Освободиха бияча на незрящи в Несебър. Бил болен!?

Прокурорът по делото смята, че той може да избяга
Обновена: 29 юни 2017 16:55 | 29 юни 2017 16:55, Петя Славова
93
Освободиха бияча на незрящи в Несебър. Бил болен!?
Снимка: Булфото

21-годишният Тодор Николов от Несебър, който нападна незряща група туристи в центъра на Стария град на 24 юни се оказа сериозно болен.

Още по темата

Тодор Николов, който нападна слепи туристи в Несебър и удари в главата асистентката им, е освободен от съда. 21-годишният младеж днес бе доведен в съда в курортния град за гледане на мярката му за неотклонение.

Прокуратурата настоя спрямо него да бъде постановена мярка "задържане под стража". Защитата на Николов обаче представи в съда документи като доказателство за това, че младият мъж е много болен.

Той имал "ендокринно заболяване, високо кръвно, нервно-вегетативна дистония и глаукома", пише БТА.

Николов бил приет в столична болница за изследвания. Ден преди инцидента с туристите бил изписан. Защитникът настоя за назначаването на съдебно-медицинска експертиза, която да отговори на въпроса дали Тодор може да бъде задържан в ареста и да бъде лекуван там.

Делото за мярката му за неотклонение ще бъде гледано отново на 6 юли, когато ще бъде изслушано и вещо лице по назначената съдебно-медицинска експертиза.

Припомняме, че на 24 юни Тодор Николов се е движел с автомобила на дядо си по централната улица на Стария Несебър. Там леко подбутнал с колата туристи със зрителен дефицит, които му пречели да премине.

След забележка от страна на асистентката им, той излиза от колата, оставяйки я да продължи хода си, и удря с ръка по главата намесилата се жена. Колата междувременно се удря в бордюра, Николов се качва в нея и напуска мястото.

Няколко дни по-късно запис на грозната сцена бе разпостранен по медиите. Нападателят бе издирен и задържан от прокуратурата по обвинение за хулиганство. Чуждите туристи, които пострадаха при инцидента, също са издирени и са дали показания по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
MEN преди 6 години
DA OTGOVORIM NA ,,MALKO VAPROSI,, ZNAEM KOI E DJADOTO NA BIJA4A NA SLEPI HORA.ZATOVA I GO PUSNAHA-SRESHTU MANGIZI.V NESEBAR SAMO MАNGIZITE SA ZAKONA.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
EEEEEEБАААТИИИ ДЪРЖАВАТА
74
0
 
14
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Сами сме си виновни, щом търпим такова правосъдие!
73
1
 
18
 
! Отговори
малко въпроси преди 6 години
кой е дядото на тва *** и как за 24 часа няма и толкоз сигурно ще го пускат ... оня скандинавец ще изгние в затвора и ще плаща тоя колко ще плати? колко платиха на тъпата съдиика дето го пуска коя е тя как се казва деца и семейство има ли ? къде живеят ... като е болен що кара тая скъпа кола парите за нея от къде са ...
72
1
 
17
 
! Отговори
не е истина преди 6 години
писах коментар за безработния наркоман убил момиче С волвото,ще кажа и тук.РОДИТЕЛИТЕ са виновни за това тази българия е на това ниво.едни са фармацефти/наркопроизводители/,други депутати И масово родители бизнесмени.е не може да има развитие държавата.
71
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го ли виждате, какъв загладен розов Пpacчо е тоя син мамин. Че и цитци има. На мама синчето, мама сигурно още му обува гащичките, лиrльото с лиrльо. Никакви болести няма. Пращи от здраве, маминото детенце. Заедно с него трябва да затворят и родителите му. Те и сега му дават сила. Парвенюта изоглавени.
70
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБЕ ДОКОГА ВЛАСТТА ЩЕ НИ СЧИТА ЗА ***. ТОЯ МЛАД *** "БИЛ МНОГО БОЛЕН". АМА ИМА СИЛИ ДА БИЕ ЖЕНИ ПО ГЛАВАТА, "ЛЕКО" ДА ПОБУТНЕ СЛЕПИ ХОРА С АВТОМОБИЛА НА ДЯДО СИ. МИ ЩО НЕ ПОБУТНЕ МАЙКА СИ ИЛИ ДЯДО СИ. *** ДОЛЕН. СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е БОЛЕН. ВСЕКИ ГАМЕН - ПОБОЙНИК ИЗВЕДНЪЖ СТАВА ИЛИ ПСИХИЧЕСКИ НЕУРАВНОВЕСЕН ИЛИ БОЛЕН ОТ ВСИЧКИ СТАРЧЕСКИ БОЛЕСТИ, ЩОТО ТАТЕ И МАМА ВЕДНАГА БУТАТ ПАРИ ЗА ЗАЩИТНИ ЛЪЖИ. KOПEЛEТО - В ЗАТВОРА!
69
1
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Казах ли ви ... всеки е болен или току що заболял. Може и глава да го боли.Всеки си прави кай каквото иска в нашето блато.Бягайте хора, бягайте към Терминал 2 колкото се може по скоро. Държавата цирк е цирк.
68
1
 
