Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!

Бившият бургаски полицйски бос го наел през 2016-а заради контактите му
Обновена: 9 авг 2018 10:37 | 9 авг 2018 10:00,
221
Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!
Снимка: архив, Булфото

Тече процедура по освобождаването на Митьо Очите от длъжността консултант в "Аркус сигурност", обяви Иван Владимиров, управителят на фирмата, който се явява и работодател на Димитър Желязков.

Той обеща, че трудовите права на Очите ще бъдат спазени.

"В нашата фирма обаче няма бъдеще за него", настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас.

Още по темата

По думите му Очите бил на трудов договор от 2016 г. Негов познат предложил да го вземат на работа, за да бъдат използвани контактите му.

"Този познат не е личност, която представлява интерес", настоя Владимиров в отговор на въпрос кой е човекът, предложил Митьо Очите за работата.

"Работата с него е като с всички останали служители. Неговите задължения основно бяха за намиране на обекти, които да вземам под охрана. Заплатата е уговорена предварително", обясни Владимиров пред bTV, но не посочи конкретна сума.

"Как минава един работен ден на Желязков, най-добре ще ви обясни самият той", отвърна той.

Бившият полицейски бос уточни, че не са верни твърденията, че е имало притискане и заплахи срещу хора и компании, които да бъдат охранявани от фирмата му.

"Аз познавам огромната част от лицата, които представляват оперативен интерес. Но не сме имали контакти с Желязков може би от 15 години. Не го бях виждал до 2016 г.", настоя Владимиров. Той заяви категорично, че не е разследвал престъпления, извършени от Митьо Очите.

"Бях морален и честен полицай", отсече настоящият охранител.

Иван Владимиров знаел, че несебърлията е ходил няколко пъти в Турция на лечение. Наскоро там му направили операция заради усложнения след престрелката през 2016 г. в комплекса Слънчев бряг.

"Нямам информация какво е станало в Истанбул. Не знаех, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев", каза Владимиров.

За зърнения бос той твърди, че бил "щедър човек". На въпрос дали е бил в помощ на социалистическата партия, отговори, че е бил "в помощ на хората".

"И да е помагал на политици, не е възможно да съм в течение", заключи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
7
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 5 години
САЩ, ЕС, ЕП, НАТО работят за монополите и банките ! Вашите правителства работят за тях ! Вашите партии, всички до една, също са техни ! Вашата полиция е тяхна, съдът ви е техен. Вашите мутри работят за вашите партии и правителства. Продават наркотиците си за тях. Вашата държава е тяхна, вие сте тяхно притежание. Те диктуват кога и как да измрете или къде да се пръснете. Вие сте колониално владение. Демокрацията ви е най големия тоталитаризъм ! Ценностите им са извращения, геноцид към вас
82
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Митю Дзъркилите ако бе решил да стане Прамиер, щеше да стане ! Това са героите на стадото овце в България - Тиквата и Дзъркилите !
81
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова:Очите - безработен, Бенчев - 95% сакат........Системата убива !!!
80
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
> "Бях морален и честен полицай", отсече настоящият охранител.:))))))))))))))))))))
79
0
 
13
 
! Отговори
НЯМА ДА ПРЕСТАНЕТЕ преди 5 години
НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗ ТЪПОТИИ
78
0
 
