Втори кошмар в Сотиря! Отново блудство с дете в селото на убитата Кристи

Арестувани са 60-годишен изверг и 14-годишен в ромската махала
Обновена: 31 авг 2019 07:42 | 31 авг 2019 07:03, Камелия Цветанова
59
Втори кошмар в Сотиря! Отново блудство с дете в селото на убитата Кристи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За нов случай на блудство с дете в село Сотиря, в което преди десетина дни беше изнасилена и убита малката Кристин, съобщи БНР.

Още по темата
Момичето е между 7 и 8-годишно, прието е в лечебното заведение, без опасност за живота, съобщиха от болницата в Сливен пред националното радио.

В полицията са задържани мъж на около 60-65 години и момче на 14 г. Те също са от Сотиря, каза кметът на селото Димчо Георгиев.

Инцидентът е станал посред бял ден в ромската махала на Сотиря, но този път за късмет навреме се е намесила майката на детето, която се е развикала.

Събрали са се много хора, повикана е била е полиция, разказа още кметът.

Линейка е откарала момиченцето в сливенската болница.

Само преди две седмици в същото село изверг изнасили и уби 7-годишната Кристин.

Детето беше открито на 15 август към 15 ч. на метри от дома си в изключително тежко състояние и почина напът за болницата.

21-годишният изрод Мартин Трифонов видял детето в магазина, проследил го и го нападнал.

Той бе открит след няколко часови издирвания и преследване от местни хора, прострелян от полицията и задържан. Окръжната прокуратура в Сливен му повдигна три обвинения – за убийство, за блудство и за изнасилване. Законът предвижда наказания за трите обвинения до 30 години затвор, доживотна присъда и доживотна без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Съд и глоби за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!
41
0
 
9
 
! Отговори
толерантен преди 4 години
Абе, етническо и религиозно своеобразие.
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ромската махала на Сотиря".. че то не е ли цялото село ромски катун?
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това за тях е нормално. Нещо за хилядите случаи на продажба и забременяване на 10 годишни? Или зачеват непорочно. Всяка ромка е стока и е била изнасилена. Тогава не търсят полиция. Полиция се търси защото булката вече е втора употреба и не могат да вземат пари за нея. Държавата нищо не прави когато са се договорили, но когато не са, става събирач на дългове.
38
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и животните са по-умни от тези, защото спазват периода на достигане до сексуална зрялост и чак тогава създават потомство, а и се грижат за него.Сами си продават децата и ги тласкат към проституция и други престъпления.
37
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По време на комунизма си стояха кротко в гетата и буквално се напикаваха от страх като висят полицаи, защото знаеха какво следва. Тези, които вършеха престъпления си търпяха наказанията по затворите.Сега хукнали като бесни да вземат пари от държавата, да живеят без да плащат сметки, без имоти и нотариални актове завладяват и се самонастаняват, където им хареса. Това са анархия, безобразия и незаконност от тяхна страна!
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46Няма нужда да бъдат изолирани, ако си отидат в тяхната прародина. Индия е заявила, че ги приема. Там могат да живеят според традициите си.Не, че няма старания от страна на официалните индийски институтции да модернизират държавата и да приближат тамошния бита и манталитет до европейския цивилизационен модел. Но преобладаващата част от населението, особено във вътрешността на страната, живее според същите правила и традиции, каквито са били още преди хиляди години.
35
2
 
32
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
,,Толерантността в един зверилник е равна на смърт,, /Николай Хайтов/
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Германия пропищяха от тези.... Където и по света да отидат само мръсотия, зарази и престъпления правят. Това са си същества, които не са еволюирали и трябва да са далеч изолирани от обществата на всички държави.
33
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Овчедушното доброжелателство е още по опасно, когато става въпрос за тези.
32
3
 
29
 
! Отговори
Не ги интересува преди 4 години
образование, нито работна ръка искат да бъдат, нито се чувстват част от нацията. Повечето от тях са с номадско самосъзнание и не се чувстват съдбовно свързани с която и да е държава.Вегетират там, където намерят гостоприемник.Не бива да се правим, че не забелязваме тези особености на въпросния етнос, нито да се преструваме, че вярваме, че е възможно да ги променим. Те не желаят да се променят.За тях момиче на 7-8 г. е вече сексуален обект.Нас считат за будали заради старанието да им помагаме
31
1
 
28
 
! Отговори
Само лишаване от преди 4 години
гражданство е спасениетоТолкова ли е трудно да се разбере, че над 1 000 години живот на Балканския полуостров не са достатъчни, за да успеят индийците да преодолеят много свои привички,базирани на традиционната им култура?Променя се само онзи, който иска да осъществи това и е убеден, че трябва да го направи.Преобладаващата част от тукашните индийци не само че предпочитат своите традиции, но и добре съзнават, че докато са екзотично малцинство, ще бъдат дундуркани и ще получават помощи и бонуси
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Махалите им са на всеки край на всяко българско село и български град. Жалко е, че им се позволява от общини и държава да навлизат и навътре в населените места. Трябва да са зад високи бетонни или стоманени стени и под денонощно наблюдение.
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инцидентът е станал посред бял ден в ромската махала на СотиряИмати ром има проблем, няма ром няма проблем.
28
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто един обикновен банален ден от животът на етноса.
27
2
 
22
 
! Отговори
До Пустиняк преди 4 години
Това от БХК ли ти го спуснаха?С Кънев си пиете ракийката заедно?
26
0
 
9
 
! Отговори
До 35 преди 4 години
Май не си природно толкова npocтo а го тренираш усилено
25
7
 
4
 
! Отговори
До 32 преди 4 години
Е не - баба ми и Орешарски са виновни.
24
22
 
4
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Това с химическата кастрация може и да звучи много съблазнително за злобните форумни лайкучки, всъщност обаче е залъгалка за лаици. Почти навсякъде, където се прилага, обикновено е обвързано с намаляване на присъдата на "кастрирания". Което ще докара нов вой на кратуните. Освен това, според психиатрията, често тези престъпления водещият фактор е яростта, а не сексуалното желание. Тук пишещите извратени садистчета си фантазират некви кастрации! ... а за вас лоботомия не щете ли?
23
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е че Тиквата и Пъпеша пребориха ромската престъпност по селата.