Нападателят на слепи в Несебър обжалва домашния арест

Защитата твърди, че той имал сериозни здравословни проблеми
Обновена: 4 сеп 2017 15:53 | 4 сеп 2017 15:52,
63
Нападателят на слепи в Несебър обжалва домашния арест
Снимка: архив, Булфото

21-годишният Тодор Николов, който нападна незрящи туристи в Несебър на 24 юни, обжалва мярката си неотклонение "домашен арест". Преди минути делото започна в Бургаския окръжен съд, съобщи "24 часа".

Още по темата
Сред мотивите на неговия защитник е това, че Тодор имал сериозни заболявания и трябвало да е на свобода. Той самият влезе безмълвен в сградата на Съдебната палата, подминавайки репортерите без коментар.

Скандалът със слепите туристи от Словакия стана, след като очевидец на нападението пусна клипче от случилото се в социалните мрежи. Така хиляди хора видяха как младият мъж изскача от автомобила си и удря мъж и жена с бели бастуни, които пресичали в момента пред колата му.

Инцидентът стана в центъра на стария Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТоА - да го пуснат! Ама преди това - да му завържат очите така, че да не може да свали превръзката! Да го видим, какъв "герой" е.Гад ***!!! Че и нагла гад на всичкото отгоре!
55
1
 
12
 
! Отговори
Отрочето.... преди 6 години
...на татко. Баси помияра е туй ***. Ако някой го беше пребил там,щеше да реве на ченгетата като ученичка. Иначе голям бабаит. ***
54
1
 
8
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Ако баща ти има и некой излишен лев , направо незнам кой чакаш, в БГ живота от 27 години е като на GTA...
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителна муцуна на очевидно смятащ се за недосегаем и безсмъртен... Свещи да му купи баща му.
52
14
 
9
 
! Отговори
Демокрация е преди 6 години
Не виждам какво толкова е направил - сега е демокрация и всеки може да прави каквото си иска, особено ако с действията си нарушава правата на другите.
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето е на правилните евроалантически позици... Няма бутане.
50
1
 
17
 
! Отговори
_!_ преди 6 години
трудови лагери....
49
4
 
21
 
! Отговори
Циник до 43 преди 6 години
Никой от пишещите не знае...какво е накарало мъжа с Маздата да направи това...има моменти в които ставаме жертва на "бляк аут" живота ни е тежък - Оджей Симпсън...Оскар Писториъс...битови драми...в Германия полудели татковци убиват и децата си...амок!А този *** льо ...без повод бил слепци...които сигурно са оставили парите си в магазина на татко му - селянин възпитал още по-голям селянин!
48
1
 
20
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Ако го пуснат ,аз ще започна да обирам, да пребивам ,да крадя ,да крещя и т.н. .Писна ми вече тези 27 години една и съща история на съдебната власт .Маргините ,Баретата ,Очите и други нови хайдути. си живеят охолен живот.
47
1
 
21
 
! Отговори
VAL преди 6 години
Правилно,смелият ****льо трябва да е в пандиза,не под домашен арест.
46
1
 
15
 
! Отговори
Рогачев преди 6 години
На тоя освен боя с тояги,които предлага 43 да вземат да му извадят и едното око!Ако не кротне-да му извадят и другото!*** с ***...
45
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като има здравословни проблеми, да минава на труд в някоя каменоломна и гладолечение и ще е като нов за половин година. Познавах хора, които са минавали през трудови лагери. Изключително здрави и запазени, с бистър ум, единият почина на 90 и няколко, другият мина 100-те.
44
1
 
4
 
! Отговори
Дядо преди 6 години
До щастлив съмТо склерозата не прощава. Бъди щАслив!
43
1
 
13
 
! Отговори
Фейс контрол преди 6 години
Стигати ми само външния му вид. Излъчването. А, ако си отвори устата не искам да мисля.
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, не знам как ги преценяваш нещата, но жената я няма вече и децата и са останали без майка, родителите и погребват детето си, заради егото на един ***..а този просто е наглезен безхаберник и ако баща му не беше махленска мутра, нямаше въобще да четем за подвизите му. Този е за 300 тояги на гол ***, да го види цяла България, да загуби самочувствоето си на недосегаем, докато другия си е за електрическия стол.
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно е против домашния арест- вкарвайте го в пазарджишкия братчедите да му продухат ауспуха и ще му минат всички болести.
40
1
 
30
 
! Отговори
Циник преди 6 години
За мен този плу жек е по-голям престъпник от мъжа убил жена си в пристъп на отчаяние!Какво същество трябва да си - за да биеш слепи, че пресичали БАВНО???Болен е....да...социо *пат!
39
2
 
4
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Пичми фешон е!!!
38
2
 
30
 
! Отговори
Пич преди 6 години
10 години само заради мутрата и ризката, с която е имал наглостта да се появи в съда. Може ли с такава риза да отидеш в съда?! Наистина сме много п_рост народ.
37
1
 
9
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
да не му е харесало как го лекуват в...ареста!!1