28
 
! Отговори
айде сега преди 5 години
Този много го хапе кучето. Очите е бил НАЗНАЧЕН на работа при него, като мало и голямо знаят кой държи южното черномоморие през последните 20 г.Голем смех...
77
5
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 5 години
Така е и в САЩ, така е и в Англия, така е и в Германия, така е и в Италия, това е и ЕС парламента ви, това е и НАТОто ви ! Терор, гавра, престъпност, бандитизъм на високо и ниско ниво. Мафия има навсякъде където има бедни и богати, борба за власт и пари. Всичко е срастнало. Управляват ви престъпници в ЕС парламента които ви обират чрез монополите и ръководят по малките престъпници в българския парламен които ви довършват
76
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял НАП от Бургас до София не се интересува как аджеба един охранител на трудов договор живее по тоя начин и кара лъскави коли, това може да се случи само в Тиквостан и на туй отгоре го пуснаха да избяга ама турците и Бенчев объркаха плановете на Тиквите и го върнаха другия дето не беше с Бенчев защо избяга и се покри като невестулка, герой е Бенчев герой .
75
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли смисъл да се качват такива статии въобще. Кой кого прави на луд !!!За какво четем тази боза изобщо?
74
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е нагледно как са се оплели: престъпност, полиция и власт - Митьо Очите, бивш шеф на полиция и областен управител. Направо класика за българската действителност. А съда и прокуратурата удобно бездейства в тяхна услуга. Това не е държава а МАФИЯ!!!
73
2
 
22
 
! Отговори
Тез Очи зеленииии... преди 5 години
Регистрирал ли се е на борсата вече?
72
3
 
21
 
! Отговори
Lili преди 5 години
Спокойна съм...Живея в най -сигурната държава в света.ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ настоящи полицай и три пъти по толкова охранители/бивши военни и полицай/ме пазят денонощно.Ако ги нямаше охранителните фирми-хранилката за бившите,пенсионирани военни и полицаи/,те от скука или пенсионерски глад,щяха да спретват преврати и да събарят правителства.Сега всички спим спокойно!Най-вече тия който ни управляват и ни пеят приспивните песни!
71
1
 
34
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Владимиров е честен,добър човек.Взел е на работа Очите в труден за него момент,протегнал му е ръка.Дал е втори шанс на поправил се затворник,останал без доходи.Вярвам,че сега ,подведен от недоброжелатели , го уволнява .Дано се намери друг, добър и милостив човек,който да вземе на работа Очите.По вестниците има обяви на VIP SECURITY,търсят хора,дано го вземат Очите.Ако не друго,поне инкасо може да кара.
70
1
 
14
 
! Отговори
Име преди 5 години
а, и да... да назначиш престъпници за "наше дело" не те прави престъпник. това е основно, водещо правило на не едно правителство напоено с евроатлантически ценности, като толумбичка със захарен сироп..
69
0
 
7
 
! Отговори
Митко преди 5 години
До ВиКЗдравейте, предвид сложността на задачата и моято експертиза в областта/особенно в частта с копаенето и заравянето/, съм съгласен да ви консултирам при взаимноизгодни условия. Очаквам вашето обаждане!С уважение: Митко
68
1
 
21
 
! Отговори
Име преди 5 години
крайно време е синдикатът на работодателите на територията да се намеси решително по случая, защото не може току-така да се уволняват професионалисти в една толкова тежка икономическа област. после тоя ще е поредният, който ще избяга в юар и ще се чудите откъде да намерите кадри, които да работят със сърце и за без пари на бивши и настоящи ченгета, партийни секретари и други деятели на пес. не става така! трябват си протести за защита на демократичните, евроатлантически ценности!
67
0
 
14
 
! Отговори
Az преди 5 години
Тази фирма не беше ли на Зл.атко Баретата ?
66
0
 
9
 
! Отговори
Азарджишка ромка преди 5 години
Търся очи и уши да са ми лика прилика,да *** гледат кат писано яйце,да им играя кючеци и да им правя бюреци- ще ми плаща по договаряне.
65
1
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Анонимен 61Преди години "Аркус Сигурност" беше фирма на Зл.атко Баретата... сега не знам на кого е...
64
1
 
14
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
Само в този.. робовладелски капитализъм могат да ви убеждават че сте добре когато гладувате ! Че сте ОК когато сте болни ! Че сте болни когато сте здрави / за да купувате лекарствата им / Че икономиката ви е напред когато нямате никакво производство. Че управниците ви са на висота когато вече нямате държава. Че сте мързеливи когато търсите работа а се гаврят с вас. Че престъпника е светец, бизнесмена милее за вас и т.н. и т.н Само в този престъпен КАПИТАЛИЗЪМ могат да ви искарат ***.и