Зайков следял Милена поне месец преди убийството

Убитата жена се страхувала, но не подала сигнал в МВР
12 май 2019 09:50, Петя Славова
70
Зайков следял Милена поне месец преди убийството
Снимка: Bulgaria ON AIR

Минимум месец загиналата фризьорка Милена Шишкова е била следена от убиеца си Стоян Зайков-Чане. От него още няма и следа, въпреки че МВР използва дронове и хеликоптер, за да го търси. Допусна се, че може дори да е сложил край на живота си.

Според една от версиите на разследващите, Милена се оплаквала на сестра си Славяна, че вижда следи от обувки в банята.Двамата със Стоян имат дълга връзка и имат общо дете - синът им Стивън. За последните 2 години те често се събирали и разделяли, но големият разрив в отношенията им настъпил преди 2 месеца, пише "24 часа".

Милена споделила на сестра си също, че изпитва страх от Стоян, но така и не подала жалба в полицията и прокуратурата. Двамата имали и общ бизнес - погребална агенция.

Още по темата

По време на убийството, Стоян завел детето си дядовата му къща. Стоян тръгнал към дома на Милена, но тя била сменила ключалката. Затова и влязъл в къщата след като разбир прозорец с отвертка.

Сестра й твърди, че не е имала любовник, а просто е работила от сутрин до вечер. Подстригвала е много хора.Преди да я застреля  2 пъти  в главата, Стоян нанесъл множество удари на Милена. По-късно изнесъл тялото й на 15 метра пред дома й, където го захвърлил. Там се губят и следите му.

Загиналата бе намерена в петък сутринта. Стивън се събудил, видял, че баща му го няма. Отишъл до къщата на майка си, но попаднал на кръвта в коридора и се обадил на леля си. Славяна подала сигнал в полицията, а криминалисти открили тялото. До него имало бутилка с боеприпаси.

Двама души са съобщили в полицията, че са видели Зайков. Единият е казал, че го е забелязал в гората до Костенец, а другият - до Елешница.

Органите на реда обясняват, че са затруднени, тъй като през последната година той не е ползвал мобилен телефон и не могат да се видят местата, на които е ходил.

МВР обясни, че проверяват периметър от 14 километра около Костенец. Издирват го и около район  Горна Василица, където Стоян имал наследствен имот. Зайков има няколко присъди за кражби и унищожаване на чуждо имущество. Бил е в затвора. Сред първите му престъпления е ревност. Запалил стълбите пред дома на жена, която го отхвърлила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
13
 
! Отговори
psiholog преди 4 години
ами тия ляли нали харесват лоши момчетатака че ще търпят лоши работиДа си беше взела счетоводителама щеше да му вика *** и нещастника затворника е пич и готинтова е положението
28
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За голямо съжаление пореден пример за това че хората които не ги интересува как ще свършат важното е да причинят болка или погуба на хората които мразят или считат че са ги засегнали та този тип хора се увеличава...голямо предизвикателство и риск и опасност за настоящите и бъдещи родители...работете с децата си..
27
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 34 Ами претърпях тежка раздяла с жена си заради именно изневяра от нейна страна, но не съм й посегнал нито веднъж- просто се разделихме и след това една година не бях на себе си....мислех че живота ми е свършил, но времето лекува.
26
4
 
22
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Аа те жените си падат по лоши момчета!
25
2
 
4
 
! Отговори
Joe преди 4 години
До Анонимен 29Я пак се върни и прочети, че нещо се газираш излишно
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 26 какъв кремък, каква лабилна психика бе? Тоя е чист престъпник лежал в затвора. Искаш да ми кажеш че аз като съм с лабилна психика ще пребия жена си или ще я убия ако разбера че ми е изневерила? Такива хора се пропиват от мъка разделяйки се с жените си, а не ги пребиват или убиват.
23
5
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОВА Е БЛАГОДАРНОСТТА МУ, ЧЕ ГО Е ДАРИЛА С ДЕТЕ!
22
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ти е изневерила, да ходи при онзи, дето се е бодяла с него. Той да й бере кахъра. Или сме тандем, или не сме. Прав й път. А не да я убиваш. Тя не е твоя собственост, нито ти нейна. Всичко друго говори за парапсихични проблеми.
21
6
 
24
 
! Отговори
Joe преди 4 години
До Анонимен 23Каква изневяра, пич??? Те са били разделени отдавна. А и дори да ти е изневерила, има развод, има раздяла. Ама нали ти е насаден комплексът, че щом ти изневеряват не си достатъчно мъж и тръгваш с ятагана да се доказваш. Къса пи***ка не става дълга с убийство, мъжки!
20
1
 
21
 
! Отговори
Пфф преди 4 години
До Анонимен 14Ама като ти е изневерила или не може да се гледате, се разделяте и кой от къде е. Не се убивате и пребивате.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 24 Ако не си примaт, а цивилизован човек, след изневяра на жена ти се разделяш с жена ти и толкова. Какъв бой, какви убийста бре?
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От полицията никой него търси.Все пакпразници.Има празни села.Може дастсне някъде кмет и така спокойно дадочака пенсия.Дунапрените ще обявътнякаква версия и... пак така.
17
13
 
16
 
! Отговори
Joe преди 4 години
В потрес съм от коментарите. Част от вас не са свалили потурите и духовно са още в пред,елите на Османската империя.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
14, Значи оправдаваш убийството на тоя заради изневяра..ако е имало такава от страна на жената? Ти си болен, лекувай се.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А при родителите/брат му пробвахте ли да потърсите? Казвам щото на родната милиция и е трудно да прави такива изводи. Техните специалности да са охраняват дупетатите от народната любов, да клечат във храстите, да пръскат със спрейове и да манифестират за увеличение на заплатите.
14
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 14 Ти си за затвора директно с такова мислене, бе ***!Мъж ти го казва!
13
4
 
10
 
! Отговори
прав си преди 4 години
До Анонимен 11В Бг винаги жертвата сама си е виновна.
12
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е в днешните жени. Прекалено нaгли, никакви ценности, мислят си че могат да изневеряват, после ти се смеят в лицето - е как да постъпиш с такова същество? Или бой, което е лекото наказание, или на който не му издържат нервите...
11
3
 
18
 
! Отговори
Зайо Байо преди 4 години
"Органите на реда обясняват, че са затруднени, тъй като през последната година той не е ползвал мобилен телефон и не могат да се видят местата, на които е ходил."Абе не познавам погребален агент, който да не ползва мобилен телефон. На него това му е бизнеса, да урежда разни неща по телефона. Полицията да вземе да си свърши работата и да му издири мобилния телефон!
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВР както винаги е безсилно. Ако не получат данни от мобилен оператор или сигнал от свидетели, нямат никаква идея какво да правят. Единствено могат да се крият по храстите и да снимат.