Нежеланият враг на искана среща: Варненци посрещат гости

Туск доволен от Борисов, но българите недоволни от Ердоган
Обновена: 26 мар 2018 19:49 | 26 мар 2018 19:45,
37

Варна посрещна участиците в историческата среща във Варна между ЕС и турският президент Реджеп Тайип Ердоган със смесени чувства.

И докато председателят на Съвета на Европа Доналд Туск похвали българския премиер Бойко Борисов за организирането на ключовата среща между ЕС и турския президент Реджеп Ердоган, хората посрещнаха гостите със смесени чувства.

Още по темата

Ердоган беше посрещнат във Варна с плакати, които недвусмислено сочеха, че той не е желан.

"Ердоган не е приятел на България, не е приятел на Европа, той даже е враг на Европа и точно заради тази причина неговото присъствие е капитулация на Европа пред един диктатор!", заяви един протестиращ пред Bulgaria ON AIR.

Хората обаче намират и добри неща в срещата.

"Бих казал, че е чест за Варна. Защо трябва само във София да има такива форуми, като и ние имаме прекрасни условия", посочи един жител на Варна.

А към Евксинорад поглед и камери са вперили стотици медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
18
 
! Отговори
Селянин от София преди 6 години
Какво стана бе продадоха ли България?
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента зелените *** човечета на диктатора анексират северна Сирия, следва Ирак, а 3 млн бежанци във всеки момент могат да бъдат натирени към нас през южната ни граница; в Турция няма независим съд и независими медии...Такава Турция в ЕС няма място и това трябва да се каже силно и ясно.
7
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган е турчин и то не обикновен турчин, а турчин-диктатор с териториални претенции към Гърия и нас, а ние го каним да го черпим със шербет. А могем ли да опазим границата си явно не можем за да го каним иначе сме стабилни. Балансираме наведени на 4 крака стабилно вместо да пиведем армиите и запаса в бойна готовност.
6
12
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До Анонимен 4И още нещо -Турция ТВЪРДО СТОИ ЗАД ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БРАТСКА УКРАЙНА!И НЕ ПРИЗНАВА РУСКАТА АНЕКСИЯ НА КРИМ!
5
17
 
11
 
! Отговори
:) преди 6 години
Ха ха 50 човека, платени от кадесарите да протестират - БРЪСНЕЛА!Ще пръднетe на съседна, съюзническа и приятелска Република Турция!НЯМА ДА НИ СКАРАТЕ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ЗА КЕФА НА МОРДОР!
4
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що пък да е нежелан гост? Ердоган си е самолюбив и егоистичен диктатор, но все пак Турция официално е кандидат за ЕС. Освен това Турция никога не е тровила хора из Европа с химически оръжия; не е заграбвала чужди територии с криминални зелени човечета; не дрънка глупости за модерни атомни оръжия и за ядрени пустини; спира мигранти, вместо да ги гони умишлено към Европа; търгува цивилизационно, без да използва свои монополи за да вдига цените и да изнудва политически.Факти.
3
7
 
1
 
! Отговори
Още по темата преди 6 години
Добре, а това още по темата ?Втриването на слънцезащитния крем в кожата намалява ефективността му ?А къде трябва да се втрива ?
2
7
 
17
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Да враг е, но ние сме със събути ***, а утре ако ни нападне, Европа няма да си мръдне и малкото пръстче за нас! Това вярвам ви е ясно, вкл. и на най-тъпите де(р)мократо-герберасто-седесерасти!
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амуджата - самолет - Истанбул!