Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!

При ПТП-то загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души
13 апр 2018 13:00,
141
Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!
Снимка: Facebook

Жена с "Рено", с плевенска регистрация, е придизвикала зловещата катастрофа на "Тракия", сочат предврителните данни за инцидента, станал по обед на магистралата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Един от управителите на фирмата "Юнион Ивкони" Иван Добрев каза пред БНР, че автобусът на фирмата е чисто нов, произведен през 2014 година.

Още по темата

"Аз не съм разследващ орган. По първоначални данни пътник се е обадил, че лека кола се е завъртяла, не знам от другото пътно платно ли е, от същото ли е, някаква жена е карала, тя е жива и доколкото знам е дала показания пред полицията, че е изгубила контрол над колата, удря се в рейса и го обръща", допълни той.

"Счупили са се стъкла и вероятно при влаченето на автобуса са изпаднали хора. Вероятно една от причините някои от пътниците да изпаднат през изпочупените прозорци е, че не са си били сложили коланите. Зор да има колани, а сега не се слагат", коментира той.

При катастрофата автобусът се е обърнал, излязъл е от пътя и има хора, които все още са затиснати под превозното средство. В Сливен шофьорите са се сменили и зад волана е бил 32-годишен мъж. Автобусът е тръгнал в 6 часа от Бургас и е пътувал към София.

Припомняме ви, че при пътния ад загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души, сред които и дете, съобщиха от здравното министерство.

14 линейки на ЦСМП – София са изпратени на мястото и транспортират ранените към най-близките с оглед на констатираните травми лечебни заведения.

Спешните отделения на Окръжна болница, "Пирогов" и ВМА са в готовност да приемат пострадали. Линейките се ползват с коридори за бързо придвижване. Движенито на магистралата е затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
20
 
! Отговори
до марков преди 6 години
ти може би искаш на 6 месеца да се сменят автобусите. Пич и на запад любимия ти запад ги лашкат 10 г и тогава ги продават на колониите...ами ходи пеш, щото влаковете са на 30 а самолетите в авиокомпаниите 80% са над 10годишни. ***...
56
0
 
24
 
! Отговори
аз преди 6 години
До До ТониА защо трябва да чакаш някой да ти каже да си сложиш колана? Когато се качиш в колата пак ли чакаш някой да ти каже. Всеки носи лична отговорност за себе си.
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тия автобуси не карат бавно, оня ден се прибирам, един на магистралата след като изпревари камиона който се движеше със 110 хукна напред, аз си джитках със 120 и той се отдалечаваше... Ако колата се е ударила в бордюра 50-100м пред него няма време за реакция.... а завиване е най-грешната маневра с висока скорост.
54
3
 
21
 
! Отговори
до дедоти гого преди 6 години
като те шибне тоз един тон в предно ляео колело знаеш ли как ще го удържиш волана, чак ти ще се завъртиш с него....дърт.ак философстващ...
53
27
 
25
 
! Отговори
бахахах преди 6 години
Вместо да си стои в кухнята, оди да трепе хора по пътищата....Съвременната еманципирана феминист гъска си мисли, че всичко може, но реалността е, че нищо не го омже като хората....
52
18
 
19
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Съобщените дотук причини кънтят на кухо : Ако е засечен, няма ли спирачки тоя автобус, що се хвърля в канавката ? С каква сила трябва да удари Рено автобус, за да се изгуби управление ?
51
1
 
38
 
! Отговори
Владо преди 6 години
*** и Пульо вземат книжки....това е
50
4
 
21
 
! Отговори
До Тони преди 6 години
Уверявам те, че "на Запад", макар и навсякъде да пише, че е задължително, никой никога не си слага колан в автобусите
49
27
 
30
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 6 години
Жена - шофьор и *** скиор ! Честито ! Искат равни права ама немат равни възможности ....
48
14
 
37
 
! Отговори
Марков преди 6 години
Нов а е произведен 2014 година. Ако един нов автобус, пътува всеки ден от Бургас до София и обратно /нещо напълно постижимо с двама шофьори/, то този автобус за 4 години ще навърти над 1 милион километра!
47
3
 
17
 
! Отговори
Хюго Бос до 1 преди 6 години
+1. Цялата статия е в този стил- писана от първолак, свободфно съчиненир, никаква логика
46
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"по първоначални данни, които един пътник казал на собственика"....Вие усещате ли се какви ги пишете? Точно собственикът няма как да е достоверен източник на информация, още повече че има загинали!
45
22
 
17
 
! Отговори
Нация Техническа преди 6 години
предлага:1. При незакопчан колан блокировка стартера на автобуса;2. МПС-то на водач с 2 годишен стаж,по-стар от 65 години и такъв от женски пол, да е оборудвано със зелен буркан и сирена тип Мяу-Мяу;3. Максимална скорост по т.2 - 80 км/ч.;4. Водач, който се гримира,закусва, ремонтира МПС или говори без хендс фрий по време на движение да му се отнемат половината от наличните точки;5. Не изрядни технически и екологично МПС-та да бъдат пратени за претопяване;6. Шофьорски книжки не за всеки !
44
10
 
34
 
! Отговори
Хюго Бос преди 6 години
А с колко км/ ч е карал авобусът, че да изгуби и той контрол и да се обърне? Една кола да удари и да обърне автобус, не ми звучи логично.
43
13
 
31
 
! Отговори
МУТРИ преди 6 години
ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА СЕ ОБЪРНА ДРУГ АВТОБУС НА СЪЩАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ФИРМА !!ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ СОБСТВЕНИК ДУПЕТАТ ОТ ГЕРБ ДОСКОРО...
42
5
 
32
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Има ли значение коя е фирмата,ако няма вина за инцидента.
41
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не е била жената на Плевенския ман-гал Московски?
40
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НИЕ, ВИЕ, ТЕ.В неделя пътувах по този участък в тази посока, никакви дупки няма там. За мен тук става дума за човешка грешка.
39
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Не говори глупости. Простаци има навсякъде, факта че си роден в София не те прави умен по презумпция. Комплексарщината и безотговорността нямат местожителство! А патката, дето изтрепа толкова народ, щото и тя не знае за къде се е разбързала, надявам се да си понесе наказанието, макар че не знам какво би било справедливото наказание за убийството на 10 човека....
38
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простичко е. Избираш читави управници и им държиш сметка. Ако магистралата с 9 платна е разбита две години след лентореза, вкарваш ги в затвора и ги караш да платят ремонта. Докато се научат.