Пребитата камериерка – удряна пред гостите на хотела!

Днес жената подаде жалба в прокуратурата в Несебър
23 авг 2018 19:19,
91
Пребитата камериерка – удряна пред гостите на хотела!

Пореден случай на малтретирана камериерка в Слънчев бряг. Този път обаче насилникът не е чуждестранен турист, а собственик на хотел.

Инцидентът е станал във вторник. Камериерката Юлия идва да си поиска заплатата за месец и половина. Посрещната е обаче от сина на собственика на хотела с ритници и обиди. По-късно е качена в кола и е изхвърлена в гората в Кошарица.

Още по темата

Бившата учителка от Украйна още е в шок. Днес тя подаде жалба в прокуратурата в Несебър.

"Той не ми даде парите, изгони ме. Хвана ме за ръцете и ме изхвърли от кабинета. Държеше ми ръцете и ме риташе!", разказва Юлия.

"Учудена съм, защото във фоайето имаше много хора, там имаше много туристи, но той въпреки това ме удряше", казва Юлия пред Bulgaria ON AIR.

След като е пребита двама мъже я качват в кола и я отвеждат в гората край местността Кошарица.

За 24 часа е задържан сина на собственика на хотела, който е най-вероятният извършител на физическата саморазправа. Собственикът на хотела не беше открит за коментар.

По случая е образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вземете лиценза на пишман бизнесмена и му закрийте хотела друго не заслужават подобни.
13
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роби сте затова 5 века бяхте османци .Руснаците са друга работа
12
3
 
38
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Ми да се оплаче на СУДЖУКА!Политиката на ГЕРБ на: мачкане и скубане на българският работник, а същевременно вкарване на неграмотни и простовати чужденци НА КОИТО НЕ ПЛАЩАТ е в действие.Или Бойко Методиев Борисов не знае, че така бият и трепят работници българските " биСнесмени ".
11
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е българите са страхливи ,миризливи и са свикнали да ги бият ,бът по няколко века.Как така докато работиха българи по морето нямаше един да осъди мутрите.Страхливи и насранни душички стезатова има мутри .
10
1
 
35
 
! Отговори
Жана преди 5 години
От хотела, няма да говорят.Миналото лято бяхме в Несебьр, в голямото кафе вьв входа на града. 1 мотосиклет с вьзрастен бльсна нашата маса, стьклото й се счури, сьпруга ми и брат ми паднаха, а аз само преди минута бях станала эа да отида до магазинче. А ако бях на мястото си, точно в мене щеше да се бльсне!!!Всички бяха познати но никой не каза дори и дума пред ролицията и всичко беше наред- масата изхвьрлена, стьклото и изметено... Беше пьлно с детца и тиристи!!!!
9
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това ли е европейска държава? По зле сме и от Африка. Затова отдаде ли ви се възможност се изнасяйте от България. Аз го направих преди 5 г. и не съжалявам
8
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМАХ МНОГО БЕДНА СЪСЕДКА, ЕДИН ДЕН Я СРЕЩАМ УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА С ТОРБИЧКА ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ- МИЛАТА СПОДЕЛИ ЧЕ СА Я ВЗЕЛИ В ХОТЕЛ ЗА ЛЯТОТО, НО ТЪЙ КАТО КАМЕРИЕРКИТЕ КРАДЯЛИ СОБСТВЕНИЧКАТА ГИ ПОМОЛИЛА ДА КУПЯТ ПО ХУБАВИ ПРЕПАРАТИ, А ТЯ ЩЕ ПРЕБАВИ СТОЙНОСТТА КЪМ ЗАПЛАТИТЕ. ЧИСТИ ЦЯЛ МЕСЕЦ ПО 12/14 ЧАСА НА ДЕН БЕЗ ПОЧИВКА В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. ИДВА ВРЕМЕ ЗА ЗАПЛАТА- СОБСТВЕНИЧКАТА Я ВИКА И И КАЗВА ЧЕ НЕ Е ДОВОЛНА ОТ НЕЯ, А ЗАПЛАТАТА ЗА ОТРАБОТЕНОТО- АМА МОЛЯ ТОВА БЕШЕ ОБУЧЕНИЕ- ДЪЛЖИТЕ МИ ВИЕ НЕ АЗ
7
0
 
78
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Като не ви харесва работник (не върши работа) платете му и го уволнете. Не го задържайте цял месец или повече. Щом не върши работа защо го задържате. Жалко за тази жена - бивша учителка. А на оня "бизнесмен" сигурно едната гума на джипа му струва повече. Срамота!
6
2
 
46
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
До Анонимен 1 " Озверяхме... "!Не приятелю, ОСКОТЯХМЕ!Морални ценности, Възпитание, Ученолюбие ..... ВСИЧКО СЕ СРИНА при тъй наречената демокрация.Ще прогресират: Мошениците, тарикатите, ***.П.П. Неграмотните, любителите на " Радка пиратка " + кибапчита, тарикатите щи ми цвъкаааааааааааааааааааааааааааат минуси!Ха-ха-хаИстината боли наистива.
5
0
 
111
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Буахахаха до година и украинците няма да искат да работят за робовладелците по морето, които се наричат бизнесмени. Успех на жената в съда!
4
0
 
95
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Отрепките не са свикнали да дават, цял живот карат на аванта.
3
2
 
38
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Що не оставихте някакви координати, може пък аз да искам да и пратя парите, да се отсрамим!!!
2
0
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайморските бабаити ще станат световноизвестни. Защо нямали работници? Отговорът дадоха чужденците, понеже българите не са се впечатлявали от робското отношение.
1
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Озверяхме...