Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик

В Общината тече процедура за наемател на "синя зона"
474
Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик
Гинка Върбакова. Снимка: "Инерком"

Гинка Върбакова, собственик на фирмата "Инерком България", която купува енергодружеството ЧЕЗ, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик. Информацията все още не е публично оповестена, предаде БНР.

В същото време в Общината тече процедура за определянето на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Още по темата

Договорът между Община Пазарджик и фирма "Грийн Билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, считано от 1-ви април. Освен от паркинга на старите Хали, Върбакова се отказва и от паркинга на ул."Иван Вазов".

Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона" в града. Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на зоната, като в сряда ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

В края на миналата седмица в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцъров, има и наложени запори на дяловете му.

"Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми", каза адвокатът.

Засега няма отговор дали това има връзка със закупуването на ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
0
 
20
 
! Отговори
До АТАКИСТ преди 6 години
Жената има дългове. Спред *** банки са и продавали имоти, имала и задължения към НАП... Голяма работа, че се унижава публично, утре всички ще я забравят (така е в България), а със стотинките, които мафията ще и подхвърли ще си оправи живота.
314
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами след като безработен от Кипър държи Банско, защо да не може тая женица с тази фамозна жилетка да доставя ток на половината българско население. Това е вече практика в разграбената и опозорена от мафията България.
313
1
 
29
 
! Отговори
електриково зелено преди 6 години
Попаднах на откъс от интервю с Гинка по БТВ. Горката жена въобще не разбираше какво я питат. Това е дива гавра с нея, но публичното унижение явно си струва парите.
312
1
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 323 То е ясно, че е срещу определена сума, но защо става за резил по този начин? А уж мяза на доблестна жена...явно снимката й може да заблуди доста народ. Признавам си- не съм я виждал никъде тая и не съм я слушал. Говоря за впечатление от само една снимка.К'во беше...ако нещо не можеш да го купиш с пари, се купува с много пари!
311
0
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До Спокойно ножа е дървОще по зле! За настолната игра "Монополи" ли иде реч?! Кой ще стопанисва активите? Има само спекуланти, явно!
310
2
 
26
 
! Отговори
манекен преди 6 години
Тази мулти милионерка на 40г. без диплома за средно надскочи и Рокфелер по бизнес активност . Нека смени тази жилетка, че изглежда като обикновена домакиня.
309
0
 
10
 
! Отговори
До АТАКИСТ преди 6 години
Е, как се е съгласила... срещу известно заплащане разбира се, което на фона на далаверата са жълти стотинки.
308
0
 
12
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #311 Че кой да ни импозволява,когато всичките си стоите в къщи,а не сте пред Министерския съвет и Народнотп събрание?За Тиквата ли става въпрос? Че той е в основата на тази далавера.
307
1
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Изглежда ми на жена с известен мозъчен материал в капандурата, но как се е съгласила да бъде подставено лице , това е чудно. Че и се усмихва даже горката!
306
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам в банката да ми взема кредит и ще цакъм за ЕОН. До скоро, офтси...
305
0
 
26
 
! Отговори
Някой знае ли? преди 6 години
Какво стана с 20годишните тинове които "купиха" БОДК?
304
0
 
23
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Къде е цацаратурата? Къде е комисията за отнемане на имущество придобито по престъпен начин,за да докаже тази вчерашна сополанка от къде има натрупаните милиони? Може би е започнала да трупа милиони още от детската градина?
303
0
 
24
 
! Отговори
НОВ СКАНДАЛ преди 6 години
Не мога да повярвам че *Синя Зона* е в ръцете на Частна Фирма . В София така ли е ?Какъв е смисъла ?Мислех че Смисъла е Обществен Интерес , а не частен .
302
2
 
12
 
! Отговори
Спокойно ножа е дърв преди 6 години
Според Lidovsky.cz зад средствата за покупката на ЧЕЗ стои руско-грузинският милиардер Паата Гамгоинешвили. Изданието го свързва и с т.нар. Досиета от рая разследванията за офшорни капитали Грузинският бизнесмен Паата Гамгоинешвили се оказа свързан със сделката за енергорпазпределителното дружество ЧЕЗ. Това става ясно от публикация в чешкия сайт Lidovsky.cz.
301
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак руснаци стоят отзад
300
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е повече от ясно, че тази не е взела ЧЕЗ, въпросът е кой олигарх е взел ЧЕЗ и я е пробутал за поставено лице? България не само се е върнала в мутреснките 90 години, ами и ги задминава вече! Но с мутра начело толкова.
299
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко усеща че неговият край иде...Нека да видим обаче кого ще завлече заедно със себе си...:)
298
0
 
26
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
чакам да разчистят улиците ще си купя Лукойл
297
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българо-руската мафия се гаври с нас!!! НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЪРШАТ ТАКИВА ЧУДОВИЩНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
296
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинка-Анонимка спчелила с 'търкане" от лотарията на Прасчо, "ЧЕЗ".Сега очаквам Гошка от Испания да приватизира АЕЦ козлодуй.П.П. Оная поне е сигурно че има кинти.