Откраднаха катализаторите на две линейки в Монтана

Автомобилити били паркирани в двора на Спешната помощ
31 яну 2019 12:52,
11
Откраднаха катализаторите на две линейки в Монтана
Снимка: архив "Булфото"

Крадци са демонтирали и отнесли през миналата нощ катализаторите на две линейки "Ситроен Джъмпер", които били паркирани пред Центъра за спешна медицинска помощ в двора на държавната болница "Д-р Стамен Илиев" в Монтана, съобщиха от МВР.

Още по темата

Криминалисти от дирекцията са направили оглед на линейките и са разпитали свидетел по случая. Образувано е досъдебно производство, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
18
 
! Отговори
бг работа преди 5 години
Същата история и при мен. За една нощ-моята и още 3 пежа, дизел в района, ги откраднаха. Само аз съм ходил до районното и съжалявам, че си загубих времето и това на дежурния там. Писахме, писахме, писахме....след около месец ти отговарят с писмо за ниска обществена опасност.По-късно едни моргаджии, разправяха, че е цяла схема и заминават за зап.Европа някой от запазените екземпляри. А крадеца и да го хвана под колата, не трябвало да му чупя ръката, щото щял да ме съди! Ама не го знам кой е!
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И понеже катализатор на цени от авто морга е под минимална работна заплата не се образува нищо.Е като нов е по-скъп ама аршина е различен.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тази линейка се движи без катализатор, ГЕРБ предлагат глобата да е 3000 лева.
6
3
 
13
 
! Отговори
снайпера преди 5 години
Врачани са били сигурно, с диамантени въженца ги режат
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Линейката спира да се движи, докато не й монтират катализатор. Ако на другият ден пак го откраднат, пак спира да се движи. Така твърдят, че трябва да бъде едни дето пишат закона за движение по пътищата във всичките му разновидности. Пишат го така заради грижата за здравето на хората, т.е. без линейки ще сме по-здрави.
4
3
 
24
 
! Отговори
ужас преди 5 години
Такова нещо и е африканска *** няма да се случи ,но в страна която е европейски ЧЛЕН става !
3
2
 
26
 
! Отговори
80 % ли ??? преди 5 години
И точно когато най-много им трябва линейката и душицата им бавно излиза и се гърчат в адски мъки ...да позакъснее малко . И за тези които са откраднали и за тези които ги крият ...
2
4
 
24
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Е, нали пък на ченгетата им вдигнаха заплатите. Защо трябва и да работят. Те освен да се крият в храстите и да дремят в патрулките, друго не правят. Сами трябва да се оправяме.
1
2
 
29
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Същото се случи и на мен когато споделих с познат полицай отговора беше, че и да ги хванат ще се окажат стари познайници наркоманчета и нищо няма да им направят. На въпроса ми какво да правя, ако ме спрат и проверят отговора беше вдигане на рамене. Та за това питам сега като ги спрат ще ги глобят ли за замърсяване на въздуха или от МВР ще им дадат извинителна бележка.