Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!

При ПТП-то загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души
13 апр 2018 13:00,
141
Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!
Снимка: Facebook

Жена с "Рено", с плевенска регистрация, е придизвикала зловещата катастрофа на "Тракия", сочат предврителните данни за инцидента, станал по обед на магистралата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Един от управителите на фирмата "Юнион Ивкони" Иван Добрев каза пред БНР, че автобусът на фирмата е чисто нов, произведен през 2014 година.

Още по темата

"Аз не съм разследващ орган. По първоначални данни пътник се е обадил, че лека кола се е завъртяла, не знам от другото пътно платно ли е, от същото ли е, някаква жена е карала, тя е жива и доколкото знам е дала показания пред полицията, че е изгубила контрол над колата, удря се в рейса и го обръща", допълни той.

"Счупили са се стъкла и вероятно при влаченето на автобуса са изпаднали хора. Вероятно една от причините някои от пътниците да изпаднат през изпочупените прозорци е, че не са си били сложили коланите. Зор да има колани, а сега не се слагат", коментира той.

При катастрофата автобусът се е обърнал, излязъл е от пътя и има хора, които все още са затиснати под превозното средство. В Сливен шофьорите са се сменили и зад волана е бил 32-годишен мъж. Автобусът е тръгнал в 6 часа от Бургас и е пътувал към София.

Припомняме ви, че при пътния ад загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души, сред които и дете, съобщиха от здравното министерство.

14 линейки на ЦСМП – София са изпратени на мястото и транспортират ранените към най-близките с оглед на констатираните травми лечебни заведения.

Спешните отделения на Окръжна болница, "Пирогов" и ВМА са в готовност да приемат пострадали. Линейките се ползват с коридори за бързо придвижване. Движенито на магистралата е затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13Ако ти се запали къщата сигурно ще чакаш вътре пожарникарите да дойдат да те извадят щото е тяхна работа! МалУумник
16
6
 
40
 
! Отговори
бесен преди 6 години
Плевенчанки са известни с уменията си в друга област, не в шофирането. Tupata futka почернила толкова семейства заради излишното си селско самочувствие! Аман от неандерталци на пътя! Човек вече не смее да мръдне заради такива ***!
15
15
 
37
 
! Отговори
Радул Мисирков преди 6 години
Сега. Жена с Рено,или мъж с Пежо,все тая. Инцидента се е случил. Според мен проблема е в шофьора на фирмата. 99,9% съм сигурен,че в Сливен, смяната на шофьора е фиктивна. Сменена е само картата. Това е професионален шофьор,и като такъв,трябва да е подготвен за всичко. Но уви. Не нарушаваш ли,фирмата те уволнява. Бог да прости загиналите. Дано отнемат лиценза на "Юнион Ивкони"
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13Глупакк, шофьора ли да те хвани за рачичка и да ти сложи колана, малоумникоо? Да ти хвани пишкаата да те изпикае, а?
13
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, 4 години е стоял на паркинга пред завода, доде някой се излъже да го вземе.
12
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости загиналите и дано брийката не се увеличи. :(
11
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чукчите пак са напълзяли. Не пише, че автобуса е купен 2014, а че тогава е произведен. Това може да означава и че е купен 2018г., т.е. наистина да е нов.
10
2
 
25
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Гладни сме ,но търговски стъпваме.Ти все на 1 годишни автобуси ли се возиш.*** ло умник
9
14
 
11
 
! Отговори
brei! преди 6 години
A busat s kolko e karal? Struva mi se da ne e bilo s 90.
8
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сто на сто е била комунистка която се е опитала да разклати стабилността и европедседателството.
7
5
 
71
 
! Отговори
T преди 6 години
Ооо, ми така кажете. Регистрацията на шафьорката е била "ЕН". Само ги вижте тези регистрации как карат и се държат по улиците на София, и няма нужда да пиша нищо за тях. Това са фактите. Някой може ли да ми отговори, защо им е такова поведението?Обзалагам се, че може и по телефона да е цъкала нещо. Гледам ги масово чатят и лайкват фейсбук тъпотии докато шофират, а после "олеее, какво стана, не видях, не исках".
6
2
 
37
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Хайде специалистите почнаха. Нито някой знае каква е ситуацията и какво се е случило нито нищо. Бог да прости жертвите.За съжаление ние сме смъртни и това е
5
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
реното е карало с превишена скорост за да катурне автобус тази пияна илидрогирана е
4
20
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чисто нова на 4 години. Такава пародия може да се прочете само в БГ.Тук 15-годишен дизелов таралясник, внесен от мечтаната Европа, който трови въздуха в София му се казва ПОЧТИ НОВ.
3
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 4 години може да навърти над 1 милион километра ! Това не означава, че е нов !
2
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Па ако не беше жена и не беше с "Рено", по различно ли щеше да стане?
1
19
 
37
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Е, как това рено обръща 20 пъти по-тежък автобус!?