Нови 69 души са с коронавирус, сред тях и 4 деца

Има трима починали за денонощието
Обновена: 6 май 2020 08:13 | 6 май 2020 08:07, Александър Попов
359
Нови 69 души са с коронавирус, сред тях и 4 деца
Снимка: БГНЕС

За изминалото денонощие са изследвани 1465 проби. При тях са установени 69 положителни резултати в 12 области. Така общо заболелите стават 1758.

Сред заразените има 4 случаи на деца между 2 и 15 години.

Има 9 нови заразени медици - в Пазарджик са седем и Видин двама. 18 са излекуваните за последното денонощие.

Активните области са 12, като новите случаи се разпределят така: София – 14, Пазарджик – 14, Благоевград, Ямбол – 8, Видин, Кюстендил – 7, Хасково - 5, Сливен - 2, Бургас - 1, Плевен, Смолян и Стара Загора - също по 1 случаи.

В Благоевград и Хасково са заразени по две деца между 2 и 15 години. Заразени са и 9 нови медици - 7 в Пазарджик и във Видин - 2.

Починали са мъж на 80 години във Велико Търново, мъж на 61 години от Габрово, и мъж на 78 г. от Сливен, всички те са с придружаващи заболявания.

Към общата бройка се добавя и починалата д-р Нели Пандова, чиято проба от вчера е положителна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
1
 
7
 
! Отговори
MaйMyната преди 4 години
До dhgДааа, ама и кофти се живее сред страхливи плъxoве. Щото утре ако стане война, те ще се скрият. А когато отмине, ще се пишат войни и партизани освободители. Та, тоя филм още го гледаме, с фамилиите им
240
10
 
8
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Бороят на новозаразените си нараства отначалото и няма да спре да нараства. Процентът на нарастване спрямо предходния ден си е постоянен.Няма начин да спре разпространението, това само някой мало умен не може да го схване. А на банкянският селянин му изпуши мозъка и вече дава заето. Почна да се маскира и като Левски.
239
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До dhg 279Кафета и паркове не е едно и също бе KPETEН !!!
238
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До фурматаАко ей сега в този момент ти бият един шут и се озовеш в Африка след точно един час ще ревеш като пеленаче да се върнеш на лошото тук.
237
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Щаба най-накрая едно умно решение да свали мерките. Нека да им е гадно на пaникьopите
236
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 271Всъщност не си прав !!!Инкубационният период може да е и седмица но реално при мен болестта се разви (макар и леко) чак след 20 дни !!!И се изчистих за около 2 месеца.Така че смятам ГЛУПОСТТА която демонстрираш би трябвало да се наказва и то ЖЕСЕТОКО защото е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ от общ характер.
235
5
 
10
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Как това, че няколко десетки от стотиците влизащи и излизащи в големите градове автомобили ще бъдат върнати на КПП-то, ви караше да се чувствате по-сигурни? Или това, че в парковете не се движеха хора, но пък, както каза Бойко, всеки можеше да отиде, ако иска, и 40 пъти до магазина? Това са великите мерки, които бяха въведени, и слава Богу! паднаха. А.. заведенията - и каква е разликата дали ще пиеш кафе седнал на стол или прав до кафеавтомата? Пък и никой не е задължен да посещава заведения.
234
8
 
23
 
! Отговори
dhg преди 4 години
Кофти е да живееш в общество,на което желанието за кафета и п***рдене из парковете е над инстинката им за самосъхранение!
233
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тези тестове! Проби се вземат по определени критерии. В момента вече се плащат и от касата. За да се направят 5000 теста те трябва да се вземат по основание и тогава да влязат в лабораторията. Има дни когато в БГ се правят по малко тестове от капацитета на всички възможни лаборатории. Това означава, че няма постъпили проби, поради не взети такива.
232
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 271Откъде си сигурен за сигурната температура? В коя болница работиш?А инкубационният може да бъде и 28 дни, ако четеш инфо от източници в различни държави, които вече минаха по реда си
231
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 263E'бал съм ти икономиката, ако не съм здрав и жив... Баба ми и дядо ми щото "разчитаха" на икономиката... си живяха по 80 години...
230
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 262Броя на тестовете не е от такова значение!!!Бройката на умрелите казва ВСИЧКО но нали сте прости като вожда си та няма и да разберете кога ви опънала коронката а само ще приритате веднъж-дваж и.........сбогом Минке.
229
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Г.ОсиновителяПочинал на 61г не е като на 90
228
3
 
4
 
! Отговори
kkk преди 4 години
Мангъров премиеро-президент!
227
3
 
7
 
! Отговори
MaйMyната преди 4 години
Точно за това са им укритията на тyлyпите. Като се срине икономиката, и настъпи пълен хаос в системата, те ще се скрият там. А не са заради вируса, който вече е минал през тях.
226
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата все още има ресурс да контролира огнища. Проблема е в отношението на хората към стриктното изпълнение на дистанция, дезинфекция, лични предпазни средства.При нас не затвориха магазините за строй материали. Наложи ми се отремонтиране на аварирал водопровод. За седмица три пъти посещавах магазина.Разликата в поведението на клиентите е драстична от първите ми посещения и последното.Естествено това ще доведе до последствия. Така че съм съгласен с по долу коментиращи. Ще повторим мерките
225
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Около 10 дни инкубационен период и леки симптоми първите 7-8 дни и, ако не ти мине, идва интересното. --------Ето за такива лъжи трябва да се издирва автора и да се подвежда под отговорност за разпространение на тревожна информация в условия на криза. Инкубационният период е максимум 4 дни в над 99% от случаите. След това задължително има температура.
224
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 265Това ми хареса!!Но едва ли си даваш сметка (глупавите не могат да мислят адекватно) че след няколко десетки хиляди умрели от вируса (точно толкова ще са) няма да има НИКАКВА икономика а само РУИНИ и ТРУПОВЕ.Ти си *** както и Боко и МуГЪРуФ.
223
14
 
15
 
! Отговори
До Премиера преди 4 години
Г-н Премиер, от името на всички вярващи във вас и Щаба ви моля да върнете задължителното носене на маски на открито, да върнете КПП тата и да не отваряте заведенията и плажовете!Бъдете разумни,моля ви, не се подвеждайте по бгпростаци, които не знаят какво говорят!Ще пламнем цялата държава!
222
10
 
3
 
! Отговори
Г.Осиновителя преди 4 години
Ууууу, 69 любимото ми .. число, ай спирайте го тва порно е, писна ми да слушам как 80-90 годишни с хиляди болежки умрели от тоя вирус, не може всички да живеят по над 100 години. Пускайте народа да празнува и да си прави квото си знае.