Паднахме под 7 млн., оставки, убийства... Какво ни завеща 2018-та?

И каква ще бъде новата 2019?
Обновена: 1 яну 2019 19:51 | 1 яну 2019 13:00, Нели Христова
325

През 2018 година поредица от събития белязаха живота на българите. Bulgaria ON AIR припомня какво разтресе държавата и какво наследство ни оставят отминалите 12 месеца.

На  29 юни в 14 часа и седем минути, калкулаторът на ООН отчете, че населението на българия е паднало под 7 милиона души. Факт, който свидетелства за демографската криза, която ни грози. Броячът отчете, че сме се стопили до 6 милиона 999 хиляди 999 души.

През 2018 година  не липдваха и оставки. Вицепремиерът Валери Симеонов напусна "Дондуков" 1 и се върна в Народното събрание. Това стана след като срещу него в продължение на месец протестираха майките на децата с увреждания.

Трима министри – Ивайло Московски на транспорта, Валентин Радев на вътрешните работи и Николай Нанков на регионалното развитие също се простиха с постовете си, след като автобусна катастрофа край Своге, отне живота на 20 души.

Министрите Теменужка Петкова и Бисер Петков поискаха да се оттеглят, но Бойко Борисов ги върна отново на работа.

А в края на годината започна акция олигарх, която прати зад решетките семейство Баневи, а Арабаджиеви се издирват от Интерпол.

За жалост имаше и убийства, извършени като по сценарии за холивудски трилър. През 2018 г. две големи катастрофи ни потопиха в скръб, но и извадиха наяве проблемите и корупционните схеми в живота ни. Добра или лоша, тя вече си отива. За 2019 г. нека да си пожелаем повече добри новини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
5
 
6
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Без 2 милиона евреи, без 2 милиона *** (1.5 ли 2.5 - по засекретено и от евреите!) и без 1.5 турци - остават 1.5 българи. Заради тях се провежда широкомащабния геноцид. Официално признание на дявола яхве че българите са божия народ!
220
1
 
13
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Не е само герб всичките са в кюпа без изключение
219
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз си мисля, че циганорите ще завземат България. .Е и? Нали сичкото патриот твърди, че в България всички са българи. *** просто са поцигaнчени българи, но преди всичко българи.
218
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Додо, то твоето сърце по-широко от Ердогановото бре....България е там където действат българските закони. Само да ти кажа, по-малка е отколкото се вижда на картата...
217
3
 
16
 
! Отговори
Американец преди 5 години
Всичко върви по план
216
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако руските бандити получат български паспорти,с България е свършено за няколко часа.
215
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе не си мислете че руснаците са някакви хрисими херувимчета...Я вижте някой друг съвременен руски филм и си отворете очите какво е бандит и бандитизъм,какви изверги има там,какви *** са се навъдили.Там където човешкият живот няма никаква стойност.А пък какви пияндурници има там,А?
214
12
 
17
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Няма проблем че ще изчезнем. Важното е, че имаме демокрация. През лошия комунизъм имахме бум на раждаемостта, но нямаше демокрация.
213
8
 
11
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"Паднахме под 7 млн.,"===============Не, не сме. България е там, където са Българите! Те живеят в много географски точки, част от които са Българско Землище, но по волята на Новия Световен Ред сега са извън България - Западните НИ Покрайнини, Вардарска и Егейска Македония, Северна Добруджа...Бесарабия, Банат, Украйна, САЩ, Канада и т.н. В ерата на пробуждане на националната свест на Европейските Християнски народи все повече Българи зад граница ще осъзнават корена си и ще се гордеят с него!
212
1
 
6
 
! Отговори
Не бе преди 5 години
До А беСлед 20-30 години Доган ще е гушнал букета.
211
3
 
24
 
! Отговори
Ран-Ът преди 5 години
Пет милиона, не повече.
210
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ни завеща 2018-та?ДА ГО ДУ.АМЕ.
209
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията засяга само и единствено проблема с изчезването на българите!Но виждам ,по коментарите на някой ,че руснаците и за това са виновни!Напълно заслужено изчезваме като народ!
208
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 226 Не е вярно ,пак щяхме да съществуваме като държава ,но с 30-40 г.по-късно!Както знаеш от историята Османската империя се разпадна!
207
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие какво очаквате, чалгари и мутри, мма бойци и мързеливи девойчета кибичещи по-цял ден пред огледалото фейсбоклук, деца с ноктенца и силикон не се гледат нали... .Хайде да ни е честита нивата деградация .
206
6
 
21
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До Русофил:Руския народ е народ, към който трябва да изпитваме уважение и от сърце да им желаем по-добри дни, защото имат нужда! Русия е била велика империя, с християнска ценностна система и блестящи перспективи, поради което стават мишена на юдеоционистите, които им спретват болшевишките революции от 1905 и 1917 и ги разрушават до степен такава, че и до ден днешен са в морална и материална разруха. Същевременно, не бива да забравяме, че ние, Българите сме много по-стар народ и цивилизация.
205
14
 
8
 
! Отговори
Русофил преди 5 години
До ДодоЗа Русия и братята ни руснаци не съм съгласен с теб! Руснаците всъщност са ни създали нас като държава, защото ако не ни бяха освободили от турците днес нямаше да им България!
204
0
 
7
 
! Отговори
тоти преди 5 години
Едва ли тези събития са интересни за всеки,който връзва двата края,а камоли че се топим,като всички сме смъртни и ми дреме след мен ка,кой къде ,накъде се е запъти.А що изобщо има граници,държави,май самата цивилизация вече не се интересува от това,а къде по добре иска да иде и да си развива бизнеса кой как иска,но мързеливците трудно ще намалеят,а след роботизацията те се увеличават все повече и повече и парите няма да са нужни на човечеството а всяка жаба ще си знае гйола .
203
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що Доган, аз си мисля, че циганорите ще завземат България. По реално ми звучи.....Я се разходи навън да видиш какво става...
202
1
 
5
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Всичко е чудесно,вървим уверено напред!Само има една малка подробност-пътят е без изход и краят е след двайсетина години,когато за българите ще стане невъзможно да живеят в страната си и ще избягат окончателно(който може) или ще измрат....Да му е честита на Доган личната държава Доганистан,най-вероятно.