С тиксо на устата: Момиченцето от Момчилград удушено от жена?

Според една от версията на разследващите убийцата е близка на семейството
18 дек 2017 07:00,
57
С тиксо на устата: Момиченцето от Момчилград удушено от жена?
Снимка: архив "Булфото"

Жена, близка на семейството, вероятно стои зад жестокото убийство на дете в Момчилград. Новината за бруталното престъпление разтресе вчера града и отекна в цяла България. 

7-годишното момиченце бе открито мъртво от майка си вчера сутринта в дома им в Момчилград. Жената се връщала от нощна смяна, когато се натъкнала на зловещата находка. Детето обикновено било с баба си нощем, докато майка му работела, но сега възрастната жена била в Турция заради болната си сестра.

Момиченцето е удушено чрез притискане на устата и носа, а след това устните й били залепени с тиксо. По телцето й не са открити други следи от насилие, пише "Телеграф".

Още по темата

Основната версия на МВР е, че детето е било убито от жена, част от семейството. Сигнал за трупа е подала майка й Садет Муса, след като се прибрала от работа.

"Вътре нищо не беше докоснато, не е ровено, не беше разхвърляно, все едно някой просто се е прибрал вкъщи", коментираха униформени.

Медици са категорични, че малкото момиченце е било удушено, като някой е притискал устата и ръцете й с ръце.

"До момента в практиката ни няма случай на извършител-мъж, който да души по този начин. Затова основната версия е, че тя е удушена от жена", коментираха психолози от МВР.

Една от версиите е, че близък на семейството или много близък роднина е удушил момиченцето. 

Майката се прибрала от нощна смяна между малко след 7 часа. След подадения сигнал на спешния телефон 112 в жилищния блок "Слава", който се намира в идеалния център на Момчилград, пристигнал екип на Бърза помощ. Медиците констатирали смъртта на момичето и извикали полиция, пише "24 часа".

"Работим по всички възможни версии за автора на деянието", обясни вчера окръжният прокурор Желязко Стефанов. Той не пожела да коментира и слуховете, че от семейството на момичето е имало подадена жалба в полицията срещу съсед за тормоз.

През целия ден вчера блокът, в който се намира апартаментът на семейството на детето, остана отцепен от полиция.

Заради тежкият случай изходите на Момчилград бяха блокирани от полицейски патрули. Те проверяваха документите на всички влизащи и излизащи от града.

Жителите на Момчилград са шокирани от трагедията.

Детето и майка му живеели сами в апартамента. От 5-години бащата на момиченцето работи в Белгия. Семейството има и по-голям син, който от няколко месеца живее в Истанбул.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Лигавата и лицемерна псевдодемокрация отвори бутилката на злия дух. Само Крумовите закони ще оправят това идиотизирано, наркотизирано и психопатско общество. Всичко трябва да е според обстоятелствата!!! С убиеца, ако бъде хванат, НО НЕ НЯКОЙ НАБЕДЕН ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА, трябва да се направи това, което искаше лелята на невинната душица. Независимо, кой е той/тя! Да го дадат на роднините! Детето няма да се върне, но трябва да има назидание! За да се предпазят други деца!
11
0
 
4
 
! Отговори
Ела преди 6 години
До Анонимен 2 - не знам колко незапознат трябва да си, за да твърдиш такива изродщини и тъпотии. Серийните убийци си имат почерк, на който не изневеряват, освен ако не се е случило нещо извънредно, което да наруши процеса им на 'работа'. Айде и ти малко да почетеш, че ти личи от хеликоптер колко си ***, а ти се иска да се направиш на експерт.
10
0
 
13
 
! Отговори
изрод до изрод сме преди 6 години
Само да го хванат тоя ***, ще го оправят нататък по веригата, в затвора само такива ги чакат убийци на деца мноооого ги обичат!
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано в гроба да се обръща тоя изверг горкото детенце милото момиченце моите съболезнования на родителите на момиченцето да почива в мир а тоя изверг дано умре дано умре гад ***.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото мило момиченце как може такава жестокост да, има в хората трябва да се въведе смъртното наказание незабавно в България тъй като няма смъртно наказание в България дано да са справедливи да и дадат доживотна присъда без право на замяна.
7
3
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
До bibbo 20 Аз препочитам убиеца да е мъртъв , а не да го мъчи съвестта да 120 г. Такива нямат съвест.
6
7
 
5
 
! Отговори
bibbo преди 6 години
дано убиеца да е жив до 120 и го измъчва съвестта му всеки Божи ден! Да неможе да заспи и да се храни!
5
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е истина колко злоба има у човеците!Затова сме и на това положение и Господ ни наказва по един или друг начин!След като и жестокота смърт на едно детенце (каквато и да е националността му)не може да трогне някои от тук коментиращите,няма и какво да коментираме.По-добре замълчете!
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уро.д трябва да си, за да направиш подобно нещо.
3
0
 
52
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ужас горкото детенце. Какъв *** трябва да си да извършиш такова нещо.
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези психолози си правят генерални заключения без да са криминалисти. Начинът по който е удушено момиченцето не означава, че убиецът е жена. Дори серийни убийци са убивали всяка следваща жертва по коренно различен начин. Това, че убийците си имат почерк е мит. Дали детето е изгубило ключа преди 20 дни или той е бил откраднат от убиеца?
1
1
 
58
 
! Отговори
. преди 6 години
Лесно е да убиеш, ако ти го позволява сърцето, там където за убийство се лежи като за кражба или измама.Гледах интервю с убиеца на Виола, абсолютен псигопат, който след има няма 20 години ще е на свобода ...