Тежка верижна катастрофа на "Струма", много ранени и поне един загинал

Причината за пътния ад е гъстата мъгла, видимостта е на 10 метра
Обновена: 5 фев 2019 13:09 | 5 фев 2019 08:47, Александър Попов
198
Тежка верижна катастрофа на "Струма", много ранени и поне един загинал
Кадър: Нова тв

Над 20 автомобила са участвали в тежка верижна катастрофа тази сутрин на магистрала "Струма". Пътният инцидент е станал на детелината в района на Дамяница в посока София, близо до Сандански, а към мястото на инцидента са се насочили пожарни и линейки от цялата област.

По първоначална информация поне един човек е загинал, има и много ранени. Жена е с ампутиран крак, а на място пожарникари вадят хора от смачканите автомобили.

Загиналият е излязъл от колата си и се е опитвал да спре движението, но е бил блъснат от автомобил, съобщават от полицията.

Кметът на Сандански Кирил Котев съобщи, че причината за пътния ад е гъста мъгла, заради която видимостта в района е по-малко от 10 метра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътищата убиици на Боко
170
1
 
0
 
! Отговори
Наум преди 5 години
Скоростта убива!! Хора карайте внимателно пътят е перфектен но не е нужно да карате с 90/100 км в такава гъста мъгла ... за четвърт от секундата става белята..
169
1
 
0
 
! Отговори
Крис преди 5 години
При така мъгла трябва да се кара много бавно и внимателно!!! Дори и пътя да е нов и колата ти да е с нови гуми и нов модел няма значение ..
168
2
 
1
 
! Отговори
Петьо Линов преди 5 години
Магистарала е хубава и нова там винаги пада мъгла този път найстина е била много гъста и изненадващо се случват кофти катастрофи.. Карайте много внимателно дори и да сте с нови коли ..
167
1
 
0
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Карайте с повишено внимание при тази гадна мъгла и то толкова гъста ... понякога от много бързане не се стига изобщо ... Пътят изглежда нов и хубав и ако каращите са били с по -ниска скорост можеше да се избегне това меле
166
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
набили спирачки посредата на платната и какво очакват да стане, нека си понесат последствията. За тях няма ли аварийна защо не са намалили а са спрели?При мъгла се кара със съобразена скорост а не да спираш на платното. Като не се вижда толкова да са спрели в аварийната. А този гл-----к сам си е виновен че е блъснат с какъв акъл излиза на платното при мъгла мн ясно че никой няма да го види. Това се казва естествен подбор и огромна тъпота!!!!и престанете да наричате тъпотата героизъ
165
2
 
2
 
! Отговори
Пак други виновни!? преди 5 години
Сега мъглата виновна, а защо още не са монтирани информационните табла? Модерна магистрала, а без информация!? Ако хората бяха информирани навреме, това нямаше да се случи!
164
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 173 - спирачният път на средностатистически автомобил със скорост от около 35 км/ч е около 12 м/с... ако имаш калкулатор смятай... понякога има участъци, в които от нищото изниква мъгла, на автомагистрала много трудно да докараш 10 м спирачен път... но едва ли е за пръв път на това място има мъгла т.е. на повечето минаващи им е било известно и все пак у нас всеки си кара както иска и си мисли, че на него няма да се случи или е толкова добър, че ще избегне... затова по пътя е ад...
163
1
 
1
 
! Отговори
милиция преди 5 години
Мъглава е имало винаги,но навремето нямаше *** зад волана като сега!Кара се бавно и внимателно а не като *** и посла кво сана?
162
3
 
7
 
! Отговори
Линчо преди 5 години
Карайте по-внимателно бе хора ... за къде бързате?! Имате хубави пътища, при мъгла е много опасно
161
4
 
3
 
! Отговори
Заралията преди 5 години
Уникален път! Това е спасило хората от нещо по-лошо ... дано да оздравеят хорицата! При мъгла карайте по-внимателно
160
6
 
3
 
! Отговори
Лазката преди 5 години
Нямам думи! Пазаете се и карайте по-внимателно при мъгливо време... премиерът направи страхотни пътища иначе, иначе можеше и по-зле да е !
159
4
 
2
 
! Отговори
Тариката преди 5 години
Потресен съм ... как може толкова невнимателно някой да кара? Имаме хубави пътища, при мъгливо време поне се пазете бе хора
158
4
 
2
 
! Отговори
Калата преди 5 години
Всичко е заради мъглата - това е причината, убеден съм. Просто пътят е наистина топ и всичко друго са разни конспирации
157
4
 
2
 
! Отговори
Милко преди 5 години
Много жалко! Да се кара по-внимателно при мъгливо време. Ами ако пътят беше гаден? Можеше наистина както казва колегата да е още по-зле ...
156
4
 
2
 
! Отговори
Лилчо преди 5 години
Жалко! Добре, че пътят е наистина качествен, защото можеше да е още по-зле .... дано ранените оздравеят по-бързо
155
5
 
3
 
! Отговори
Злати Златков преди 5 години
Пътят е идеален - днес минавах през него, само мъглата е виновна за тази тежка верижна катастрофа...
154
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винетката важи и за ония свят.. Най-бързо се стига с някой от пътищата на Бойко
153
2
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
в булгари стан каквито и закони правила и контрол да има накрая всичко опира до манталитет има два начина да си научиш урокатрудния и много труднияучастниците в това мелле е ясно че държат да си научат урока по много трудния начин
152
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАГИСТРАЛИТЕ НА СМЪРТТА