Зайков следял Милена поне месец преди убийството

Убитата жена се страхувала, но не подала сигнал в МВР
12 май 2019 09:50, Петя Славова
70
Зайков следял Милена поне месец преди убийството
Снимка: Bulgaria ON AIR

Минимум месец загиналата фризьорка Милена Шишкова е била следена от убиеца си Стоян Зайков-Чане. От него още няма и следа, въпреки че МВР използва дронове и хеликоптер, за да го търси. Допусна се, че може дори да е сложил край на живота си.

Според една от версиите на разследващите, Милена се оплаквала на сестра си Славяна, че вижда следи от обувки в банята.Двамата със Стоян имат дълга връзка и имат общо дете - синът им Стивън. За последните 2 години те често се събирали и разделяли, но големият разрив в отношенията им настъпил преди 2 месеца, пише "24 часа".

Милена споделила на сестра си също, че изпитва страх от Стоян, но така и не подала жалба в полицията и прокуратурата. Двамата имали и общ бизнес - погребална агенция.

Още по темата

По време на убийството, Стоян завел детето си дядовата му къща. Стоян тръгнал към дома на Милена, но тя била сменила ключалката. Затова и влязъл в къщата след като разбир прозорец с отвертка.

Сестра й твърди, че не е имала любовник, а просто е работила от сутрин до вечер. Подстригвала е много хора.Преди да я застреля  2 пъти  в главата, Стоян нанесъл множество удари на Милена. По-късно изнесъл тялото й на 15 метра пред дома й, където го захвърлил. Там се губят и следите му.

Загиналата бе намерена в петък сутринта. Стивън се събудил, видял, че баща му го няма. Отишъл до къщата на майка си, но попаднал на кръвта в коридора и се обадил на леля си. Славяна подала сигнал в полицията, а криминалисти открили тялото. До него имало бутилка с боеприпаси.

Двама души са съобщили в полицията, че са видели Зайков. Единият е казал, че го е забелязал в гората до Костенец, а другият - до Елешница.

Органите на реда обясняват, че са затруднени, тъй като през последната година той не е ползвал мобилен телефон и не могат да се видят местата, на които е ходил.

МВР обясни, че проверяват периметър от 14 километра около Костенец. Издирват го и около район  Горна Василица, където Стоян имал наследствен имот. Зайков има няколко присъди за кражби и унищожаване на чуждо имущество. Бил е в затвора. Сред първите му престъпления е ревност. Запалил стълбите пред дома на жена, която го отхвърлила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
естествено, жената е виновна, че си е избрала този мъж. Заслужавала си е съдбата - това само в бг може да е. Докато не се махне това мислене, все ще има убити жени
8
1
 
26
 
! Отговори
смех преди 4 години
а криминалисти открили тялото. До него имало бутилка с боеприпаси.-това ме изкефи най много-пулицър за журналиста-хахахахаха
7
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичаме лоши момчета... Тръпка да има... Свестните са скучни.... Сметката винаги идва, уважаеми дами! Безплатен обяд няма! А това в главата - или го имаш, или не, уважаеми празноглавки, ползващи главата само за равновесие.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много *** в тази държава. Този *** за една минута не е помислил за сина им.Примитивни малки душици.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След всичко казано, още ли има някой в тази "територия", казвам го така, защото държава, всички виждаме че няма, включително и от господата специалисти по право, конституционни съдии и прочее, че е уместно да се въведе предложението, да няма превишаване пределите на неизбежна отбрана, когато някой влезе в дома ти, без значение дали е с взлом или не. Не може собственикът на жилището да търси нож, ако нападателя е с такъв, за да дуелират.
4
1
 
25
 
! Отговори
Тъй, де! преди 4 години
От една година се е готвел да я бастиса. Престъпен ум.Жалко за момчето им. Вече е без майка и с баща убиец!
3
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди да тръбите за поредното домашно насилие/ макар че те не са живели заедно/ , замислете се уважаеми дами. Жертвата си избира за мъж отявлен престъпник, лежал в затвора, при раздяла с една от бившите му правил опит да и запали апартамента. Целия град го знае с агресивното му поведение, побоища и кражби. Въпреки това тя го харесва, ражда му и дете...Е, когато жената има такива критерии за мъжете, тя няма право да се жалва от насилие. В случаят краят е жесток, но едва ли е могло да бъде и друг
2
3
 
10
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Из ония дни се зачетох в една бг-книжка , от времето на края на соц-а, (Възпитаните трупове пращат писма) и авторът много задълбочено разнищва "новите" ценности. И лозунгът "щом *** бии *** обича" е бил и продължава да е на дневен ред.
1
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тези домашни насилници са навсякъде. Откъде дойдоха всички тези психопати - сигурно от проповедниците на "И аз съм ял шамари, но нищо ми няма"...