Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
56
 
! Отговори
Защо непрекъснато преди 4 години
се внушава, че фермерът е гонил крадеца с цел да го прегази? Това е недопустима инсинуация!Човекът ги е подгонил с цел да ги залови, а те са побягнали в различни посоки и са се скрили. Той не е видял, че сред растителността пред автомобила му е клекнал един от крадците и го е блъснал. това е истината!
149
1
 
60
 
! Отговори
Качиха интервю преди 4 години
с кмета на Белозем. Той казва, че тези са ходили да крадат и нафта. Когато охранителят отказал да им даде информация относно това кога ще има доставка, те го пребили! Такъв е начинът им на мислене - те да крадат, а българите да стоят със смирено наведени глави. Очаквали са фермерът от Кипър да гледа как крадат люцерната му и да не предприема нищо!
148
0
 
64
 
! Отговори
Чухте ли преди малко преди 4 години
какво каза един от индийците пред ТV-репортерката? "Пуснат ли го, фермата гори!"С други думи, той се чувства в правото си да нарежда на прокуратурата какво да прави и дали да освободи кипъреца!Когато им казват, че наглостта им е станала недопустима, те протестират.Законът казва, че частната собственост е неприкосновена. Защо тукашните индийци слагат себе си над закона? И как описват случилото се? "Няколко момчета отишли да търсят люцерна за конете" - Къде я търсят бе? В чужд имот,нощно време
147
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
започна се
146
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Земята беше подарена от ГЕРБ, СДС и ОП на гърци и турци и ромите са прави.
145
0
 
54
 
! Отговори
Дядо от село преди 4 години
Подкрепям фермера! Аз бих постъпил по същия начин ! Дали се краде крава от него , или се прави въоръжен обир от банка , е едно и също ! Къде е закона ?! Жална ни работа ...
144
1
 
13
 
! Отговори
OFF News преди 4 години
То така и така в тая държава всичко е ,,мижи да те лъжа'',ами поне от Приватизацията да бяха дали по една пушка на семейство.А то бонове-монове,книжки разни,акции и други ала-бализми,и накрая резулта Ветковци и такива подобни като него където не можем да се изчистим с деситилетия от тях....Време е ,не е за чакане..
143
1
 
37
 
! Отговори
Работещ българин преди 4 години
Искам данъците ми ,да отиват за строителството на нови затвори , а не за Ф16 самолети , от които нямаме нужда ! Ние не сме агресори ! Искаме ефективни присъди ! Господа управляващи , писна ни ! Моля ,събудете се !!!
142
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла България (нормалната част от нея) подкрепя този човек, докторът, който уби Плъха и всички като тях. Когато законите не работят - провидението идва. Майка ВИ!
141
0
 
50
 
! Отговори
Малкият Мук преди 4 години
Димитракис Пирилис ............Главен Прокурор на Република България.Такива трябва да са и прокурорите,и заместник прокурорите. Скоростни присъди за всички закононарушители.И подкупните ,,некорумпирани'' съдии сами ще напуснат Системата,понеже ще ги грози дългогодишен затвор.Така се оправя държава,а не с издаване на 10-20 неефективни присъди. С 14 присъди и продължава да мародерства по нощите. ..Каква Държава е това бе ? Алоооо .... Министерството на Правосъдието питам ????????
140
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да купуваме Ф16 нека почнем да строим затвори! Ф16 няма да ни пази от престъпниците а отвън заплаха за България няма! Проблемът в престъпността в България (ромска, турска или българска) е вече нетърпим!
139
0
 
48
 
! Отговори
ta0mi преди 4 години
Това да им е за урок на крадците! Щом присъдите не са го вразумили, по-добре завинаги да изчезне от лицето на земята!
138
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До vargпри лошият комунизъм,защо *** не крадяха бе демократи *** ?При "комунизма" крадяха всички заедно с ромите! Сега крадат само бившите 'придворни' на правешкия ром и ромите!
137
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Малкият Мук 139Може би си прав! И без това сме си назад във времето, какво ли ще ни стане ако почнем по каубойски. (Ще викаме на ромите индианци и мексиканци) Можем и пирати да си създаден, черноморски с бради и крак от дървен стол вместо крайник, с черешови топове и джапанета. Ще трябва първо да излезем от ЕС иначе няма да стане работата!
136
0
 
29
 
! Отговори
Малкият Мук преди 4 години
Ей на такива да се дава Граждансво,хора уважаващи и прилагащи Закона и порядките в Държавата.То ва е критерий за Гражданският дълг и отговорност към закона.Това е пример на Законодателството в държавата.При приемане на закон за личното оръжие,престъпноста ще намалее до минимум,а населението бързо ще се редуцира обратнопорпорционално,с положителен резултат.
135
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, нали неизбежната самоотбрана вече НЕ е наказуема?
134
0
 
38
 
! Отговори
аз преди 4 години
Аплодисменти за фермера! Редно е да получи и пенсия за заслуги към държавата.
133
0
 
41
 
! Отговори
Малкият Мук преди 4 години
В Дивият Запад е имало закон,специално за крадците на коне и едър ***.Ако някой е бил издирван за такова престъпление от Закона,и официално са го издирвали с брошури ,,WANTED'',абсолютно всеки е имал правото да го убие където и да е,когато и да е,от който и да е.Само е трябвало да се извика местният Шериф да констатира личноста.И тогава гражданинът си е взимал паричната награда,и се е прибирал доволен в къщи при семейството си,с идеята за добре свършена работа.Имало е професия Ловци на Глави
132
1
 
45
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Свършил е работата на скапаната ни и жалка държавичка...Тези отпадъци с по над 10 присъди е трябвало да бъдат обесени още след третата присъда....
131
0
 
30
 
! Отговори
до 129 преди 4 години
Моля Ви, не обиждайте, го.ве.дата. Това са си съвсем осъзнати животни.