28
 
! Отговори
нищо ново преди 6 години
Корумпираният български "съд" отново ни показа кой се нуждае от реформа!Уволнение на всички "съдии" начело с Лозан Болта!!!За тях всичко е въпрос на пари и нищо друго!Това не е правосъдие , това е ***!!!
67
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като му чета болестите, предлагам да го гръмнат за да не се мъчи горкият...
66
0
 
34
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
Много си прав. Втора експертиза и лекаря подписал фалшивата да бъде съден за съучастие и прикриване на извършител.И проверка 5 г. назад на всички експертизи по преписки... Очакван ефект.... - Рязко оздравяване на МНОГО хора - късметлии
65
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера писах ,че "бизнесмени" ,като нашия човек от Несебър ,бият ..правят каквото си искат , загробват ни с храни най-долно качество , но властта ги пази , защото се крепи на арогантността на тези "важни предприемачи" , които според " вещите " ни икономически анализатори крепят икономиката на България , а не ние , които сме принудени да купуваме скъпите *** , които тези бизнесменчета ни продават пак със закрилата на същата тази власт -докога ще търпим това???
64
12
 
0
 
! Отговори
Какъв е дядо МУ?? преди 6 години
И защо Днес помества СТАТИИ на РУСКИ ез., явно настройващи против ЕС и в полза на ПУТИН?Статията е стара- преди 2 .05.17, но явно е ОБИЧАНА от Днес. КОМУ са нужни статии на руски ез., ЗАЩИТАВАЩИ ПУТИН? Достатъчно е А-спекто, което се занимава с подобни.
63
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болен е съдията дето го е пуснал и му желая божието правосъдие!!! На него и на всички бандити, които е освободил! А рушветите по болници да си ги харчи дано и да го стигнат всички диагнози, заради които е пуснал престъпници!
62
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aхх, болен бил миличкия... Нaкой ден ще види, че с болрстите шегa не бивa и много бързо може диaгнозaтa му дa стaне реaлност. Пожелaвaм му го.
61
0
 
48
 
! Отговори
www преди 6 години
СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВА ПРАВОСЪДИЕ СКОРО НЯМА ДА ИМА - А КАК ШОФИРА СЛЕД КАТО Е БОЛЕН ?? ИМА ЛИ КНИЖКА И КОЙ МУ Е ДАЛ ???
60
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците скоро имаха подобен случай с една много болна "стрийтрейсърка" дето извади документи за пред съда им,че имала епилепсия...Взеха и книжката ДОЖИВОТ "щото, мило момиче, как ще щофираш с тая епилепсия дето я имаш".Да му прибират документите и да си се вози с автобуса
59
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази жега с качулка да не слънчаса ли или треска го тресе от страх да не го повредят в затвора ?Не приличаше на болен на записа , да не го правят на болен ами да отговаря за това дето извърши . Как така ще посяга да бие , кой е той да си позволява това деяние ?На 20 години откъде тази агресия и нерви ? Ако всеки тръгне да се бие каква държава сме и има ли нужда от правораздавателна институция ? Отвратително създание !
58
0
 
46
 
! Отговори
Борко преди 6 години
Разберете, съда е частна фирма работеща за печалба. Основната услуга е освобождаване от отговорност. Плащаш и си свободен като птичка :)
57
0
 
46
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
Болна ни е съдебната система.