Повече от абитуриент: 58-годишна страстна учителка!

Случаят от Харманли, видеото – хит в социалните мрежи
Обновена: 28 май 2018 12:39 | 28 май 2018 12:30, Петя Славова
235

58-годишна учителка от Симеоновград била заснета във вихъра на предизвикателен танц по време на абитуриентски бал в ресторант край Харманли.

Видеото, на което се вижда как преподавателката танцува, било заснето на 24 май и веднага разпространено в социалните мрежи.

Още на следващия ден учителката подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се, съобщи Bulgaria ON AIR.

Въпросната преподавателка не била поканена на абитуриентския бал, а била в ресторанта на свободна консумация, както и мъжът, с когото се впуснала в предизвикателния танц.

Балът е бил на абитуриентите от училище "Св. Климент Охридски" в Симеоновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
4
 
45
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До Анонимен 1621. Вече не са деца, а пълнолетни възрастни с всички права, задължения и отговорноси;2. Не са и възпитаници;3. Съжалявам, че ще разбия илюзиите ви, но майките или бабите не са девици;Критика може да понесе за това, че се е напила до освинване, но почти всички сме го правили на някакъв етап от живота си. Проблем е ако е редовно и има последствия в работно време. Поведението и не е похвално, но не е незаконно! Прекаленото морализиране на случката, съдържа голяма доза лицемерие!
166
2
 
16
 
! Отговори
123 преди 5 години
Има баби и баби.Навремето в английската имах едно гадже с опасна баба,много шарматна жена,беше лежала в затвор по времето на соца,предполагам за далавери,поддържана,грим,прическа,тоалети..Отиваме един път с гаджето на гости на баба му,а тя в къщи с любовника ;)
165
18
 
5
 
! Отговори
Нещо не работи преди 5 години
По цял свят това ще се сметне за непристойно, но мнозинството Българи са готови да убиват ако някой им каже, че не е правилно Учителка на деца да прави така пред свой ученици макар и завършващи училище.А какво ще каже на децата които остават да учат на тези които тепърва ще се дипломират: -Е деца малко загубих контрол в дискотеката, но това може, позволено е,приемливо е според ниско образованото население 80% подкрепяте такива безобразия и не ви е срам УЖАС!!!
164
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусна работа... кво прави жената в личното си време си е нейна работа. ако ще да е на 100 години, кво от това ?
163
17
 
9
 
! Отговори
Без коментар. преди 5 години
Всяка професия има НЕПИСАН етичен кодекс.
162
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 162КАКВИ ДЕЦА БЕ! ТОВА ВСИЧКОТО Е ПЪЛНОЛЕТНО! А ТЯ НЕ Е УЧИТЕЛКА НА МАЛОЛЕТНИ!НЕ БАБА А МОЯТА МАЙКА ДА БЕШЕ НЕЙНА СИ РАБОТА ОТИШЛА Е НА КРЪЧМА!АБИТУРИЕНТСКИЯ БАЛ Е НЕЩО ДИВО ТРЯБВА ДА Е НЕЩО ДИВО А НЕ СУХАРСКО КАТО ТЕБЕ :D
161
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
#162Ти пък кой си,бре серсемино,че ще казваш на другите къде какво да правят?Гледай си колибата и недей да давш тон в живота на останалите.
160
12
 
3
 
! Отговори
На Тереза Мей преди 5 години
Съм последовател :) ама толкова ми е смешно с вас, че си загубих следобеда тук да пиша колко е лошо учителите да дават лош пример и купища хора с нулев морал да ме плюят и да ми се сърдят, че им казвам истината в очите. Такава класа показвате, че Нобеловият комитет ще се затрудни на кого напред да даде награда за културен принос на разкрепостената и пияна учителка или на поддръжниците и. Стискам ви палци и очаквам следващият български културен феномен да бъде обявен за да го коментирам и него!
159
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1.Че е на 58 ,да си прави маймунджулуците със връстници а не пред деца2.Че е учителка и е последната която трябва да прави това пред възпитаници (това дето прави не е танц)3.Ашлаците които я подкрепят,вашта баба така ли (играе) и съблича млади мъже всякаш ще им направи дудук пред деца.
158
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТИЯ ДЕТО ГО РАЗДАВАТ МОРАЛ СРЕЩУ ЖЕНАТА! НИЩО ЧУДНО ДА СТЕ ПРОТИВ И НУДИ ПЛАЖОВЕТЕ!АЗ НЕ СЪМ НУДИСТ НО ЩОМ ХОРАТА ИСКАТ ДА СА НУДИСТИ ТОВА СИ Е ТЯХНО ПРАВО!
157
3
 
