Нов скандал в детска градина! Възпитателки бутат и тормозят деца

Бургаският кмет категоричен: Уволнения ще има още днес!
285

Нов скандал с агресия към деца в детска градина избухна този път в Бургас. Възмутени родители разкриха за брутално отношение на възпитателки към техните деца от група "Мики Маус" на детска градина "Брезичка".

Едната възпитателка вече е уволнена, предстои същото да се случи и с другата, съобщава "Дарик".

От кадри, разпространени във Facebook става ясно, че двете учителки крещят и обиждат петгодишните деца, а освен това и ги блъскат.

Директорът на детска градина "Брезичка" Събка Недева научила за издевателствата от видеото, след като се завърнала от тридневен отпуск. Тя обяви, че е шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази сутрин.

Кметът на Бургас Димитър Николов също изрази позицията си по случая с пост в социалната мрежа Фейсбук:

"Ужасяващите кадри, които видях от детска градина "Брезичка", нямат нужда от проверка! Всичко е ясно - категорична физическа и психическа агресия над децата! Уволненията ще са факт още днес. Но както въпросната “учителка”, така и колежките й, които гледат безучастно агресията, трябва да носят наказателна отговорност.

Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за закрила на детето. Въпросната учителка дори ми е била предложена за награждаване от ръководството на детската градина! Няма да има безнаказаност, уверявам ви! Изпитвам не по- малък гняв от вас!", написа кметът на морския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
10
 
3
 
! Отговори
До 179 преди 6 години
Изказът ви ми е непознат, нека го оставим сам да говори за вас. Върнете се дупката, от която изпълзяхте преди малко и продължете да тънее в нищета, духовна.
171
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 176Според вас децата си го заслужават, така ли? Дано не се размножите---ти па кат си се размножила виждам кво си окотила...
170
12
 
26
 
! Отговори
111 преди 6 години
Изгледах клипчето. Децата са послушни, опитват се да спазват инструкциите на госпожата! Но тя няма грам търпение, просто се дразни от тях! Определено това не е нейната работа! Да се преквалифицира, няма смисъл да се мъчи и да си го изкарва на малките! Но с този речник, само борсата я чака! Невъзпитани хора, никъде не се вписват!
169
12
 
4
 
! Отговори
До 176 преди 6 години
Според вас децата си го заслужават, така ли?
168
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
именно заради такива амбизионзни-оператори-родители няма забавачки за децата ви. Щото никой нормален не се хваща да ви гледа децата или ппоне това което сте направили от тях. И трябва да плащате на частни. Само дето в частна забавачка никой няма да ви търпи дететото да се държи така както вкъщи .И ще хвръкне като тапа от шампанско.
167
19
 
10
 
! Отговори
До 174 преди 6 години
Ок. каквито и да са - хората, избрали тази професия, следва да бъдат професионалисти. ако не мога, да се разкарат. Ако може от обществото изобщо.
166
12
 
11
 
! Отговори
до 152 преди 6 години
Кой каните? Предаваме ги на входа, чакаме ги на вратата! Ако помоля да вляза да видя поне спалнята, ме гледате като престъпник! Едни такива мнителни, враждебно настроени сте към родителите! Да не ви развалим рахътлъка, да не комнетирам и позволението децата да идват с таблети на детска!!!! Да не коментирам пуснатития ТВ! Та вие релано дали имате 2 ч. на ден с децата! Това към леличките! Опсс не, не лелички, госпожи са сега!
165
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 170и какво да ги правим, да ги бием викате?---не разбира се, за боя няма оправдание. Но се опитайте да с епоставите на мястото на тези хора. Всеки ден трябва да се занимава с тях, Вие разбирате ли,че схаващането че всички деца са "умни и добри" не е верно. Някои са отрковено т.ъпи. И отвратително разглезени. Знам че "моето гардже е най хубавото", ама само вие така си мислите.
164
3
 
3
 
! Отговори
До 170 преди 6 години
и какво да ги правим, да ги бием викате?
163
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за умствено изостанал би цъкнал минус на коментар 168?Тук наистина има хора, които не са за това общество.....
162
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до всички родители на "горките мишлета"...Вие осъзнавате ли какво е да си възпитател в детска градина, вие осъзнавате ли че някои от децата ви са откровено мал.оумни и отвратителни в глезотията си и Господ дори не би ги търпял
161
0
 
2
 
! Отговори
До 162 преди 6 години
Така ли? Явно заради това са ни такива учителите. Всеки невежа би твъдял, че няма какво да научи....
160
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taзи жена има проблем с поведението- блъска, удря всички деца. Едно момиченце с кукуригу го хващаше за опашлето няколко пъти и го размяташе- горкото. Майка му като му е направила тази прическа сутринта дали е мислила, че така ще си пати?
159
20
 
18
 
! Отговори
Майка на 3 деца преди 6 години
Живея в Израел. Имам 3 малки деца. Голямата тази година е вече ученичка. Малките са в две различни групи. При нас камерите са задължителни заради сигурността в детските градини и учебните заведения. Миналата година с разрешение на министерството, всички родители събрахме пари за програма чрез която по всяко време всеки родител може да наблюдава какво се случва в класните стаи и занималните, също и в коридорите. Как е възможно такава безотговорност от страна на българските власти? ПРЕСТЪПНИЦИ !
158
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД КАТО СЕ ИЗНАСЯТ ТОЛКОВА МНОГО СЛУЧАИ ВЕДНАГА ДА СЕ ПРОМЕНИ СТАРИЯТ МОДЕЛ НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ- ИДЕЯТА Е НЕ ДА СЕ МЯТАТ ДЕЦАТА ПО 12 ЧАСА А МАМА ДА СТОИ ВЪВ ФОРУМА, А ТАМ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА НА РАБОТЕЩИ. ТАКАВА Е ИДЕЯТА ЗАЛЕГНАЛА В ЦЯЛА ЕВРОПА, КЪДЕТО ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ РАБОТЯТ ОТ 8 Ч ДО 17 Ч, НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ТРОГНЕ АКО НЕ РАБОТИШ- МОЖЕ БИ АКО СЕ ОСВОБОДИ МЯСТО, В ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ГРУПА- 4/5 ЧАСА, НА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП ПЛАЩАШ, В ГРУПИТЕ 5/10 ДЕЦА. САМО В БЪЛГАРИЯ 36/38 ДЕЦА.
157
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такива методи няма как да има положителни резултати. Простотия. А на какъв диалект се говори във видеото. Е ще кажете така се говори в Бургас, но това е обучаваща институция. След такова възпитание е ясно защо като отидеш в някоя институция негативната енергия те смила.
156
12
 
18
 
! Отговори
До 160 преди 6 години
Кое в поведението на децата от клипа е присъщо за "звяр" ?Само мога да си представям що за личност сте, щом за вас е нормално и оправдано да се бият деца, било то и "зверове", както ги отписвате (каквито със сигурност не са).По примитивната ви логика е нормално да се бията децата, защото било много вероятно и вкъщи да ги бият? ....нямам думи вече, наистина.
155
12
 
20
 
! Отговори
бай х преди 6 години
трябва да има камери в всички детски градини и във реално време да може да видиш какво прави твоето дете ..само така това арогантно отношение ще изчезне
154
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 159Книгите не правят учителя учител.
153
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук като гледам коментират основно семейство/колеги/познати на недоразумението от клипа. Нивото им общо взето е същото - изключително ниско. Абе хора, вашата подзащитна дори не може да говори бе, останалото не е за коментар дори. Как не ви е срам?