915 души са с коронавирус, 31 нови положителни проби

16 от заразените са в болница
Обновена: 20 апр 2020 08:15 | 20 апр 2020 08:07,
242
915 души са с коронавирус, 31 нови положителни проби
Снимка: БГНЕС

България регистрира 31 положителни проби за това денонощие, 16 от заразените са настанени в болница. Общо в страната има 915 болни от коронавирус.

Увеличението на заразяването с новия вирус е с 3,5%. Активните случаи са 707. В София са 13 от заразените, 6 са от Плевен, четири от Видин , Смолян -3, Сливен -2, Велико Търново - 1 и Ямбол един.

76 са заразените медици у нас, 7 са били новите случаи сред медицинските лица.

Излекувани са 6 човека, с което общия им брой става 167. Излекуваните деца у нас са 8. Починалите българи са 43-ма. София остава най-голямото огнище на коронавирус. В столичния град има 534 случая на коронавирус, 259 от тях са в болница, стана ясно на проведения брифинг на оперативния щаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
2
 
! Отговори
Таня преди 4 години
До до 189Затворихте само до Англия и при това доста късно.
173
1
 
7
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 години
Писна ми от този коремен хирург-генерал и от началника му пожарникар-генерал!Нито един от двамата не е стъпвал в генерал-щабна академия.Едва ли са ходили и в казарма някога през живота си.Епидемия НЯМА!Факт.А по цял ден слушам някакви страшни прогнози и гадания за катаклизми.Икономиката се срина и хората масово обедняха.Никой вече не вярва и на една дума, на тези самозабравили се диктатори.
172
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маска слагам само ако видя некой полицай иначе не. *** разпореждания, заплахи и лъжи на тоя щаб не ме впечатляват. Евтиния пиар, който гроб правят на това генералче да го вкарат в политиката е виден за всеки, който има половин мозък. Повече от месец не гледам новини и глупавите им физиономии. Още чакам чувалите с труповете по улиците ама ги няма нещо. Що ли?
171
2
 
5
 
! Отговори
Ммм преди 4 години
Както винаги сме на опашката в Европа, и сега пак.Хората в другите държави си пътуват от един до друг град и с кола и с влак, само при нас е с блокади със заплахи.Не ми дреме че тука има малко заразени, всеки ще го изкара, някой си мечтая че няма, да не кажа повечето.И маски носим като намордници.До месец европейските държави ще са се освободили от глупостите, ние ще се влачим като бог знае още колко месеци.
170
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медиците станаха 76 за един ден 7.А болници под карантина.Всеки ден лъжи бълват.Коя лаборатория в Бг е легитимна освен в ВМА.
169
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В голямото си болшинство хирурзите не са от най-успешните завършили медицина,не случайно в мед.среди ги наричат занаятчии.И там има способни и можещи които пациентите знаят.Но общо взето когато сбъркат вината не е в тях а се прехвърля на другите специалисти.Та точно на тези не много успешните прилича Годжи.
168
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Варна как и колко тестват ?Третият по големина град+област със достатъчен брой завърнали се от чужбина без болни!Айде като е смел да тества на 2 те големи болници персонала ,само да не остане изненадан.А иначе и без планов прием малцинствата пълнят кашлящи отделенията.И на трето място хубавите средства за предпазване дали се дават постоянно и навсякъде или само в София.
167
2
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 185Чета новините. И все повече се убеждавам във виждането си че Мутафчийски по същество е касапин но не и лекар уча медицина в моргата. Този няма нищо общо с живия човек, дори ветеринарните медици са много по-хуманни
166
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки, който чете статии, гледа репортажите на този щаб относно тези статистики, е съучастник!
165
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До М, да ...А ти що гледаш шаба, щом не искаш да чуеш какво казват?Мазохист ли си?Има десетки други телевизии.
164
2
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Какво ли ще си родил цялата тая малоумщина? Като бич над главите ни за да дисциплинират населението щаба ежедневно ни съобщава заразените и починалите. Накрая ще свикнем с терора упражняван над нас и ще се превърнем в общество от мазохисти и садисти, но не и в отговорно и осъзнато общество
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 183Ти си лъжец.В Южна Корея затвориха всички заводи на LG и САМСУНГ.Ти на това нямане на мерки ли му казваш?
162
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо в Япония и Корея, къдео няма мерки, заболелите са по-малко и вече се оправят?
161
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще почнете да се молите за стаден имунитет, като няма пари дори и за пенсии, старите нарочно ще се заразяват, поне да са на топло в болниците и да им дават буламач за ядене. Пък който оздравее, да си търси друга болест - за съжаление ще има вече имунитет срещу Ковид-19
160
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига вече с тази мантра за липсата на сисциплина в България. Започнете да лекувате хората. В Австрия имаше 17 000 акта за нарушаване на карантината, а лекуват заболелите успешно. Имат 10 000 излекувани и 4000 болни. То не става само с разговори по телефона с джипито.
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
50% тарикат, а другите? Оставете ги без работа и нещата направо ще са чудесни.
158
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Анонимен 173Хммм, от суха кашлица, която била основен симптом, не може да има капки секрет.
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ме извинява ген., след като е толкова знае, не народа е охлабил мерките и тръгнал на някъде, а някой друг не си е свършил работата. И като не отида на работа, Слава Богу я имам още, Ген. ли ще ми плати сметките, Ген.ли ще обгрижва родителите ми в София? Във всеки случай може да кажат, че данните в декларацията не са верни!
156
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да отворят държавата.Всеки ден ще има болни дори и да са единствено число.
155
3
 
13
 
! Отговори
Мохабетчийски преди 4 години
Генерал-доктор, може ли да кажете какво се случва с тези 915 болни от коронавирус?!Те не оздравяват ли по някое време? Защото основната част (повече от 600 души) са си на домашно лечение.. Та това лечение може би свършва някога??!