Клон падна върху майка с дете, бебето паднало на земята

Някои от дърветата в Бургас са на по 50 години и са опасни
Обновена: 28 юли 2018 21:11 | 28 юли 2018 20:48,
64
Клон падна върху майка с дете, бебето паднало на земята
Снимка: Кадър Нова тв

Клон от изсъхнало дърво се стовари върху майки с детски колички в Бургас. При удара едната количка била обърната и бебето паднало на земята. За щастие, то е добре, информира Нова тв.

Майката се отървала само с леки наранявания.

Клонът паднал върху преминаващите млади жени по обед при тихо и слънчево време. На улицата излезли и хора от близките търговски обекти. Разказаха, че се чул силен трясък, а след това видели обърнатата количка. Майката получила лека травма на ръката.

От Общината съобщиха, че имат издадена заповед за премахване на част от дърветата, някои от които са на по 50 години и са опасни. Заповедта им обаче била атакувана в съда от природозащитници. Въпреки това, пострадалата майка смята да търси обезщетение от Общината.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
До 33 преди 5 години
Последното нещо,за което напомня статията са гейове,но явно 33 се вълнува повече от гейове и *** ,за да се изказва толкова неподготвен.
46
0
 
2
 
! Отговори
Кифла преди 5 години
46 -Да ти падне Клончетона твоята глава ,тогава да видим какво ще мислиш за 50 годишните дървета.
45
0
 
3
 
! Отговори
До Месара преди 5 години
42 ти е отговорил - не е било клон, а клонЧе.Други питат точно клонЧето ли е причината бебето да падне от количката? И дали някой не се е постарал предварително някои от клонЧетата да са нестабилни, да падат и да предизвикват недоволство? Някой иска там да има сеч!И когато някоя кифла ревне, че клонЧе е паднало до количката на детето й, тя помага да бъдат реализирани желанията на онези, които искат да има сеч.50-годишни дървета в сърцето на града са богатство! Санират се, не се унищожават!
44
2
 
4
 
! Отговори
НеСиЕсвършилРаботата преди 5 години
някой, на когото му се плаща от парите на данъкоплатците. Затова пада клон от дърво, което се намира на оживено място.Но и аз се питам, клонът ли беше причината бебето да падне от количката?Освен това, редно е внимателно да се изследва дървото. Някой да не е нагласил нещата така, че някои от клоните да се окажат нестабилни и да започнат да падат върху хората, та да има оправдание за сечта?Да прегледат и останалите дървета там. Да няма клони, които нарочно са леко подрязани в основата им?
43
5
 
6
 
! Отговори
бкп преди 5 години
Айде стига с тези майки ,бебета и тн....
42
2
 
4
 
! Отговори
гост преди 5 години
Не е клон ,а клонче и стига популизъм и простотии........
41
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!РАБОТИ СЕ НА ПРИНЦИПА КАТО СТАНЕ ПОЖАРА ПОСЛЕ СЕ ГАСИ!СЪЩОТО БЕШЕ И В СОФИЯ! ЧАК СЛЕД КАТО СТАНАХА НАВОДНЕНИЯТА ИЗПРАТИХА ДА ПОЧИСТЯТ КАНАЛА С РЕКАТА ОТ КЛОНИ И ДРУГИ!ТОВА ДА СЕ ОТРЕЖАТ САМО СУХИТЕ КЛОНИ НА ДЪРВЕТАТА СА ДОСТА ПАРИ КОИТО КМЕТА ВЕЧЕ ПРАХОСАЛ ЗА ДРУГО А БУДА ПЪК ПАРИ НЕ ДАВА ПО ПРИНЦИП!ПРЕМИЕРА Е ЗА УБИВАНЕ А КМЕТА ЗА ПРЕБИВАНЕ!
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото бебеКметеееее
39
1
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Имала е късмет женицата ! И детенцето ...А какво ще ,,обади,, по въпроса главният еколог на община Бургас ??? А кмето? Ало кметееее???
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
преди няколко години в Бургас падна цяло дърво и отне живота на младеж.
37
2
 
11
 
! Отговори
Анал либераст преди 5 години
абе аз не мога да разбера как все в Бургас са тия проблемни дървета.....по цял свят има дървета и на по 50 години как пък не видях таква масова сеч като в БЪСЪ. 6 години в САЩ и 4 в Нова Зеландия и по Европа никъде на видях масова сеч на дървета както в осранния Бургас. Какво е това чудо бе. Как се оправят тия хора със старите дървета в останалият свят бе , що не иде някой какаванин да пита ............голяма селяния бе Божке
36
15
 
7
 
! Отговори
Много е нагла преди 5 години
физиономията на майката. Тя сигурно също мисли, че е израз на простотия да се интересува от екологичните проблеми на града си и че някой е длъжен да й даде информация наготово след като се обърне към него по начин, който според нея е обиден.Тази майка колко пъти се възмути и поиска обяснение от Общината заради това, че ежедневно различни хора получават контузии, навехвайки глезените си по разбитите тротоари? Те не заслужават ли компенсации?И как детето падна заради клон? Или причината е друга?
35
1
 
12
 
! Отговори
гп преди 5 години
Скапана държава. Горките деца! Никъде няма сигурност за нищо! От падащи клони, през корупция, до пълно беззаконие! Няма такава държава!
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питай *** как и беше и идвай! Да не забравиш да се подмиеш!
33
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха вижте как го е подстригала малкото джендърче бе от малко го подготвя за гей парада
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези дървета са садени от майките и бащите ни и всяка есен се подкастряха по онова недоносено тоталитарно бай Тошово време. А в тези мутренски 30 години са оставени на произвола на съдбата. Ще има и жертви които ще заплатят с живота си за некадърните кметове които само гледат далаверата кражбата и мутренските поръчки.
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗБРАХА СИ ГМЕТ ОТ ДЕМОНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ!!!КАКВИТО И ГАДОСТИ ДА ИМ СЕ СЛУЧАТ В БУРГАС ЩЕ СА ИМ МНОГО МАЛКО!
30
2
 
12
 
! Отговори
Сиф преди 5 години
Много неточна информацияПърво клонът паднал върху майка с количка. Обърнала се едната количка. Бебето в две колички ли е било? По- долу, клонът паднал върху две млади жениГоляма работа са тези журналисти
29
8
 
8
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Нищо не може да търси от никой.Всеки адвокат ще й каже същото.Никой не знае ,къде, кога ще падне клон от дърво.Другото са празни приказки.
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТ ОБЩИНАТА НА ГЕРБ ЛЪЖАТ!!!!! НЯМА НИЩО АТАКУВАНО В СЪДА!!!ЦЕЛТА Е ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА КАКТО ГО ПРАВИ БОРИСОВ НЕПРЕКЪСНАТО!!!МАЙКАТА И БАЩАТА НА ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА МУ СТРОШАТ ГЛАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЯ КМЕТ ОТ ГЕРБ А И СЪГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОМАГАТ КАТО ГО РИТАТ В ГЛАВАТА!