Пребитата камериерка – удряна пред гостите на хотела!

Днес жената подаде жалба в прокуратурата в Несебър
23 авг 2018 19:19,
91
Пребитата камериерка – удряна пред гостите на хотела!

Пореден случай на малтретирана камериерка в Слънчев бряг. Този път обаче насилникът не е чуждестранен турист, а собственик на хотел.

Инцидентът е станал във вторник. Камериерката Юлия идва да си поиска заплатата за месец и половина. Посрещната е обаче от сина на собственика на хотела с ритници и обиди. По-късно е качена в кола и е изхвърлена в гората в Кошарица.

Още по темата

Бившата учителка от Украйна още е в шок. Днес тя подаде жалба в прокуратурата в Несебър.

"Той не ми даде парите, изгони ме. Хвана ме за ръцете и ме изхвърли от кабинета. Държеше ми ръцете и ме риташе!", разказва Юлия.

"Учудена съм, защото във фоайето имаше много хора, там имаше много туристи, но той въпреки това ме удряше", казва Юлия пред Bulgaria ON AIR.

След като е пребита двама мъже я качват в кола и я отвеждат в гората край местността Кошарица.

За 24 часа е задържан сина на собственика на хотела, който е най-вероятният извършител на физическата саморазправа. Собственикът на хотела не беше открит за коментар.

По случая е образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
37
 
! Отговори
Майка преди 5 години
Преди години аз работих в един хотел и когато реших да напусна след 1 месец казаха ми да не чакам заплатата си. Такава е практика. В крайна сметка получих всичко, въпреки, че отначало не са ми платили всичко.Този хотелиер не доживя до 60г. и има голям паметник от черен мрамор. Вероятно някои си спестяват парички за МАВЗОЛЕЙ !??
53
1
 
32
 
! Отговори
Майка преди 5 години
ДА ПОМОГНЕМ НА БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС !!! Тази година дъщеря ми навърши 18 г.и й разреших през лятото да работи като сервитьорка.Досега не е работила. Една седмица я обучаваха и работи 3 седмици без договор. Не стига , че не й платили нито лев, но в после и разбрах, че при отчетен оборот трябвало и да оставя и бакшиша си, а тя е имала " наглоста" да го взема.Един ден остави бакшиша , на следващия ден й го дадоха, 2-3 дена половината, а после вообще нищо. Затова реши да си го взема.
52
0
 
37
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Къде си Боко?Хайде зарежи измислените си магистрали и направи нещо.Ама как ще направиш като всички доказани престъпници по черноморието плашат с твоето име.Колкото до автора на статията:Напиши поне името на хотела.
51
0
 
51
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Още ходете на нашето море и спонсорирайте мутрите, защото те държат всичко на морето.
50
2
 
41
 
! Отговори
Големия преди 5 години
За Българиски работодател не съм работил и не искам...5 години трудов стаж във Велибритания, тука за 20 години нямаше да изкарам толкова пари...И наем на българи не плащам! И не пазарувам от лавка...Българска кредитна карта нямам....
49
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
крушката си има опашка! Кой знае какво е правила тая, за да изгуби контрол оня и да я пердащи като даул публично! Тук имаме само версията на едната страна, на опердашената маНдама. Какво ли ни занимавате с махленски драки, нали има съд, да се оправят!
48
1
 
40
 
! Отговори
сдсд преди 5 години
В Англия тоя влиза в затвора за минимум 3 години и 50 000 глоба....В *** ?!!!БУЛГАРИСТАНЕЕЕ !!!
47
0
 
44
 
! Отговори
Груй преди 5 години
Явно на много мъже им става хоби да посягат на жени по курортите.Ей , голяма първобитщина , голяма комплексарщина.А като си помисл човек , че причината е заплата , как да не си го върнеш на този дръвник.
46
1
 
28
 
! Отговори
сдсд преди 5 години
ТОВА Е БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯ , ГОРДЕЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ, РАЗВЯВАЙТЕ ФЛАГА АХАХАХ ***ѝОВЦИИИИИИИИИИИ
45
1
 
31
 
! Отговори
всяко нещо с края си преди 5 години
Специално украинците не идват за пари!Учат си урока през сезона,и другата година са на запад!А баш бизмисмен *** мърсолев хотелски го чака трудно и тежко бъдеще!
44
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не плащаш заплата на работниците си едва ли е точно "хулиганска подбуда".Баш си си е икономическа. Дугото лято ще намерят персонал, ама ще е от Индия и Пакистан. Украинците ще си научат урока.
43
0
 
44
 
! Отговори
АК - 47 преди 5 години
Нещо ми подсказва, че едно татково момченце е загазило. Туй да не са ти мухльовци без национално достойство, бе ***? Чакай да видиш следващите серии на българо-украинския сериал. Що се смяташ за по-голям мафиот от украинските?
42
0
 
49
 
! Отговори
Кафяво море преди 5 години
Надявам се новината да обиколи и чуждите медии.Нали в началото на сезона се хвалеха колко чиждестранен персонал са наели от Украйна, Молдова, Македония и т.н. щото тук никой не им се навива да работи безплатно. Ай догодина да видим от къде ще наемат. Нигерия, Сумалия.....
41
0
 
33
 
! Отговори
Бандера преди 5 години
Смелчага.Ако си го харесат укрите, отиде му и хотела и ..
40
1
 
38
 
! Отговори
За догодина преди 5 години
Хотелиери,от догина Хюсню с чаааветаата си от маалата ще ви прислужва. Ха да видим сега как ще ги биете! Я си и посегнал,я 50 разгневени мангана веднага са пристигнали у хотело! Ще ви бият,после уберат и накрая самонастанят! Така е поне при нас у северозападо! Бой ви чака и още фалит...
39
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вдигне ръка на жена може само дивак и комплексар. На всичкото отгоре вчерашно *** да посяга на по-възрастна от него, явно кротка и културна жена. Отделно излага България пред украинците, защото едва ли ще мине без да се разшуми в Украйна. Тук нещо криво си е направило сметката простачето, защото и украинците си падат националисти, току виж му хвърлили някой бой, свикнали са на насилие и не си поплюват.
38
1
 
31
 
! Отговори
Е. преди 5 години
То това са българските "бизнесмени". Не могат да пишат, но.... бизнесмени. Какво отношение да очакваме?
37
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
(Мутрата) който е пребил украинката баща и син да ги проверят и за укриване на даньци! Хич не изглежда чиста работата!
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бита пред свидетели. И най вероятен извършител?88993
35
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От такива работодатели билгарите емигрираха , сега и украйнци ще избягат и скоро ще трябва да си внасят работна ръка от Марс.