Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!

Поклонението ще се състои от 10:30 в храм "Света Троица"
12 окт 2018 08:50, Боряна Павлова
94
Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!
Снимка: Facebook

Поклонението пред Виктория Маринова ще се състои днес от 10:30 ч. в храм "Света Троица" в Русе, предава Bulgaria ON AIR.

30-годишната жена беше брутално убита на 6 октомври, а тялото й бе немерено в обрасло с растителност място до алея край Дунав – изнасилена, с обезобразено лице.

Още по темата

Смъртта на младата жена шокира цяла България. Хиляди хора в Русе, Плевен и София се включиха в бдения в памет на убитата Виктория.

Тя е била водеща на предаване и административен директор на русенска телевизия. Занимавала се е и с благотворителност. Има 6-годишна дъщеря.

За зверското й убийство бе задържан Северин Красимиров. Младият мъж бе арестуван във вторник в германския град Щаде, след като ДНК експертиза и кръв от Виктория бяха открити в русенския дом на 21-годишния.

Там полицаите открили дрехи, напоени с кръвта на Вики. ДНК експертизата потвърдила, че е нейната. При справка с генетичния материал от трупа на младата жена и този на Северин, който бил по дрехите му, също излязло пълно съвпадение.

Младежът е регистриран за кражба на цветни метали като 10-годишен, но не му е вземана ДНК, тъй като престъплението не е против личността и не се отличава с висока степен на опасност на извършителя.

Междувременно полицията проверява дали Красимиров не е имал съучастник. Той не е споделил подобно нещо пред близките си, но не им е разказвал в детайли. Друга проверка трябва да установи дали 21-годишният младеж е получил поръчка да ликвидира младата жена, или я е нападнал с цел грабеж и изнасилване.

Северин Красимиров още е в Германия, а задочно у нас той бе обвинен за убийството на Вики и може да получи от 10 до 20 г. затвор. Чака се екстрадицията му, възможно е това да отнеме до 10 дни.


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ШШШШШШШШТ, ТИХО, ЧЕ ЩЕ РАЗВАЛИШ РАХАТЛЪКА НА ГДБОП И БОРИСОВ

МАЙКАТА СИ СМЕНЯ ВЕРСИЯТА ЗА ВТОРИ ПЪТ И ТО САМО В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА!
35
18
 
3
 
! Отговори
Радан Канин преди 1 месец
Бяла българска жена. мечта за всеки мъж още повече не получавал женски ласки от високосна година. много бели български жени са подложени системи на стоически тормоз от мъже не виждали жена или търсещи женско внимание. когато жена се хване на "въдицата той я атакува. било да извлече от нея финансова или сексуална полза. да получи доза внимание и одобрение. и как я разбирате тази работа? Преди беше куче касичка.. до всеки втори полицай. Сега до всяка бяла българска жена рота морски пехотинци.
34
0
 
30
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Бог да я прости и да даде покои на душата й!
33
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла седмица ни продъниха ушите ,че няма нищо политическо в убийството!!Напротив ,нима политиците не са виновни за това ,че изнасилват и убиват майки и възрастни хора !Кой е виновен за многобройните и неразкрити грабежи по домовете на хората !Кой е виновен за това ,че децата ни търсят по спокойни и сигурни места по света!Не сте прави скъпи управници !За убийството сте виновни вие и вашата продънена от корупция система !
32
13
 
7
 
! Отговори
Брей преди 1 месец
как представители на разни НПО-та скочиха от девет кладенеца вода да носят, та само и само да изкарат шведчето невинен, и как убийството е било поръчково. Както казваше Бочаров „е да да, ама не“!
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
откакто гроб е на власт се гонят непрекъснато чуждите инвеститори, за да има евтина работна ръка за 19 хиляди гербави милионера. Чуждите инвестиции са около милиард на година - пълна подигравка. Това задържа заплатите на ЧУДОВИЩНО НИСКИ НИВА. ЩОТО ПРИМЕРНО НЕВИННИЯ ТРЪНСКИ КМЕТ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВА РОМИТЕ ЗА ПО 20 ЛЕВА НА ДЕН ДА МУ СЪБИРАТ КАРТОФИТЕ В ПОЛЕТО И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА СА НА ПОМОЩИ. хИТЪТ НА БЕЗОБРАЗИЕТО Е ЧЕ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ НА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО НА ФИРМИТЕ - ВСИЧКО ТРАЕ!!!
30
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със сигурност в говняната клоака няма да се намери истинския убиец и причина. Онези които ще ви показват са нарочени и/или платени.
29
1
 
