68-годишният блудствал с момичето в Сотиря ѝ посегнал и преди месец

Тийнейджърът заловен след бягство, няколко пъти са го спипвали за кражби
Обновена: 31 авг 2019 12:49 | 31 авг 2019 12:45, Камелия Цветанова
113
68-годишният блудствал с момичето в Сотиря ѝ посегнал и преди месец
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единият от нападателите, опитали да изнасилят 8-годишно момиченце в Сотиря, е блудствал с детето и преди един месец.

Тя не смеела да се оплаче, защото той заплашвал, че ще й пререже гръкляна. Това каза пред Нова тв майката на момичето Цвета Атанасова.

Именно тя успяла да предотврати изнасилването на дъщеря й в петък, след като случайно видяла как момче на 15 и мъж на 68 години я нападат в близост до дома й.

По-възрастният мъж бил съсед на семейството на жертвата, в което има общо пет деца. Преди няколко месеца се бил настанил в барака.

Другият посегнал на детето  - 15-годишният, е успял да избяга от местопрестъплението, но малко по-късно е заловен от полицията, съобщи  кметът на сливенското село Димчо Георгиев.

Още по темата
Нападението над детето, което разтърси Сотиря само две седмици след жестокото убийство на малката Кристин, е извършено в петък следобед.

"Когато получихме сигнала, по-малкият нападател беше избягал. Впоследствие полицията го хвана. Повече подробности ще дадат отговорните органи", каза Георгиев.

"Тоя малкият вече е с куп кражби и трябва да се обърне внимание, пробва се оттук, пробва се оттам, такива кокошкарски работи, но трябва да се обърне внимание“, настоя кметът.

Той бе категоричен, че са нужни законови промени, за да спрат подобни престъпления.

"Ако може, трябва да има постоянно присъствие на полицията на селото", каза още Георгиев.

"Село Сотиря има около 2700 души население. От тях 2300 са ромите, около 400 са българите и 24 са от турски произход“, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: момичеболницаСотиря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
3
 
! Отговори
БХК 2 преди 4 години
Съд и глоби за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!
73
1
 
1
 
! Отговори
БХК преди 4 години
ъд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!
72
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Кольо преди 4 години
Клингонска работа.
71
0
 
2
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
те тия случаи не са изолирани ами чисто и просто тук се е дало гласност (особено след убийството), има разни махали дет се женят разни близки роднини и от тия кръстоски се получават бог знае какви потомства, които пак се женят помежду си и резултатите са налице
70
0
 
7
 
! Отговори
we преди 4 години
Не химическа, а физическа кастрация.
69
0
 
19
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Докато затворите ни не станат трудово изправителни лагери където затворниците да са на самоиздръжка, нещата няма да се променят! Сега тоя ако го пратят в затвора ще стой на топло, с по 3 яденета на ден без да е платил 1 стотинка данък на държавата, а ще го хранят с данъците на работещите бедни и пенсионерите! Докато той си е на топло и наяден с нашите пари, пенсионери умират от студ и глад! Какво излиза? Че за държавата този педофил е по ценнен от бившите и настоящи данъкоплатци!!! Егати закона!
68
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката се е развикала, защото е било за без пари.
67
1
 
28
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Химическа кастрация за изнасилвачите...Независимо на каква възраст са - на 12 или на 100...
66
2
 
21
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
А защо не кажете че в цяла България има близо 2 000 000 Роми теост една част българизирани/българеещи се а друга част турцизирани/турчеещи се , на преброяване на Населението всеки един ром казва че е българин или турчин така че тука се губи една бройка от 1 500 000 Роми в България
65
3
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
15-СЕ ГОДИШНИЯ СИ Е ПРИЗНАЛ, ЧЕ Е ИЗНАСИЛИЛ И ДРУГОТО 7 ГОДИШНО МОМИЧЕ ОТ СОТИРЯ!!!ГДБОП ОТНОВО НАТОПИХА НАЙ-УДОБНИЯ И ТО ЛЪГАХА ВСЕВЪЗМОЖНО , ЧЕ БИЛ ТОЙ!!!!
64
0
 
23
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Не обиждайте работливия български селянин. Виновна е чумата, която се разпростира там, където няма закони. Кучето скача според тоягата!
63
7
 
15
 
! Отговори
Преял Гербав преди 4 години
Няма значение дали сме хванали престъпника, важното е да има човек в затвора, за да е спокоен ПЛЕБСА. ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ГЕРБ!
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Krib mnogo proizvejda v rbg...
61
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Законови промени, още полиция, законови промени, още полиция. Едни и същи глупости от както се помня. НИКАКЪВ ЕФЕКТ, по-лошо става даже. Полицията ни вече е най-много, а законите ни вече само господ ги знае, толкова често се изменят.
60
1
 
16
 
! Отговори
може и така преди 4 години
До ГьобелсТрябва само едно трупче и джелатин с едно малко брадва! Само опъва макарите, оформя с брадвето, малко дървесна пепел и да бяга! Когато му мутира гласа е готов за булка!
59
1
 
33
 
! Отговори
Гьобелс преди 4 години
Евтаназия.
58
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката май не е била доволна от заплащането, затва ги е подгонила.Културни особености....
57
5
 
37
 
! Отговори
Матей преди 4 години
Човешкия материал по селата е некачествен. Гнусно , но истина.
56
1
 
43
 
! Отговори
Мосю Густав преди 4 години
Тази "държава" отива от към все по-зле със светкавични темпове - честно, не мислех, че е възможно...
55
3
 
16
 
! Отговори
. преди 4 години
Абе, оставяйте ги да се изпобиват, изнасилват и унищожават помежду си. Добре започва.