Близки на убитото в Сотиря дете ще съдят медиците, не му оказали помощ

Лекарят в линейката се качил до шофьора, заяви бабата на детето
17 авг 2019 13:20, Красимир Ангелов
213

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря искат да съдят лекарите, защото не са оказали помощ на детето им минути след трагедията. Репортерът на Bulgaria ON AIR Благой Цицелков се срещна с тях часаве след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов.

Още по темата
Семейството призовава за справедливост. По думите на близките детето било качено в линейката, но не му била оказана никаква помощ.

Те разказаха пред камерата на Bulgaria ON AIR, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете. Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата.

Детето беше нападнато в сливенското село Сотиря. То бе открито захвърлено на входа на селото в изключително тежко състояние и транспортирано с линейка до болницата в Сливен със следи от множество наранявания, с травми на черепа и на гръдния кош.

Предполагаемият извършител на зверското убийство и изнасилване Мартин Трифонов в момента е на лечение в Сливенската болница, тъй като при преследването му е прострелян на 2 места в крака. Той е уцелен от полицейски куршуми в лявото бедро и дясната подбедрица.

От прокуратурата посочиха, че задържаният не е дал обяснение за случилото се. Мотивите за бруталното престъпление остават неясни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
11
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само Спешна помощ, ами цялат "здравна реформа" е направена, за да бъде унищожен българина!Съвсем отделен е въпроса, че в случая се акцентира върху Бърза помощ, а не върху избирателят на ГЕРБ, извършил гнусно и чудовищно престъпление!Ромският етнос се толерира, издържа от данъците на хората, а подобни престъпления явно се смятат за нещо нормално от българския съд, след като убиеца е пуснат, след като е извършил блудство преди време!
88
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В.И дори да е антисоциален или психично болен, това чу.до ви.ще пак НЯМА право да посяга и убива беззащитно дете! Убиецът НЯМА оправдание за престъплението си - този НЕ е човек, този е СКО.Т !!!!!
87
10
 
64
 
! Отговори
1 преди 4 години
Убиецът е беден безимотен и безпаричен римлянин и семейството на детето, което е от същия ентос иска да вземе едни пари от тази трагедия.Версията за виновните лекари,най-вероятно е генерирана в нечия алчна адвокатска глава, а целта е някой да бъде оскубан при тази трагедия.Надали ще мине, ама ще се пробват.
86
5
 
87
 
! Отговори
Циник преди 4 години
И аз (ей богу) не съм фен на ромите... Но представете си през какво е минало 7 годишното дете (па нека да е ромче), казвало до последно - бабо... бабо.. Настръхвам..Имайте малко сърца..
85
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спешна помощ няма...Да не ви се налага да ползвате Спешна помощ!Половин час се обяснява по телефон 112 за какво точно се обаждате, после чакате още час, докато дойде линейката, идват фелдшери без желание за работа с раздрънкани линейки и без апаратура!
84
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е справедливо да се обвиняват лекарите. Разбирам мъката на майката и бащата на пострадалото и убито тяхно дете ( да почива в мир това мило и изстрадало дете!), но защо те са оставили детето си само и при баба и дядо? И все пак, тази майка е в правото си да иска справедливост! Хора, имате малки деца, НЕ ги оставяйте сами - самички! Когато ги водите на училище, бъдете с тях! Когато ги взимате- също! Също, когато отивате до магазина! Малките ви деца НЕ се оставят БЕЗ ВАШИЯ НАДЗОР!!!!
83
12
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е корупцията. Предостатъчно пари има за интеграцията на ромите. ГЕРБ харчи по 25 милиона за обществени поръчки, по статистика на държавната агенция за обществените поръчки. Всички виждат "качеството" на ремонтите и построеното. Моста в Дупница падна от запалени 100 чувала за ***. 20 милиона на ден се крадат. Чисто. Ако не крадат 10 дни, ще има пари за училища, за учебници, ромите могат да се интегрират и да имат работа. Необходимо е ГЕРБ да спре да краде 10 дни и парите са осигурени.
82
9
 
45
 
! Отговори
т.н. лекари преди 4 години
по цял свят са просто едно гнусно, крадливо, алчно и корумпирано племеслед банкерите лекарите са наи-верните подръжници на юдо-масонския глобализъм и толерастия
81
27
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абре колко са платили Бесните Стари Пенсии за обучение на бабите да могат да цъкат на клавиатура и да станат форумни ***? За един приятел питам?
80
8
 
