Веска – пари няма, но действа: 12 деца и 3 млн. дълг от ДДС

Бизнесмен й прехвърлил три фирми, обещал й 20 бона, но...
14 мар 2018 11:00,
178

В схема за милиони левове се оказа 39-годишната Веска Лучева от град Баня. Жената доби национална известност, след като на 8-и март роди дванадесетото си дете на на градския площад.

Оказва се, че преди години бизнесмен от Пловдив предложил договор на Веска. Документът, който тя разписала, я направил собственик на 3 фирми за точене на ДДС.

Още по темата

Абсурдната историята на Веска започва преди 22 години, когато едва на 17 тя ражда първото си дете от почти непознат мъж. Веска се запознава с него в Германия, забременява и се връща сама в България, разказва Bulgaria ON AIR.

Така, без да се обичат, двамата остават заедно 16 години. Един ден мъжът ѝ тръгва за Свиленград и никога повече не се появява.

Останала сам сама с многобройната си челяд, самотната майка е принудена да смени квартирата. Така се запознава със съпруг №2 – Димитър.

През май 2010 г. обаче социалните служби отнемат всичките ѝ деца, Веска посяга към алкохола. Димитър ѝ помага да не се срине напълно, но не успява да я предпази от мистериозен бизнесмен от Пловдив, който ѝ предлага 20 000 лева, ако разпише купчина документи.

Пари така и не получава, но се сдобива със задължения за милиони левове. Това не спира Веска да прибави още един член към семейството си.

Заради милионите, които дължи на държавата, 39-годишната майка няма право на помощи за детето. Още един абсурд в абсурдната история на Веска от Баня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не струвате и една хилядна от тази смирена обикновена жена.
109
5
 
9
 
! Отговори
Бял Българин преди 6 години
А защо ражадат деца, а, кой им разрешава да раждат деца! Раждат по 15 деца да зимат децки а белите българчета не могат да се раждат! Да им се спрът децките!
108
4
 
14
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Той този демографски срив в България не е заради прекрасните условия на живот, а защото ние данъкоплатците плащаме за какво ли не, а насреща няма нищо. Затова хората масово бягат, защото държавата ти открадва 50% от труда -чрез осигуровки, данъци и тн. всеки месец! Затова заплатите са ни ниски и това нямаше да е проблем ако това за което плащаме данъци отговаряше като качество на сумата която ние плащаме. Ако държавата не ти отказва всичко защото видиш ли взимаш висока заплата, но те дере!
107
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
До DiesIraeЗащото са българчета, затова. Въпросът е защо да изхранва другата......
106
5
 
4
 
! Отговори
До DiesIrae преди 6 години
Ти за мен недей да береш грижа-имам оръжие и ако някой влезе в дома ми да върши престъпления ще се защитя.И като човек със семейство и деца никога не бих обидил семейството на друг човек както правиш ти по отношение на моето.И такива като теб,дето плюят по форумите са най-големите мишки като видят ц..игани.Имам приятел полицай,който ми каза,че на един от протестите пазили само 5 полицая близо 200 човека и ония уж тръгвали към маалата,ама дали заден.Силни са само да викат,ама не и да свършат нещо
105
2
 
9
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Защо скапаната ти държава ще харчи пари от данъците ни за да изхрани, образова (или поне да се опита въпреки липсата на желание в тях) да се грижи за здравето им?Обаче когато едно български (наистина българско) семейство с двама работещи родители се опита да има дете за това дете пари няма (взимали високи заплати и затова това дете няма да има право на стипендия за успех, няма право да бъде в общежитие ако учи в друг град и куп други неща които са платени от данъците на родителите му)?
104
0
 
3
 
! Отговори
АВСТРАЛИЙСКА ЖРИЦА преди 6 години
Кой както си направи живота така,никой не му е виновен.поЗдрави от сидни австралия
103
3
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Че тая на 39 ли бе. Майка ми изглежда по млада от нея, а е на 60 и кусур.
102
5
 
