15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар

Възрастният мъж също е арестуван, нападнатото дете е добре
Обновена: 31 авг 2019 10:57 | 31 авг 2019 08:30, Камелия Цветанова
116
15-годишен посегнал на 8-годишното момиче в Сотиря в барака на клошар
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паника сред жителите на сливенското село Сотиря заради плъзнал слух, че отново е изнасилено и убито дете.

Разследваме случай на блудствени действия между непълнолетни, съобщи пред на БТА гл. комисар Димитър Величков, директор на ОД на МВР-Сливен.

Още по темата
Става дума за деца на 15 и 8 години, които живеят в един квартал и се познават.

Задържано е момчето на 15 години и възрастен мъж, бездомник, който е обитавал постройката, където се смята, че е било извършено престъплението.

На пострадалото дете е бил извършен медицински преглед в областната болница, след който е установено, че няма данни за изнасилване и е било освободено.

На 15 август в селото бе изнасилено и убито седемгодишно момиченце. Заподозреният за престъплението - 21-годишният Мартин Трифонов - бе задържан след мащабна акция на полицията, като оказа съпротива и бе прострелян. Той все още е в болница, посочи комисар Величков. Там му бе определена мярката за неотклонение "задържане под стража", повдигнати му бяха и обвинения.

В Сливен имаше множество мирни протести и бдения в памет на момиченцето. Организирана бе и подписка за отпадане на процедурата за съкратено съдебно следствие, чрез която има възможност присъдата на осъдения да бъде намалена. Хората настояват за най-строгото наказание - доживотен затвор без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: детеполицияСотиря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Съд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!
78
0
 
7
 
! Отговори
Жертва преди 4 години
Аз не виждам в подобни случаи, когато всичко е черно на бяло, защо да не съществува смъртна присъда (за случая на Криси става дума). Сега в най-добрия случай тази грешка на природата ще отиде в затвор до живот. И по ирония на съдбата родителите и близките на убитото дете, както и всички ние ще го издържаме цял живот с нашите данъци.Е, давам си сметка, защо не може да има смъртно наказание, то не зависи от нас. Тия решения се вземат от разни нещастници в НПО-та и европарламенти.
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
15-годишен...направо ,,стар ерген,, според някои етноси у нас.Етноси,чиито тартори доста влияят при изборите
76
1
 
23
 
! Отговори
М преди 4 години
Няма значение какви са, на колко са, за насилие над дете - разстрел.
75
1
 
16
 
! Отговори
Веско преди 4 години
В коментарите се е заформила дискусия по сравняването на престъпления вършени от етнически българи и от *игани. А разликата е фундаментална. Докато за едните всички изискват максимални наказания, то другите вкупом почват да намират оправдания: бедни сме, децата няма кво да ядат, не ни дават 3 хиляди заплата и т.н. Спомням си един репортаж по повод убиството на една баба. Цялата махла излязла в защита на убиеца и жена му вика, детето нямало мляко и затуй мъжът и направил таз беля!?
74
0
 
12
 
! Отговори
Lan преди 4 години
НЕбългарин, а аз виждам, че ти си положил усилия да се образоваш, де всичките да бяха като тебе, сега нямаше да водим този разговор. Щяхме да живеем мирно и добре!
73
0
 
12
 
! Отговори
Lan преди 4 години
НЕбългарин, ся няма място на света без престъпност!Ама ако погледнеш статистиката...ами не е в полза на изказванията ти. Факт е че ...оскотяват (докато не отпадне забраната да им пиша истинското име, ще ги държа без име!). Факт е, че голямата част не желаят това да се промени, така им е лесно! Ако желаеха, все щяхме заедно да се справим, но НЕ искат. Искат да си живеят първосигнално и някой да ги храни, е ние пък НЕ искаме! Рано или късно това ще доведе до конфликт...това не е от полза за никой
72
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баш па паника ....
71
6
 
6
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
До НЕбългаринДа, двама българи убиха и нарязаха двама пенсионери за 2000лв. Вярно е. Но това за последните 30 години, когато има гласност, е първи случай-Станислав Бакърджиев, който разчлени и свари 4 годишната си дъщеря Ани в Гърция имал връзка с травестит! Новина от 2015г.Стефан от Шумен нарязал жена си с резачка, а разчлененото тяло стояло пакетирано в чували с дни! Новина от 2016г.
70
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....момчето на 15 години и възрастения мъж, бездомник...са под закрилата на ДПС и ромския хелзински комитет сега ще съди България в Страсбург защото им нарушава "културните"особености.
69
13
 
4
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
НЕбългарино ти и да не го написал е ясно , че не си българин ама ако излезеш в чужбина ще твърдиш обратното. Вие се зовете българи само когато ви изнася. А името ти що е българско бе ангеле?-Ти май не четеш новини! В чужбина не е много похвално да се наречеш българин(което аз не го казвам, а новините)! И ми стана интересно какъв "препарат" използваш, че си стигнал до извода, че името ми е българско?
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕбългаринДа, двама българи убиха и нарязаха двама пенсионери за 2000лв. Вярно е. Но това за последните 30 години, когато има гласност, е първи случай! Надвам се и последен. Колкото до "леките" престъпления на ромите, то това е ежедневие и макар че има гласност, пак се крият имената и етноса им.Така, че не ми говори врели некипели.И за накрая да ти кажа. Най-добрият ми приятел е турчин! Той и семейството му са приятели с мен и семейството ми! Децата ни отраснаха заедно и са приятели.
67
0
 
12
 
! Отговори
гх преди 4 години
Виновни са "законотворците". Законите им доведоха до анархия.
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, си има идол и иска в затвора като батко си. Или слагат нещо във водата в селото, разработка на военните.
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕбългаринНа масите им е набито в главите, че има много видове хора. А всъщност са два вида - полезни и безполезни. Разделяй и владей, затова са създанени тези религии и НПО-та. Трябва ред, когато има анархия, има и повече, по-тежки престъпления. Когато има истински ред, безполезните полагат принудителен труд в лагери и мини доживот, нямат право да се размножават. Реда е определящ. От анархията печелят шепа хора, а полезните губят.
64
21
 
8
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Е па разликата наистина е огромна. За "ромите" човешкия живот както виждаш е много по-евтин и следователно могат да правят повече престъпления.-Да ромите правят повече престъпления, но ако ще говорим за престъпления на етноси не сме чули чак такова брутално престъпление роми да разфасоват мъж и жена за пари!Както кокошкарските кражби на ромите и кражбата на един единствен българин Цветан Василев, който ако беше се задържал още година две и щеше да фалира държавата!
63
11
 
6
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
За начало... Като спреш да ***... там дето ядешЧели сме ти - простотиите против българите-А вашите простотии срещу турците ще спрат ли?
62
9
 
5
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Аз разлика между ром и турчин не намирам.-Бай Иване, а виждаш ли разлика между роми пребили пенсионерка за 20 лв и българи разфасовали пенсионер и пенсионерка за златни накити и 2000 лв (разликата е огромна в полза на ромите, ама нейсе)? Айде сега пак се обиждайте, като ви се отвърне по същия начин, по който се обръщате!
61
2
 
14
 
! Отговори
До НЕбългарина преди 4 години
За начало... Като спреш да ***... там дето ядешЧели сме ти - простотиите против българите
60
8
 
2
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Уважението трябва да се заслужи, но ти нямаш капацитета да го разбереш!!!-Много ми е интересно, как мога да заслужа това уважение?