75
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Това е изнасилване и Убийство на едно малко дете в първи клас - Това е Ужасяващо!!!- Дори в Ислямска Държава и в АЛ Кайда -щяха да му отрежат главата незабавно пред всички - !! Там на такива не прощават!!Само едно Асоциално Неграмотно и Първично в мислите си Чудовище би могло да направи това !
79
16
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случаят е атрактивен и става за отвличане вниманието на населението от гербераската простотия и некадърност! 3 милиарда за 8 самолета! Тайван - 8 милиарда за 86 самолета!
78
34
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детето е отишло да си купи сладолед! Ако БСП бе на власт, в магазина нямаше да има сладолед, за тоалетна книга да не говорим! Тогава детето щеше да си стои в къщи край огнището, да вари с баба си компот от бурени за зимата и щеше да е добре! Най много скота да посегнеше на някоя козичка.
77
18
 
46
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПО ПАСПОРТ ЯНКО МАРКОВ НО Е ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ТОДОР ЖИВКОВ ВКАРВА В БЪЛГАРИЯ ОТ РУМЪНИЯ И ГЪРЦИЯ 300 ХИЛЯДИ ОТ ТОЗИ ЕТНОС ПО ЗАПОВЕД НА СССР !!! ДО ТОГАВА В БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ СА БИЛИ СУПЕР МАЛЦИНСТВО!!!ТЪЙ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НОСЯТ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОБЛЕМА С ТОЗИ ЕТНОС В БЪЛГАРИЯ ТЕ ГИ ВНЕСОХА ТУК!
76
10
 
40
 
! Отговори
ЕК преди 4 години
Ще настояваме за за повече пари от Брюксел за интеграция на дромите! Явно тези не са достатъчни! Само за купуване на избори тази година са ни нужни 50 милиона евро!
75
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеНСпешната помощ и в София е на същото ниво. Лично съм присъствал на място, където се чакаше линейка на главен булевард в София в продължение на половин час и то при слабо движение. И знаете ли какво стана? Накрая се отидоха на грешен адрес!А като ги набият, винаги по телевизията разправят как са отишли за 5 минути!
74
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всичко ГЕРБ са ви виновни кафеви и червени нещастни мързеливци!!!!
73
12
 
47
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До валБОРИСОВ Е ГЛАВНОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ!!! ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ОТ ТОЗИ ЕТНОС СЪС ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА 10 ГОДИНИ СА 1000 ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БОРИСОВ СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА!ГЛАВНИЯ ПРЯК ПРЕСТЪПНИК И ОТГОВОРНИК ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ Е БОРИСОВ И ТОВА ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ! БОРИСОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И УВЕЛИЧИ БЕЗРАБОТИЦАТА А ОТ ТОВА ПРЕСТЪПНОСТТА СКАЧА!!!БОРИСОВ Е ЧИСТО ЗЛО ТОЙ ЗАТРИ И ТОВА МОМИЧЕНЦЕ !
72
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромският хелзински комитет вече е ходил при опечалените и ги е подучил да съдят лекарите/който нямат никаква вина/ ,а не убиеца-защото си е от техния етнос.Излиза че...направи добро за да изядеш л***йно....Само ромски лекари да ходят по маалите населени с тези.Да видим кого ще съдят и бият.
71
12
 
48
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ЩЕ ТЬРСИТЕ УЖ ЛОШИЯ СОЦИАЛИЗЬМ СКАЧАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ НЯКОЙ СТАНАХА МИЛИАРДРИ ДРУГИ НА РЬБА ИВАН ОСТОВ ПРИВАТИЗИРА СТРАНАТА ЗА 1 ЛЕВ ЗАВОДИТЕ НАРЯЗАХА НА СКРАП КУНЕВА ЗАКРИ 1 2 3 4 БЛОК НА А Е Ц КОЗЛОДУЙ ДОЙДЕ ЦАРЯ ИЗЛЬГА НИЩЯЛ ДА ОПРАВИ СТРАНАТА НИ А ПРИ СОЦА ИМАШЕ РЕД НЯМАШЕ ГЛАДНИ НЯМАШЕ ЖАДНИ АТАКИВА КАТО МАРТИН СЕВЕРИН ГАСТЕРА УБИЕЦА НА ДЕНИЧКА СМЬРТ
70
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП и феновете им са виновни , елементарно е. Те създадоха гетата..