6
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 112Човече, тези деца няма да работят. Колкото майка им е работила толкова и те ще работят. Защо да харчим пари за индивиди които няма да са никога част от обществото? Не е ли по добре тези пари да се дават на майки внасящи осигуровки? Не е ли по добре да се подкрепят родители които ще възпитат децата си в труд и да са част от обществото, които ще образоват децата си?Не е ли идеята на човешкия вид да се развива? И как точно размножаването на тази ще допринесе за развитието ни?
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 105Упорито се опитваш да изкараш Веска.....А тя не е.Това е разликата,ако не си разбрал защо я защитавам.Иначе и аз симпатизирам на AFD
100
2
 
6
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До ЦиникПросто не му пука за обществото и това е, няма какво да се хабиш. То е ясно. Затова вече 30 години този проблем си тлее, паразита си расте, тялото старее и много скоро белите ще емигрираме в Антарктика и ще оставим този континент на *** и ще има да се вайкаме, че на времето не сме реагирали пък сега вече е късно. Какво му дреме на 105, че с неговите пари вместо да се плати осветлението на улицата му се изхранват още множащи се ***. Нали не са в домът му (засега).
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIraeПърво-в момента има масова ...... емиграция.Само в Германия има над 200 хиляди емигранти за 5 години.Основно ........Така че ....... постепенно ще напуснат България.Второ-България страда от демографски срив.Най-големият в света.Което означава,че след 30-40 години няма кой да работи и икономиката ще се срине.А и цялата държава.Децата на Веска дори и израсли в дом има шанс да работят,дори и да не са образовани.
98
2
 
6
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 105Ти си рядко *** обаче!Нямал нищо напротив факта, че 50% от това което заработваш ти се изземва от държавата за да изхранва подобни биоформи? Ти явно нямаш грам себеуважение или оценка на труда си.Това, че издържаш семейството си ок, браво. И какво ще правиш когато няма кои да работи и държавата колабира тотални, неможе да плаща повече помощи на тези биоформи и те започнат да канибализират семейството ти?Няма какво да го мислим сега, а след 50 години като се пенсионираш и те изнасилват
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIraeМишко-много си отворен в анонимен форум.Кажи кой си и откъде ,та да дойда лично да ми кажеш тези неща.Пък тогава ще разбереш какъв съм,що съм.
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре чакаме телевизията да прати репортера си при родителите и,първия и мъж,децата и от него които са по домове,"бизнесмена" който и е прехвърлил задълженията си,и втория и мъж.И Веска може и да е българка(което ме съмнява) но манталитета и е ромски.И количеството не определя качеството-точно обратното е.
95
2
 
5
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До *** Безсмислено е, *** и да го печеш и да го вариш си остава ***.Просто ще е щастлив до момента в които някоя от тези 12 "нехъхрекчета" не влезе в тях за да му открадне колосалната пенсия от 10 лева (защото няма да има кой да внася в бюджета за повече защото *** никога няма да работят или пращат данъци, а българи няма да останат в тези географски ширини) и ще плаче с горчиви сълзи докато въпросната биоформа му доставя ласки на дупето. Но ще е късно вече за промяна.
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** Не ме интересува дали съм умен или не.Интересува ме единствено да издържам децата и семейството си.И се справям много добре с това.Пак ти казвам-в случая става въпрос за българка.Не за ц..иганка.И ти като си толкова против това защо работиш в Германия,където издържат милиони бежанци с данъци от такива като теб?
93
2
 
3
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 101Ти нямаш 3 деца, имаш 3 парчета месо. Българка била - по ДНК може, но на разум си е чиста ромка!Не знам в какви форуми се ровиш, но имаш право да пишеш в каквито сборища на *** или там както е политически коректно да се казва. За гола жена не знам, вярно *** не се води такава защото е изцвъкала теб. Бих казал, че съм я минал, но в такива септични ями като нея не бъркам. С радост ще дойда да сложа цветя на гроба ти след като някое от любимите ти хъхрекчета те убие за 2 лева!
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIraeВ един друг форум темата за демографската политика е обсъждана от бездетни п..едали.и дават акъл какво да се правело и как да се отглеждат деца.Сигурно си някой от тях.
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIraeХахаха.Мишко-имам три деца.*** са такива като теб дето не са виждали гола жена.Ц..игани не защитавам.Става въпрос за българка.С какво право бездетни ***..дерунгели като теб ще дават акъл кой колко деца да има?