3
 
! Отговори
Защо Защо преди 5 години
Ей няма да споменавам Русия повече, решихте че съм Путинист, може и олигарх да съм :) Сега ако спомена Северна Корея дали ще стана азиатец а ? До там ли ви е капацитета? Засипвате с обиди всеки човек който посмее да се възпротиви на порнографията в България. Е вие сте добър пример вижда се, не от мене има наблщдатели в страната ни споко тези хора си вадят изводи как мислите че се пишат доклади Брюксел. Като ви видят колко сте културно развити изводите сами ще последват.Стриптийз им дай не фонд!
156
0
 
2
 
! Отговори
Zip sip преди 5 години
Izvanklasni svobodno izbiraemi deinosti ...:-)
155
0
 
2
 
! Отговори
Siens преди 5 години
Sled 22 chasa ne moje da ima nepalnoletni bg grajdani po bul krachmite...inak zatvor za roditelite i nastoinicite im...
154
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЧНО ТЕЯ ДЕТО ПОДКРЕПЯТ МАСОВИТЕ УБИЙСТВА НА ПУТИН ЗА ДА КРАДЕ ЗЕМЯ В УКРАЙНА И СИРИЯ ТРЪГНАЛИ МОРАЛ ДА ДАВАТ!!!
153
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това води русофилската мозъчна деградация.
152
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА , ЧЕ СИ Е ПОДАЛА ОСТАВКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРЕШНО ОТ НЕЙНА СТРАНА!!!НА МОЯ АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ НЯМАШЕ ТАКАВА ШОУ ПРОГРАМА А БИХ ИСКАЛ :D----------ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ ТОЧНО ТАМ ТРЯБВА ВСИЧКО ДА Е УХАААААААААААААА :DКЛАСНАТА НИ, ДИРЕКТОРКАТА МАЛКО ДА СЕ ПОРАЗКЪРШАТ НА ДАНСИНГА А ТЕ СЕДЯХА КАТО УМРЕЛИ МОРАЛ ДРЪНЦИ :D
151
2
 
3
 
! Отговори
Защо Защо преди 5 години
До АнонименЗащо да съм Путинист, а защото споменах Русия нали, железна логика има да си чама хонорара от съветския съюз , поучавам сънародниците си кое е морално приемниво и кое не е! Защото мнозинството тука не разбира, вие и по голямата картинка не виждате, и жалко надявах се че в България има повече морал ама не! Какво да се прави дано да има и други като мен да ви го кажат пък барем разберете! :) Пък като не разберете *** така или иначе сте го поели не кум прогрес а към упадък!!!
150
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБСОЛЮТНО БРАВО НА ЖЕНАТА!!!АКО БЕШЕ НА УЧИТЕЛКА НА 28 ЩЕШЕ ДА ВИКАТЕ УХА!АМА НАЛИ Е НА 58! ТА Я ОПЛЮВАТЕ , ЧЕ СЕ ВЕСЕЛИ ЖЕНАТА!И НА 80 ГОДИНА ДА Е НЕЙНО ПРАВО Е ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА!!!АБСОЛЮТНО Я ПОДКРЕПЯМ НА 1000%!ХОРА БЕЗ МОРАЛ ПОВЕЧЕТО ПУТИНИСТИ ТРЪГНАЛИ МОРАЛ ДА РАЗДАВАТ НЕ ВИ Е СРАМ :D
149
2
 
16
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Аз не виждам какво толкова е направила жената. Бал, пълнолетни, забавлявала се е.
148
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е разликата, дали е на 18; 28;38 или 58години тази жена.Забавлява се, като за последно.