България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина винаги е трепан много, щото е търпелив и се лъже, все чака някой да го оправя, някой друг да му свърши работатс. Но и това е до време. Когато му дойде времето, той народа грабва гьостерицата и тежко но не горко на другите около него. Това е на всеки 10 години. Та се опитват тогава да пренасочват гнева му в трета глухс, но и тамважи приказката - три пъти завода със стомнат, която нскрая се чупи.
245
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно ще ви изперкам обаче.Чак си плачете.А да видим кон боб яде ли?
244
0
 
13
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ако Америка е благосклонна даже ще се плодим като зайци и ромите ще заминем дори
243
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега късмет върни ми коментарите. Гледам и за арменския поп си делнал. Ако беше помислил поне малко, щеше да махнеш и твоя отговор. Иначе е мн очевадно.
242
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България е добре има хляб за всички има работа и санировки при Борисов многоВ Турция не е добре ние сме добре с българите
241
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А те сигнали ценитеОт 0.02 до 2Или 0.02 * 100м = 2м лева.Не съм чак толкова заядлив, че да ви изперкам. Обаче да знаете е е добре да се базикате с хората.Лека.
240
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
252 ясно е че ти плащат за да махаш коментари. Нищо лично, но поне ги чети дали нарушават добрия тон. Колко плащате на клик :) 0.01 предполагам :)
239
5
 
0
 
! Отговори
късмет преди 6 години
до 251Сега президента ни е в Армения и попа е зает със срещата.Може да се оплачеш на попадията ... обаче.Нищо лично !!
238
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми мисля да видя сем, господари на ефира и някой евро организация да пробвам. После мисля да пробвам какво ще стане ако с 2 -3 скрита им сваля рейтинга в google 100 пъти.А за арменския поп ти може да му седнеш, грешка на езика имах предвид звъннеш.
237
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизма и отложи изчезването ни но вече го няма добре че беше той та създаде металургия и машиностроене щото преди това само *** тухли и плат за патури са правили наше "фабриканти".
236
4
 
2
 
! Отговори
късмет преди 6 години
до 248Оплачи се на арменския поп...
235
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарът ми не обиждаше ромите. Не обиждаше нито един гражданин на света. Някой знае ли къде се подават жалби за ограничаване правото на свободното слово?
234
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я пример 3 и 4 в който бяха засегнати ромите и здравната система рязко избяга от хоризонта. Евала на админите.
233
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пример 5. Паркирам на паркинг. И заминавам в чужбина.Връщам се и колата ми я няма. Подавам си сигнал за кражба. После разбрах, че са правили ремонт и колата ми е отнесена с паяк на паркинга на КАТ Странното е, че КАТ 3 година не може да намери кой ми е откраднал колата и къде е :)Още се чудя дали да им кажа или да им гледам сеира.
232
13
 
12
 
! Отговори
Изснесох се с кеф преди 6 години
С чифт скъсани обувки се изнесох от бугария, буквално бях бездомник в Германия но немци ме спасиха (работа с жилище) знаех и езика малко.В моето семейство беше започнала авитаминозата и глада, от тъпо еднообразно хранене и на улицата не излизах с месеци и години дори без соц контакти.Нямаше и кой да помогне...иначе знам,че при повечето не е така както е било при мен и все пак бг не е бг ''народа'' е биомасса от *** комунизми капитализмус унд демократие и айде *** измети,истински измети.
231
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм 243Пример ( личен):1. Съдим се за пари. Делото, изпълнителен лист и 6 години нищо. За адвокати и такси още 1000 лв. вътре. Да ама едни момчета ми взеха парите за 2 дена.2. Съседа стреля по нас. Задържат го за 24 часа. 2 дена след това, пиян с трима приятели ми разбива дворната врата и започват да ритат входната. Приятели дойдоха 40 мин. преди 112, осигуриха ни убежище за месец. Според прокуратурата няма престъпление ( не са влезли в жилищни помещения).*** държавта, за какво ми е
230
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите като народ ще оцелеят. Исторически доказан факт, българина оцелява в условия в които няма никакви условия за физическо оцеляване. Виж държавата е пътник на 100%. От 30 години българина успешно живее без нея. Много ще им е трудно на политиците отново да убедят българите, че държавата трябва.
229
3
 
14
 
! Отговори
Навигатор преди 6 години
Българинът се разплаща много- добре когато му дойде времето, може да попитате византийци,турци,албанци,ингилизи и който си поискате......времето почти дойде и видов ден е насреща ..........
228
8
 
17
 
! Отговори
Стига глупости преди 6 години
Сега българите у нас и по света са 15 милиона. Много си родиха и си гледат деца в Европа !Тез деца у нас никога нямаше да са родени заради мизерията!Един ден като се оправи държавата ще вземат да се връщат - никой не бяга от хубавото
227
4
 
4
 
! Отговори
Интересно преди 6 години
Някой знае ли какво стой зад фразата на ***:"Загниващ запад"????ами стой един руски велможа пратен от кралицата да черпи инфо от нормалните държави и руският *** измислил тая фраза :Загниващ запад;))ама те и на путин близките не са в русия;))