощрявайте ги да четат, да вършат добрини и да избягват онези, които ги подстрекават към лоши постъпки. Ограничете им нета и телевизията и всяка свободна минута бъдете с тях. По- добре разхвърляна къща, но заедно с детето, отколкото само дете навън. Те са деца и имат силна нужда от родителите си.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24 Я разгледай внимателно снимката към тази статия.Такива има в сайтовете за платена любов.Какви глупости говориш.
25
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20 "Така и не видях никъде жената, която и се явява майка."Да си дойдем на думата.Майката на момчето я показаха а за майката на момичето не само няма снимка,нито дума даже.Грозната и болезнена истина е,че децата подражават на родителите си и са тяхно отражение. От къде мислиш, 11 годишно момиче се е научило да качва похотливи снимки в нета и да намира за нормално да ходи а апартамента на момче,което никога не е виждала и не познава?Слагайте минуси,ако това ще ви успокои гузната съвест.
24
0
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Родителите и на двете липсват.Даже по-лошо, това, което имат, са антиродители.Така че няма нищо чудно, че едното зверче изяло другото.