Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик

В Общината тече процедура за наемател на "синя зона"
474
Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик
Гинка Върбакова. Снимка: "Инерком"

Гинка Върбакова, собственик на фирмата "Инерком България", която купува енергодружеството ЧЕЗ, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик. Информацията все още не е публично оповестена, предаде БНР.

В същото време в Общината тече процедура за определянето на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Още по темата

Договорът между Община Пазарджик и фирма "Грийн Билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, считано от 1-ви април. Освен от паркинга на старите Хали, Върбакова се отказва и от паркинга на ул."Иван Вазов".

Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона" в града. Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на зоната, като в сряда ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

В края на миналата седмица в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцъров, има и наложени запори на дяловете му.

"Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми", каза адвокатът.

Засега няма отговор дали това има връзка със закупуването на ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
20
 
! Отговори
? преди 6 години
Струва ми се, че на интервюто с Гинка, очите и постоянно се местят, както когато някой чете в ефир текст на АУТО-кю, загледайте... се
334
16
 
1
 
! Отговори
ИСТИНАТА!!! преди 6 години
Руската мафия натиска поредния си лост за управление на Българската държава!!!!Зад куопувача вече стана ясно, че стои офшорка на Руско-грузински олигарх!!!Вдигат сметките и Бойко пак пада от власт!!!ГАЗПРОМ име е другия лост!!!ТОЧАТ НИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
333
4
 
0
 
! Отговори
Do 335 преди 6 години
По голяма от КТБ? Хайде сподели....знаеш нещо ама само загатваш...
332
0
 
24
 
! Отговори
Made in Bulgaristan преди 6 години
БТК на Спас от Бургас.ЧЕЗ на Гинка-глогинка.БГА на Езра.КТБ на Мустакатото Прасе.Булгартабак на "Оня" Бунак.И те така до края на света.
331
1
 
22
 
! Отговори
БНА 1989 преди 6 години
Българска народна армия, 1989 г.:152 000 души2 000 танка3000 БТР250 самолета300 ракети с малък и среден обсег на действие
330
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им е честито на всички абонати на ЧЕЗ !
329
0
 
9
 
! Отговори
до 345 преди 6 години
С дълга при комунизма не съм наясно как е натрупан, но имайте предвид, че топгава имахме и 100 000 армия..., която трябва да се храни, облича, въоръжава, обучава...
328
0
 
28
 
! Отговори
ТОВА Е ИСТИНАТА преди 6 години
Борисов рекетираше ЧЕЗ няколко години.Беше им назначил Митко-каратиста в управата на заплата 30хил месечно за да контролира паричните потоци и съответно рекета.Естествено онези го прецакаха 2013 и го свалиха от власт.Той като се върна започна да ги мачка още по-чко.На тях им писна и си тръгнаха.Той им каза и на КОГО да се продаде бизнеса.Те се съгласяват защото искат да си вземат парите и да се спасят от РЕКЕТЬОРА!А сега ще пуснат контролирано инфо КОЙ е ИСТИНСКИЯТ купуач.
327
0
 
23
 
! Отговори
до Уажс преди 6 години
Нещо повече...за 40 години на власт бай Тошо натрупа едва 10 милиарда долара външен дълг. За 10 години власт Тиквата натрупа 17 милиарда долара външен дълг.И след 2 години когато спрат европомощите ще го питаме тоя *** как без икономика ще проспшерира тази държава.
326
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славянска банка купува. Хубава така евразийска сделка.
325
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо имат Борисов и Цветанов. Те нали са еврогейове ?
324
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, коментитайте как ви ограбват американските Тец-ове.Сега ще видите какво е грабене :)
323
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От АлКайда са проявили интерес да приватизират МВР и БНА.Ще издадат банкова гаранция от първокласна световна банка.За Тиквата естествено ще има отделно ПЛАЩАНЕ "в брой, кеш и на ръка".Парламента щял да ратифицира без проблем след като види Борисов сърдит *** входа.
322
1
 
14
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
Дайте за закрием енергопреносната мрежа и да я нарежем за скрап, защото е построена от ***, както направихме и със заводите...
321
2
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
За 45 години социализъм: пътища, мостове, ЖП, АЕЦ, ВЕЦ, ТЕЦ, училища, болници, ВИК, курорти, жилища, спортни зали и площадкиЗа 30 години демокрация: 120 км магистрала на бабуни на равното и 42 км метро от което половината е изкопана 80-те години и яко кражби на построеното в периода до 1989
320
2
 
24
 
! Отговори
! преди 6 години
Цветанов и Тиквата трябва да влязат доживот в затвора! Друг изход няма!
319
1
 
7
 
! Отговори
... преди 6 години
До 315Ако пар.бяха"руски"...Русия,Путин и т.н,Мухобойко лани щеше да захапи Нинова.Няма начин да са такива,защото т.н "руско"притежание на такъва голям оператор е инструмент за прокарване на полит,смяна на правит-ва(на Борисов) и дестабилизация...най малко "Козяк" ще седи и ще гледа безучастно от първия ред.Случ не е такъв,а обратното зад рус-грузин.стои шлифера на Борисов...собств. на ЧЕЗ е нова форма за контрол и замества краденето на пари от еврофондове след 2020...и опор.точ за откл.на внима
318
0
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Кауни, не се правете на много мъдри, защото вие го докарахте най-големите крадци и *** на власт през 2009-а
317
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам в момента как Цветанов мънка и се обяснява пред Ризова , вече съм на 100 процента сигурен , че това е МЕГА далаверата на века !
316
0
 
14
 
! Отговори
бакалин преди 6 години
Нерде паркинг, нерде ЧЕЗ