Месото носи болка: Вегетарианци счупиха барбекюта в парк

Надписите гласят още: "Месото е жестокост", "Месото е страдание"
Обновена: 9 окт 2017 14:14 | 9 окт 2017 13:47,
146

Снимка: bTV

12
Полицията в Пловдив издирва извършителите на вандалска проява в парк "Лаута", съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, предаде "Фокус".

Тази сутрин той е получил сигнал по телефона от граждани, които всяка сутрин се разхождат или спортуват в парка, че всички барбекюта в парка са унищожени. На постаментите на разрушените до основи барбекюта с червена боя извършителите са оставили надписи, които гласят: "Месото е жестокост", "Месото носи болка", "Месото е страдание".

"Всичко говори, че най-вероятно става въпрос за умишлен вандализъм. И трите барбекюта са изпочупени, като са използвани инструменти", каза районният кмет.

Незабавно е сигнализирана полицията, а извършителите се издирват. В "Лаута" има видеонаблюдение и в момента се преглеждат записите от камерите.

"Надяваме се хората, унищожили обществено имущество, да бъдат разкрити, за да си понесат отговорността и заплатят щетите", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Той уточни, че барбекютата ще бъдат възстановени максимално бързо. Димитров подчерта, че мястото е привлекателно за прекарване на свободното време от жители от целия град. През почивните дни на там се организират рождени дни, пикници и приятелски срещи.

Парк "Лаута" вече се превърна в едно от любимите места на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че зеленчуците са често пъти живи и след откъсването им, за разлика от кравите.
58
4
 
20
 
! Отговори
mrk преди 6 години
До ВеганЗеленчуците били откъснати и не усещали нищо, тоав ли ни казваш? Ми то и кравата като я убиеш после не усеща, че я правиш на кюфтета. :)
57
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък обичам зеленчуци на барбекю бе вегани проклети.То ваш'то и диагноза не е вече а чист тероризъм.
56
3
 
23
 
! Отговори
богомилът преди 6 години
Интересно, какво мислят веганите за инсулина за диабетиците, за трансплантациите, за ваксините.....Стиска ли ви господа и госпожи зелноядци??? Или смелостта ви стига до там-да чупите по парковете...Нещастни, жалки, озлобени от глад човечета....
55
3
 
27
 
! Отговори
ggg преди 6 години
Болни хора!.. Прибирайте ги за лечение!
54
3
 
27
 
! Отговори
богомилът преди 6 години
Много прояви на сатанизъм....Тази е една от тях. Веганите наистина са злобни и агресивни хора. Не виждам защо трябва да налагат така агресивно вижданията си. Най-голямата си злоба обаче, изхвърлят върху децата. Това е престъпление....
53
3
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Верно е. Месото носи болка , НО САМО НА ГОВЕДАТА.
52
5
 
23
 
! Отговори
koko преди 6 години
Освен, някой месояден да им навре по няколко кукуруза в отвора на задните части за да се направи съпоставка коe повече болка носи... разбирам че някой е решил да бъде вегетарианец ама какво е това вмешателство и показност която се стремят да показват... Същата работа като гейовете, няй важна е показността, и затова чак паради се правят...
51
4
 
30
 
! Отговори
666 преди 6 години
Неяденето на месо явно води до умствена слабост и агресия! Яжте месо, за сте умни!
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде да не слагаме под един знаменател вегетарианци и вегани. Имам много приятели вегетарианци - светски, читави хора, купонджии. Не се сещам за нито един такъв веган (а познавам и такива). Гледат зверски, просто защото са зверски гладни, не си набавят необходимите вещества. Вегетарианците успяват да си набавят рационално хранене от млечните продукти и яйцата.
49
2
 
16
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
Белтъчините влизат в състава на всяка клетка на организма.Така се поддържа здравето и трудоспособността на човека. Не знам кой въведе тази модерна крайност,че месото носело болка.
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гъбите, лукът и чушките много страдат на тези барбекюта....
47
2
 
25
 
! Отговори
Веган-Садист преди 6 години
С голяма радост измъчвах тикчички, *** и лук на тези барбекюта. Много жалко.
46
2
 
13
 
! Отговори
Съд за веганите преди 6 години
Веган беше крайно агресивен вегетарианец, нали така?Би следвало веганите да ги съдят по бързата процедура за всяка тяхна проява на агресивност, но странно защо все им се разминава и става по-лошо, както става винаги когато нарушение или престъпление остава ненаказано.
45
2
 
18
 
! Отговори
Стария Месар преди 6 години
Вкарай месото - месото дава живот!
44
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се чудя за мнението на веганите относно фелациото и кунилингуса. Абе, вие свирукате ли си там? Щото, нали - месо си е? Вие сте на-нещастните хора на тая планета май, а? И какво ви пречеха скарите? Идете в някой месарски магазин да вандалствате! А? Нещо не става. Дай да скапем на хората мястото, дето ходят да почиват със семействата си. Ама вие и семейства нямате, нали бе зеленчуци смотани!
43
2
 
28
 
! Отговори
Месаро преди 6 години
Абе. Ние тия барбекюта ги правиме за да печеме чушки и лук.ЧЕСТНО !!!
42
3
 
18
 
! Отговори
МЕТАЛИСТ преди 6 години
ЕЕЕХ, НА МЛАДИНИ НЯМАШЕ ВЕГАНИ, НЯМАШЕ РИМЛЯНИ, КРОТУВАХА... ПОДИГРАВАХА СЕ ХОРАТА С НАС, МЕТЪЛИТЕ, АМА НИЕ ВЪРШЕХМЕ РАБОТА НА ПАРАВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ, ПОМАГАХМЕ НА ПОЛИЦИЯТА, ИМАШЕ РЕД. СЕГА НЯМА ИСТИНСКИ МЕТЪЛИ, РЕСП. ПАРАВОЕННИ, И ВСЯКВИ *** НИ СЕ КАЧВАТ ПО ГЛАВИТЕ.
41
3
 
16
 
! Отговори
ДА преди 6 години
СЕ АРЕСТУВАТ И ЗАТВОРЯТ ЗА ХУЛИГАНСТВО И УВРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО ИМУЩЕСТВО! ДА ПЛАТЯТ И ПОПРАВЯТ СОБСТВЕНОРЪЧНО СЧУПЕНОТО БАРБЕКЮ! СЛЕД ТОВА ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В САЩ ИЛИ ГЕРМАНИЯ, ТАМ ДА СИ ПРРОДАВАТ ЧАЛКЪМИТЕ!
40
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е действителността - веганите и вегитарянците са агресивни. Опасни са както за близките си, така и за обществото.Ще дойде момент - веганството ще бъде забранено съз закон, жалко, че няма да е скоро.