Поредният агресор: Хванаха мъж, нападнал незрящи в Несебър

21-годишният нападател е зад решетките за 24 часа
27 юни 2017 08:52,
86
Поредният агресор: Хванаха мъж, нападнал незрящи в Несебър
Снимка: кадър Нова тв

Задържан е 21-годишен мъж, нападнал незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Инцидентът е от 24 юни и е заснет от охранителни камери. На кадрите се вижда как "Мерцедес"-ът, каран от нападетелят, буквално спира в група незрящи. Вероятно изнервен от по-бавното пресичане на хората, той започва да ги бута.

Придружаваща ги жена вероятно му прави забележка, при което той излиза и със засилка й нанася удар в главата.

РПУ – Несебър се е самосезирало и е установен и задържан за едно денонощие извършителя на деянието – това е 21-годишен мъж от града.

Намерени и разпитани са свидетели на инцидента, иззети се видеозаписи от охранителни камери, разположени в близост до местопроизшествието, назначени са експертизи. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
22
 
! Отговори
Камъни преди 6 години
Този по бай Тошово време щеше да кърти камъни в някоя кариера поне 5 години.Но демокрацията е тук и е чудесно. Простите са на власт, простите са с БМВ-та, простите са силните, простите се котират като вървежни.Вече не се учудвам защото умните отдавна избраха Терминал 2. Това което остана в държавате е утайката, тези с 2-ри завършен клас и тези които задкулисно правят пари.Народа е изпростял адски много, забележете другия път като излезете...Държава цирк с 240 палячовци.
73
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са занижени в България критериите за физическите травми на пострадалите! Онзи швед ритнал камериерката и ѝ счупил челюстта - лека или средна телесна повреда беше формулирано в заключението на медиците. Тук за удар на сляп човек - дребно хулиганство. Дребничко такова, безобидно.... Интересно, пострадалият трябва ли да е мъртъв, за да го категоризират като тежка повреда или едро хулиганство?! Така излиза! Кой ги определя тези критерии, иска ми се да е на мястото на потърпевшите, за да изпита болката от "леката" телесна повреда.
72
15
 
1
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
ми ко ми са мотат по пътя... били с бели бастонки...
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ще му дадат ефективно поне двойка?
70
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 6 години
Добра си е България - ми сме калпави държава да си направим - па май не ни и дават. При бай Тошо това дали щеше да стане. Социализма имаше много недостатъци обаче доброто, човешкото идеалното се издигаше в култ. Сега е тържество на материята батката си е типичен представител.
69
0
 
12
 
! Отговори
111111 преди 6 години
До Анонимен 67Аз пък се чудя на т. нар. управляващи: как едно нещо не правят като в нормалния свят, как гледат, че държавността се разпада, че живеем като в джунгла, и пет пари не дават!
68
0
 
22
 
! Отговори
111111 преди 6 години
Поредният неандерталец... Добре поне, че сега има камери! Иначе все невинни, все нарочно натопени...
67
0
 
30
 
! Отговори
Трябват още камери преди 6 години
21-годишен "батка" скача да бие СЛЕПИ ЖЕНИ... после бяга да гони 15-годишния си дръгел който тръгна сам. Щеше да е комично ако не беше трагичноЗа случая МВР разбира от телевизиите макар че са повикани. После искат увеличаване на заплаткитеЧИСТ КЪСМЕТ ,че е камера е запечатала станалото, защото НИКОЙ НЯМАШЕ ДА РАЗБЕРЕ ББ им отпуска 15 милиона за дрехи и бензин ПО ДОБРЕ КУПЕТЕ КАМЕРИ ЗА ТЕЗИ ПАРИ ! поне вършат работа
66
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
по новините показаха маика му едно недоразумение на природата което еродило друго
65
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо се чудя на повечето коментиращи, като толкова не ви харесва България защо не имигрирате да не сте вързани. В крайна сметка или да става нормална държава или да се закрива!!!
64
0
 
37
 
! Отговори
Един преди 6 години
Оправете си заглавието - никой, биещ слепи жени, не трябва да бъде наричан мъж.
63
1
 
33
 
! Отговори
. преди 6 години
народа яко изперква. По пътищата е някакъв ад. Преминаване на червено с *** газ, задминаване на колона с пресичане на двойна непрекъсната линия, за моторетките и камикадзетата върху тях да не говорим, мои впечатления от *** спрягана като столица на провала наречен българска държава. Тъжно и страшно е. Пазете се. Положението е зле и ще става още по-зле.
62
0
 
14
 
! Отговори
... преди 6 години
ИзрУд нЕкакъв.
61
0
 
37
 
! Отговори
АлчнаАнаболнаБатка преди 6 години
Този млад анаболен стероид биещ слепи туристи вероятно не е работил и един ден в живота си . Всичко е купон анаболи мерцедеси ...
60
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна забравих българското Черноморски. Не искам дори да чуя за него. Подобни селски бикове, алкохолизирани чужденци, отвратителна храна и див провинциализъм превръщат това райско кътче в ***.
59
0
 
18
 
! Отговори
NIVLNVSFRTSMVSMNVM преди 6 години
Сега тоя ако не е " доброволен сътрудник на МеВеРе " ще стане ...
58
1
 
25
 
! Отговори
:) преди 6 години
Ето защо на Кафявоморието няма 1 нормален българин. Приятелите ми до един ходят в чужбина да почиват, аз също. Излиза ми 2-3 пъти по-скъпо, но си заслужава. Чалга, селтици и фекалии - това е нашето море. Не, мерси!
57
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижт'и ся ...."младежът " е бил "случайно " дрогиран и надрънкан иии нищо не помни !Забравих !!И камерата е "нагласена работа "И туристите са го нападнали ,а не ,той -тях !!))))))
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още една основателна причина да почивам на родното ***!
55
1
 
12
 
! Отговори
богомилът преди 6 години
До цензураЦензурата в електронните медии е зверска. Властимащите вземат от медиите ай пи адресите на хора, които критикуват властта и КАЗВАТ ИСТИНАТА!-И ИМ ПРАВЯТ ЖИВОТА АД!!! После, "услужливите" журналисти биват повишавани, като им се предлага високоплатен пост в администрацията и възможност да работят с проекти, обществени поръчки.....Това, май не го знаехте....