Близки на блъсната жена в Самоков – като си друсан, се хвърли в язовира

Потърпевшите са възмутени от неясното правосъдия в града
15 юни 2020 10:50,
42

Домашен арест за дрогирания шофьор, който два пъти прегази жена в центъра на Самоков. 49-годишната жена остава в тежко състояние и с опасност за живота. Настанена е в болница "Св. Анна" в София.
Още по темата

Bulgaria ON AIR разговаря с близките на Недялка, които не приемат наложената мярка на провинилия се 24-годишният Виктор Делигълъбов. Установено е, че в кръвта на шофьора има кокаин и амфетамини.

"Продължава да бъде в тежко състояние. Има голям оток от удара, трябва да спадне и мозъкът да си почине, за да се направи скенер и да се види какво има. В медикаментозна кома е, защото има страшно много счупвания, кърви. Вече няколко пъти е имало кръвопреливания. Това е премазване, това не е да бутнеш човек", сподели дъщерята на Недялка - Радостина Димова.

"Това решение е смешно, ние сме възмутени. Тези хора - съдия, комисия, са хора, които се движат свободно сред нас. Това са хора без съвест, корумпирани са! Оказва се, че връзките и парите са над закона. Това е на местно ниво. Крайно време е гражданите да се събудят и да видят как работи системата тук. Викторе, наспа ли се, спокойно ли спа?", пита съпругът на Радостина - Румен.

Той добави, че са възмутени от факта, че Виктор има подобни провинения преди инцидента с Недялка. Задържан е още преди да има шофьорска книжка, след това има друг инцидент с него, при който отново е употребил наркотици, но се е разминал с глоба от 1000 лева.

"Излиза и започва да трепе! Най-много се притесняваме да не избяга. Издадена му е заповед да не напуска страната, но в момента не вярваме на нищо. Шокиран съм", подчерта Румен в ефира на "България сутрин".

"Никой не ти дава обяснения. Това било единствената мярка, която могли да вземат. Никой не ми е казал "елате да чуете, да видите, да разберете". Нямаме информация. Трябва да отидем, да питаме, да се молим, нямаме дори документ. Пълна мъгла. Всичко, което разбираме, е от медиите", обясни Радостина.

Подготвя се мирен протест в Самоков в сряда, а близките на Недялка призовават всички, които се чувстват съпричастни, да присъстват.

"Като си се надрусал, защо не ходиш да се хвършил в язовира?! Убий се ти! Защо излизаш и трепеш хората", каза още ядосаният Румен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички проблеми в държавата започват с Кривосъдието.
14
1
 
31
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Не се самоубиват дори при пътен инцидент, защото вама и тате са се погрижили да купят джип, не евтина кола. ТОВА Е ТОЧНО КАТО СЛУЧАЯ С НАДРУСАНИЯ ИНДИВИД, КОЙТО УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ. Вижте Кои са родителите на този!
13
1
 
31
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До АнонименЖертвата не е блъсната, а прегазена и то два пъти! Травмите са доста по-сериозни.
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На съдията, който го е пуснал под домашен арес пожелавам следващия пхът да гжази негови близки!Тогава ще го питам какъв арест ще му даде
11
0
 
37
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Малките наркоманчета стават все повече.. Да ги бутат по затворите при братята роми. Там ще ги подрусат.. ама на задна..
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива, когато опукат на тате парите, изпадат в страшни депресии и се мъчат повече. Някои от тях силно деградират психически. Отделно, употребата оставя и физически белези в тях, като уврежда черен дроб, сърце и т.н. Ако не се спре и употребява хронично, трудно ще се пенсионира. Искате възмедие веднага, ясно. Но може би ще трябва да почакате. Животът върти хората всякак, за да ги изпече от всички страни. Не всеки се справя.
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскета с мекото глсче къде е ?
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале, аз ако съм пил чаша бира преди час, се притеснявам, а тоя меши дрогите и не му пука.Безпърдонен, нагъл, глупав, ходи като гербер, трябва да е гербер!!!
7
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прилича на умишлено убийство ако е верно това, че два пъти е блъсната. Престъпления от подобен род се извършват от връзкари по принцип.Само те си позволяват да карат дрогирани и пияни по принцип.
6
0
 
39
 
! Отговори
Не преди 3 години
съм привърженик на вандализъм, но имам чувството, че някои хора не се впечатляват от мирни протести!
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той като не се хвърля, да вземат да му помогнат
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Залагам пенсията(около 50 хляба и 50 кисели млека), че тоя има общо с ОПГ ГРЕБ
3
1
 
36
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
Докога ,бе Гешев ???? Докога ще търпим наглостта на богаташите и "нашите хора" ????Кога обикновените хора ще се изравнят с безнаказаните ????? Кога ?????? Ехо ли чуваме ?
2
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно има " гръб" нещо като убиецът на Милен Цветков , втори номер Ама жената не е популярна личност , и не се тръби по фейсбук Не знам как близките на жената , не са се организирали и да го пречукат
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го пуснат от ареста разбира се, да не е сгазил котка.