Протест срещу подпорната стена в Алепу

Демонстрацията минава под наслов "Море без бетон"
Обновена: 12 юни 2020 08:54 | 12 юни 2020 08:54, Петя Славова
47
Протест срещу подпорната стена в Алепу
Снимка: БГНЕС

Продължава недоволството на граждани, заради строителството на подпорна стена с вид на хотел в защитената местност Алепу, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Днес в Бургас пред сградата на Регионалната дирекция за национален строителен контрол ще се проведе протест. Той ще премине под наслов "Море без бетон" и се организира от екосдружения.

Точно преди седмица пред строежа в местността протестираха жители на Созопол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не бъркам на скалистия бряг в близост е скромната къщичка с изглед към морето на Плевнелиев около която се задаваха въпроси преди години но случаят отшумя. Няма случайни работи архитекта е получил поръчката заради жена си която се издигна благодарение на топли връзки с плевнята.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
sichko sa smetnali...tam nema priroda...ama ste im padat evra v smetkite...po x broi evra vseka minuta na kvadraten santimetar...i ot zdravi i ot bolni...
38
0
 
0
 
! Отговори
Градил Илия килия преди 3 години
В песък кради ли се къща А
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А огромния комплекс "Св. Тома" в непосредствена близост-той да не е паднал от небето. Миризливи , неграмотни ,нискочели ***-дано по-скоро да дадете отчет ,където трябва....
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМного си зле, желая ти един ден когато искаш тишина и спокойствие, около теб да се строи с едрогабаритни машини и да живееш в бетонена кутийка.Природата е единственото нещо което може да ти даде покой, но ти няма да го получиш
35
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че какво му е лошото на бетона. Не си цапаш краката. Не стъпваш в акото останало от природозащитници почиваящи на палатки. Културна работа. Какво е ценното на природата на морето - самото море и плажната ивица между него и хотела. Който иска да се муши из храстите да ходи в планината. Аман от зомбирани пишман прородозащитници. Шефовете им вземат подкупи от предприемачите да не завеждат дела срещу тях. А редовите глу.паци се хвърлят на амбразурата като Матросов да им помагат в рекета.
34
0
 
4
 
! Отговори
Турист преди 3 години
До Късно е вечеКато няма природа за какво строят, да гнездят чайките ли!-Еколози.
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тъй като вече никой не иска да ходи на бетономорието Вальери Симеонов си уреди ваучери за празните му хотели. И това ако не е наглост! И го прави два месеца след като присвои националната лотария и я даде на Бойко Борисов. Валери Симеонов е най-големия престъпник!
32
0
 
14
 
! Отговори
Късно е вече преди 3 години
на този плаж "ПРИРОДА НЯМА" това е стратегията за застрояване на цялото черноморие - първо минават багерите преравят дюните и заливат с бетон, за да ликвидират природата, а после вече не можеш да ги спреш защото "ПРИРОДА НЯМА". Но пък ако се реши може от този бетон да стане "добро гнездилище за птици".
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SCCТова ако остане в този вид плажа ще е голяма мизерия.
30
4
 
19
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
скоро единственото спасение ще е само народен съд. Бърз, строг и безмилостен. След десетилетия някои ще мрънкат `в началото на 21 век са избили елита`, но ние съвременниците знаем за какъв елит става дума
29
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 3 години
До: SOS, EUНа ЕС им е през "онази" работа какво се случва тук, в тяхната колконийка ... важното е, че Тиквата, техния покорен слуга ги слушка, тях и натовските началници. А какво се случва и как живее "матрияла" им е все тая ... лапайте европейски ценности и сладки думи и се чудете как да свържете двата края.
28
3
 
22
 
! Отговори
по-страшни преди 3 години
ГЕРБ са по-страшни и от БСПарските душмани.Някога БСП ни оставиха без хляб.Сега ГЕРБ ни оставя без ВОДА (не е само Перник с проблемите) ,без ВЪЗДУХ (какво се разбраха с Ковачки ? плати такса спокойствие и си гори колкото иска ***).ГЕРБ подари морският бряг на Доган (никой не може да припари до летните му сараи) и близки до ГЕРБ бизнесмени - което е противоконстуционно !!!ГЕРБ , БСП и ДПС са вредни за вашето здраве!!!
27
1
 
13
 
! Отговори
Бунак преди 3 години
Избирате тикви или ходите за гъби и после искате да живеете нормално. Е къ тъкъ?
26
3
 
16
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
На всички тук: ДО СКОРОШНИ ЩАСТЛИВИ СРЕЩИ ПО ГРЪЦКИ И ТУРСКИ КУРОРТИ - там където курортите на съседите са слънце въздух и вода в съчетание с голяма красота, приемливи цени, уважение към туристите, чисто, спретнато - всичко това, което липсва по българското бетономорие!
25
1
 
26
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Както медии и уж учени ви убедиха ,че няма коронавирус ,така ще ви убедят , че това е подпорна стена. И като ви преспят , ще си изградят хотелче. Жалко , жалко , жалко !
24
2
 
25
 
! Отговори
мдааа преди 3 години
Късно е либе за китка!!! Отдавна това вече не е Черноморие,а БЕТОНОМОРИЕ и МРЪСНОМОРИЕ!!!!Който е луд да ходи да се търкаля в бетона и мръсотията и фекалиите в морето!!
23
34
 
4
 
! Отговори
SCC преди 3 години
По добре да има хотел отколкото едно нищо.
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е подпорна стена, а "подпорна стена". Някой чул ли е за подпорна стена с обособени стаи и апртаменти, стълбища и т.н.?
21
2
 
32
 
! Отговори
SOS, EU преди 3 години
България се дави в корупция. ЕС, молим ви за помощ!!! Спасете ни от този водовъртеж. Тук потъват и вашите пари!