Дрехи, обувки, дърва... събират помощи за близките на починалото дете

Семейството никога не е търсило съдействие, справяло се е само
Обновена: 1 ное 2019 09:02 | 1 ное 2019 08:58, Камелия Цветанова
26
Дрехи, обувки, дърва... събират помощи за близките на починалото дете
Снимка: Pixabay

Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно дете, а други две се озоваха в болница на ръба на живота след съмнение за отравяне.

Родители от училището на починалото момче в Генерал Тошево разпространяват кутии за дарения, а кампанията привлича все повече желаещи да помогнат.

Още по темата

Жителите на града са потресени от условията, в които живее семейството. Досега обаче никой  не е знаел колко тежко е положението им, защото те никога не са искали помощ.

"Синът ми познава починалото момче. Той ме подтикна да започна каузата. Събираме топли дрехи и обувки. Ще им занеса камина. Един човек плати им занесе дърва”, заяви пред Нова тв Вили Димитрова, инициатор на кампанията.

Децата на са 13, 5, 4, 7 и на 11 години.

Димитрова  признай, че съседка на семейството е казала от какво имат нужда.

"Като цяло имат нужда от всичко, дори и печката им не работи добре", призна Димитрова.

Адриан Стоянов е друг от инициаторите на кампанията. Той обясни, че става въпрос за българско семейство и заради това трябва да му се помогне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: детепомощиКардам
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До родител.оказа се че нее от храната.дядото е арестуван.слагал е отрова за гризачи и си е премълчал мръсника
22
0
 
9
 
! Отговори
Ивайла преди 4 години
Пълен абсурд, колко пари се дадоха эа купуване на гласове, иэбори и т н!!! А пари эа социално слаби няма, каквото очевидно е това семейство!!! Дано се намери някой сърцат юрист да помогне!!! Нечовешко е майката смаэана от скръб да я обвиняват че е отровила собствените си деца!!!
21
0
 
5
 
! Отговори
Котка преди 4 години
До Анонимен 19"Едно семейство с девет деца от Созопол пускаха постове във Фейсбук и други медии. Искаха само обувки и дрехи, не пари." Напиши за това семейство. Аз не ползвам фейсбук (както все повече хора), но бих помогнала с неща от моите деца.
20
1
 
7
 
! Отговори
65 преди 4 години
Какво лицемерие! Детето и учело с починалото момче и тя сега разбрала,че са бедни? Това е малък град -всичко се знае и вижда.
19
0
 
11
 
! Отговори
95344 преди 4 години
А защо чак сега? Съседите не са ли знаелли за финансовите затруднения на семейството преди смъртта на момченцето? Хайде да се огледаме по-внимателно какви хора живеят близо до нас, да помислим с какво ожем да сме им полезни, да им кажем добра и топла дума първо, та да имаме очи да дарим дреха, обувка, гориво, храна... И най-доре да не свъзваме човещината си с някой шумен и изтърбушен от благотворителни акции презничен делник.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно семейство с девет деца от Созопол пускаха постове във Фейсбук и други медии. Искаха само обувки и дрехи, не пари. Никой не изпратил нищо. И коментарите бяха унищожителни. Дeгpадиpaлa нация.
17
0
 
8
 
! Отговори
ами преди 4 години
Лекарят е бил гинеколог..........
16
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
Починалото момченце е бяло като снягМАЙКАТА НА ДЕТЕТО Е ЗАЯВИЛА, ЧЕ СИ Е ОТИШЛО ЗАРАДИ ЛЕКАРСКА ГРЕШКА!
15
0
 
15
 
! Отговори
Къде да даря? преди 4 години
Дайте сметка или някакъв адрес, на който да пратя колет.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не е от салама, то със сигурност е от Дегана. Аз например получавам гърчове от него. Особено малки деца да са чувствителни към него е често срещано явление. Предишните му разновидности бяха забранени за деца под 12г. Поредната лекарска грешка, за която няма да признаят. Най-възмутителното е, че изкарват семейството виновно.
13
0
 
19
 
! Отговори
Читател преди 4 години
Доста неграмотно написана статия. Чудя се в днешно време във ВУЗ-овете това ли се учи? Трябвало е да се научите да съставяте смислен текст още в гимназията!
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как помощи бе!?Нали вчера Бойко каза че бюджета има нам колко си милиарда излишък и народа живее царски!
11
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СтаниславЯли са салам защото са бедни,а той е евтин. Докога бг държава ще позволява такива отрови да се продават по магазините?
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната лекарска грешка,която прокуратурата ще покрие,и после защо нямаме доверие на официални власти. Върнете децата на семейството.
9
17
 
13
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
Това не е вирус или зараза, чисто хранително отравяне си е. Очевидно е по протичането, затова и са дали деган, за да изчистят останалата отрова. Лошото е било че отровата вече е била усвоена от организма. С какъв ум им дават на децата да ядат долнопробна наденица за БГ пазара? Ами те не са виждали такова угощение и са я излапали набързо без даже да разберат дали е имало нещо в нея.
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Degan-ът е токсичен са миокарда. Затова едната от сестричките е с миокардит(възпаление на миокарда).При деца трябва да се избягва инжектирането на Degan, по-безопасно е да се изпие ампулата след стомашна промивка или след пълно пoвpъщaнe и изпиване на чаша подсладена вода.От едното леко хранително натравяне е станала трагедия заради Degan-a. Така ли се шиба Degan на поразия? Те никакви лекари да не бяха викали изходът щеше благоприятен.Момченцето е станало на *** след първата инжекция Degan.
7
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирус и лекарска грешка! Това е причината за смъртта на детето. Няма да си признаят, но ще изтормозят нещастното семейство до край!Склоняване към самоубийство беше най-нелепото нещо, което измисли цяла една институция...Нивото на некомпетентност удря дъното, всеобхватно е, и това вече причинява смърт.
6
2
 
50
 
! Отговори
Жеко куршума преди 4 години
Не виждате ли какво се случва, вече няколко дни "не могат да открият" от какво е починало момчето. Въртят, сучат, само и само да се отърват. Даже искат да изкарат майката, че е виновна....
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По селата всичко има. Само пари няма ама шъ съ опраим.Така беше и при насилствената колективизация. Експеримента продължава.
4
8
 
25
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Едва ли ще се натровят от безалкохолна напитка, то си е вода с подсладител, ако има нещо съмнително се усеща лесно. По-скоро ще да е наденицата която са яли преди това, кой знае от какво е направена, вътре и *** да сложиш едва ли ще се усети. Нали хвърлят отровни примамки по полетата за чума? Колко му е след това да се съберат отровените животни и да утилизират месото им в колбасарския цех?