Наказват учителката, която накара деца да плюят по съученик

Наказанието е предупреждение за уволнение
Обновена: 3 фев 2020 16:29 | 3 фев 2020 16:29,
72
Наказват учителката, която накара деца да плюят по съученик
Снимка: Павел Гълъбов

Учителка от ОУ "Проф. Иван Батаклиев" в Пазарджик е наказана с предупреждение за уволнение, съобщи директорът на училището Даниела Кемчева. Наказанието е заради това, че учителката накарала деца от 3-ти клас да заплюят свой съученик, пише Агенция „Фокус“.

Още по темата


По думите на директора на учебното заведение в писмените си обяснения педагожката признава, че е изпуснала нервите си и заявява, че съжалява за случилото се. "Тя е главен учител, един от водещите в училището. Всички родители изпратиха писмо в нейна подкрепа. Това е човек, от когото не съм очаквала това", коментира Кемчева.

Причината за случая е спречкване между децата в междучасието, при което едно от тях, ученик в 3-ти клас, е наплюло двама свои съученици. По време на часа всички деца, подредени в колона, е трябвало да заплюят момчето, което е било изправено пред дъската.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
9
 
! Отговори
инжи преди 4 години
До Неприятен споменАз съм по-млад от вас, на 40 съм. Бях много неприятно унижен и силно обиден, без особена причина, на Защита на дипломна работа от пиян Председател на комисията. След всички обиди ( без причина, дипломната ми и защитата бяха прилични ) накрая ми каза, че ще продавам картофи на пазара. Днес съм инженер, работещ по високотехнологични проекти за които този пияница не е и сънувал. Ходих веднъж до Катедрата и се чудех дали да не му се обадя, но се оказа, че вече е пенсионер.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами не се чудете-детските и началните учителки се вдетиняват и леко инфантилизират.С разглезени келешчета как да се оправяш всеки ден. Може би са си играли на камила....
37
2
 
5
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 4 години
Интересно на каква възраст е госпожата? Спомням си смътно за един мой далечен чичо, той беше пенсионер, пенсионната възраст при даскалите беше по-ниска (не помня с колко) отколкото при другите държавни служители. И той разказваше с хумор че в Османска Турция законът не е позволявал на лице работило по-дълго от 12 години като даскал да кандидатствува за друга държавна служба. Считало се е че този стаж е достатъчен да изкукуригаш или да се вдетениш. Всяка професия оставя следи в характера !
36
2
 
9
 
! Отговори
??? преди 4 години
И какво е съгрешила учителката, като е такъм матриалот?Ще си помисли утре тоз герой дали пак да плюе...
35
1
 
4
 
! Отговори
и всичко е точно преди 4 години
Наказанието ще е наплюване от директора!
34
2
 
4
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
"предупреждение за уволнение" т.е. не я наказват, както заглавието ви твърди?
33
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Неприятен спомен...а помните ли динозаврите ???
32
1
 
2
 
! Отговори
Грешка от бързане преди 4 години
Абитурентски
31
6
 
13
 
! Отговори
Неприятен спомен преди 4 години
Това си е си е травма и ако детето е чувствително помни се цял живот.Като ученичка в Плевен в гимназията,, Гео Милев"през1970година подсказах в час по биология на съученик.Другаря Панталеев дойде до мен и започна да ми *** главата с пръстена си много бавно,но достатъчно дълго и унизително.Намразих и учителя и биологията.На абиторенския бал му казах,че цял живот ще помня това унижение.Спомням си как му подскочи адамовата ябълка.Беше изненадан,че помня това и ето и днес на 66още помня това.
30
1
 
7
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 4 години
Чудя се защо още не е пристигнал Гешев? Случаят има приоритет и нея трябва да я задържат (нещо подобно на Димо-Неновия арест), иначе може да повлияе на следствието. И да се съберат данни за миналото й. И виждаме всички че не водата , въздухът, гората, грипът и т.н. са най-важни. Не, това е учителката от "Проф. Иван Батаклиев", Пазарджик. И да я разпънем на кръст ще е малко!
29
11
 
4
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
Учителката е фенка на Путин, залагам 1000:1, че мрази демокрацията и "джендърите".
28
5
 
19
 
! Отговори
решението преди 4 години
А виновния ученик е награден!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само в Пазарджик ползват такива методи за превъзпитание.
26
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пазарджик все пак е меката на умствените капацитети и такива неща за там са нормални. А това малкото, за да е толкова нагло, сто процента е с родители държавни хрантутници. Получило е добър житейски урок, а не само да вика ти знаеш ли кой е баща ми.
25
1
 
22
 
! Отговори
60 преди 4 години
Не оправдавам постъпката на госпожата, но в това "елитно" училище учат големи "елити". Приложила е иновативен подход в иновативно училище.
24
3
 
12
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Е,ако им раздаде огнестрелно оръжие да го прострелят,но само по веднъж,вероятно ще я уволнят?;
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 23не не сме чували добре, че сте вие да ни отворите очите.
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук в България чували ли сте въоще думите "обноски" "маниери"? Тези думи са свързани с думата "цивилизация" (жокерче)
21
7
 
12
 
! Отговори
До лудница преди 4 години
Всеки таксиметров шофьор е длъжен да се явява на психотест (вярно, претупва се), а учителките, от които над 90% са клинично луди, не просто странни, никога не се явяват на такъв. Но ако се явят ще трябва да ги освидетелстват и махнат и това няма правителство, което да се реши да го направи. За това образователната система е обречена, от там и инвестициите защото просто кадри няма, няма кой да ги подготви
20
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе и бой трябва да яде малкия недорасяк.Хлапетиите си мислят, че всичко им е позволено и всики работят само за тях мислят само за тях и те са върхът на сладоледа