9
 
! Отговори
Ей преди 1 месец
тоя пак не разбра. НСС се води към МВР. но де факто е подчинена на Прокуратурата към Министерство на правосъдието!
28
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МАЙКАТА ИМА ОЩЕ 6 ЧАВЕТА И Е ЗАПЛАШЕНА, ЧЕ АКО НЕ КАЖЕ КАКВОТО И Е КАЗАНО ЩЕ Я ДЕПОР
------
Това ли вие последната опорна точка от БСП за днес?
27
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Факт!

Ти ся като си вече при едни други уродливи типове можеш да направиш разликата, а? Всеки ден ви бият и изнасилват арабелите там!
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
герб ще се разпадне, обаче останалите партии - ако искате да не ви съсипят, НИКОЙ ДА НЕ ПРИЕМА ЗА ЧЛЕН ЧОВЕК ОТ ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА. ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКАТА ЛУСТРАЦИЯ И ХИГИЕНИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДРЪПНЕ НАПРЕД. Паднат ли от власт за три години се разпадат, само парите ги спояват.
25
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам да ми дадеш линк към документи доказващи злоупотреби с фондове, а не изрезки от вестници. Същите вестници ли ми цитираш, които твърдяха, че Виктория била разследващ журналист, а после като собствените им държави го отрекоха всички млъкнаха.
Защо замълчахте, когато нашето МВР даде 100 % доказателства, че това е обикновен криминален случай?
24
1
 
14
 
! Отговори
До 22 преди 1 месец
Не разбирам какво се опитваш да кажеш, неграмотнико. Така се оплете в некомпетентните си писания, че сам не си схващаш тъпните!
23
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НСС е част от МВР, политическото ръководство на МВР взема решение за нейната дейност. Ограмоти се, червен трол!
22
0
 
35
 
! Отговори
456 преди 1 месец
Почивай в Мир.Дано, душата ти намери поко,Вики.Много ми е мъчно...Сила на всички хора, които я обичат.
21
6
 
27
 
! Отговори
Факт! преди 1 месец
България е най-голямото световно недоразумение.Няма такава концентрация на уродливи типове на едно място.
20
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може, но неосведомени комунисте, МВР беше в този случай институцията, която разкри убийството, прокуратурата наблюдаваше.
така е в 90 % от случаите, не случайно вие комунистите винаги казвате, че ГЕРБ бил виновен за престъпността, но никога, че Прокуратурата е виновна.
19
1
 
22
 
! Отговори
до 15 преди 1 месец
Ами доказателтсвата ги има, ама няма кой да чете.
Чети румънската, немската и друга европейска преса.
Все пак част от записите на телефона на румънския журналист са останали.
Милиционерите ви от ГЕРБ са толкова тъ пи, че само са му счупили камерата.
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На жената, вечна и светла памет!
НА БЛИЗКИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ!
НА ЖУРНАЛИСТИТЕ АНАТЕМА! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ И НА ТОЯ И НА ОНЯ СВЯТ ВСИЧКИ ВИЕ ЧИЯТА КАРИЕРА НЕ Е ПО СЪВЕСТ А Е ПРОДАДЕНА ЗА МАЛКО И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА НЕМАЛКО ВЛАСТОВИ ПАРИ.
17
12
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 1 месец
Г-н умник! Тежки престъпления се разследват от НСС, която е подчинена на прокуратурата, част от съдебната система към Министерство на правосъдието! Хайде да се ограмотиш малко и тогава да глупотстваш!